Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

La multi ani, Anya, Teodora!
Multumim de felicitari tuturor.
Noi avem o zi incarcata...facem bagaje . Dar tot sper ca vom gasi timp de o mica petrecere in trei.
Pupici!

Si un special La multi ani! Kristinutzei pt maine...Mult noroc cu noul job!

sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

La multi ani si pentru anisorul implinit al Teodorei si Mayanei Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Dr. Anya,sa-ti traiasca printesa,sa fie sanatoasa si norocoasa.
La multi ani,Anya!

Sarmisa,sa-ti traiasca fetita,sa te bucuri de ea.La multi ani,Mayanna!
"La multi ani,Teodora!"

Noi ne-am petrecut aseara,o sa pun si poze da nu stiu cand.Mihnea a fost asa de obosit ca abia a adormit aseara la 12,dupa vreo 2 ore de incercari ,pana la urma a adormit la mine-n brate,stand in fund si uitandu-se la meci.A primit multe cadouri,a avut tort buburuza.
N-a ales nimic de pe tava ca la noi nu-i obiceiul asta,nici cel cu demotzatul.

Sofia,spor la job si sa ramana bona ca-n prima zi.

Kristinutza,felicitari,esti tare!Mi-am amintit ca am citit de ceva vreme ca ai terminat psihopedagogia.Si eu am terminat psihopedagagie speciala.Cu Raducu cine o sa stea?Recuperezi soacra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Teodora Maria, Anya-Ioana si Mayanna!

sarmisa, sa va traiasca Mayanna! Spor la bagaje.
Dr Alina, sa va traiasca Anya! Petrecere frumoasa.
Kristina, succes la serviciu.
Ruxandra, nu ma uit dupa masele, lasa ca se uita Calapod marti.
Ramona, sanatate Mariei.
Dana lui Antoine, clara explicatia.

Miruna pare o idee mai bine, sper sa-i treaca ca sa-i facem vaccinul marti.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sarmisa, pup-o pe mayanna, spune-i la multi ani, deseara luati o prajiturica si o lumanarica si cantati un "la multi ani!". si asta va fi o petrecere suficienta, cu toti trei fericiti!

eu am ramas cu o strangere de inima dupa petrecerea de motz a lui radu. chiar daca au mai fost 4 copilasi, radu nu s-a putut juca in voie, a fost stresat, chinuit, atata lume, fum de tigara... chiar m-am gandit ca pana pe la 3-4 ani nu il mai duc in petreceri care-s de fapt pt oameni mari... :(

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

La multi ani Anya sa fii sanatoasa , fericitari cu asa o mamika . la multi ani si pentru Mayanna so Teodora sa cresca mari frum,oase si sanatoase.

Am vazut ca se diskuta despre taiatul unghiilor, ei bine eu o fak numai in somn.

Kristinutza wow asta da treaba buna, asa m-as duce si eu la munca si maine , dar daca nu imi pika in cap asa o okazie stau acasa pana la 2 ani :) ....aha si mine e ziua ta, ok te felicitam si maine.

Azi facem 4 ani de la casatorie ma simt asa ..... imi vine sa ma imbrac cu rokia , am primit cadou de la sot un parfum cu valoare sentimentale, adika acelasi care mi l-a fakut cadou cand am inceput sa iesim impreuna, cu asta a dat lovitura ca imi stia slabiciunile ...... heheh dragul de el s-adus ieri in vama sa imi cumpere parfumul.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

diana, da, recuperez soacra . problema e ca familia la care s-a angajat chiar e multumita de ea... noi mai avem vreo 2-3 bone pregatite in caz ca vor la schimb pe vreuna. ideea era ca ma gandeam daca n-ar putea avea grija si de fetita aceea in continuare si de radu. insa sunt destul de apropiati ca varsta, nu cred ca ar putea. ramane de analizat.

"frumos" o sa fie si cand o sa anunt la vechiul serviciu ca eu ma duc in alta parte.

ma simt asa, ca o tradatoare de natiune... dar...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

fetelor , ati simtit frigul crancen de aseara??Am scos-o si eu pe Teodora afara dupa 4 zile de boala si am adus-o lemn in casa, am imbract-o ca de toamna , body,o bluzita si un hanorac polar , pe deasupra si nu va spun ca de acum se invinetise de frig , brrrr, a fost cam naspa..Am lasat-o cu mama si am plecat urgent in magazine sa-i cumpar cizmulite cu blana, m-am enervat rau, ca nu avea decat tenisi, sandale si pantofi si deja venise iarna dupa frigul de afara.Am gasit cu chiu cu vai o pereche tare frumusele, din piele si cu blanita apropos de preturi, intr-adevar Ioana ai mare dreptate, astia sunt niste pungasi, preturi de Virinel si Hormonica Insa eu am fost destul de insistenta si am cautat pana am gasit sub o su' de lei, adicatelea 75 lei noi, destul dupa parerea mea, la salariile noastre si zau ca sunt tare frumusele, promit sa pun poze cat de curand.Voi ce nr ati cumparat ghetutele de iarna?? Eu i-am cumparat nr 20 si ma gandesc daca nu cumva trebuia 21 ...Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Alinam, felicitari pentru aniversare
Petra poarta acum 20 si ma gandeam sa ii cumpar 22 la ghetute de iarna. Oare e prea mult?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

pt Sofia si te mai asteptam cu vesti. Chiar ma intrebam ce-o fi cu tine...Vazut poze cu Nuka...superrrNoroc in gasirea unui birou mai discret Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput