Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)
Raspunsuri - Pagina 26
catush spune:
La multi ani
sarbatorite astazi:
Teodora Maria 
Anya - Ioana 

Mayanna

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
karmenutza spune:
Buna dimineata!
Meme, sa va traiasca micuta Ana, sa fie sanatoasa, mancacioasa si cuminte! Felicitari pentru nasterea la minut! Super!
Godzila, felicitari pentru primii pasi ai Iuliei!
Anya, La multi ani fericiti! sa fii sanatoasa, cuminte si desteapta! (Anya mica)
La multi ani tuturor sarbatoritelor de azi - Teodora si Mayanna! Numai fetite!
Azi noapte nu s-a mai trezit Catalina nici de muci nici de foame sau altceva. Poate si-a revenit la bunele obceiuri? Am aspirat-o aseara si parca nici nu a mai urlat asa rau. La un moment dat, statea resemnata. Ieri bona mea i-a pusin nas picaturi de vitamina C in loc de pic de nas. De vreo 3 ori...
Catalina
tangerine spune:
La multi ani Anya, Mayanna si Teodora!
Felicitari kristinutza pentru job!
Felicitari Iuliei pt mersul biped...e de-o frumusete rapitoare domnisoara
Bine ai revenit sofia! si ma simt foarte vinovata de ce s-a intamplat cu bona respectiva! tot ce pot sa spun e ca n-o sa mai recomand niciodata o bona si sunt complet uimita ca nu a avut bunul simt sa-ti dea preaviz, ca sa poti gasi pe altcineva!
am admirat pe Noelia care o dulceata de fetita carliontata
Maria e tot bolnavioara; nu a mai facut febra, dar a reusit sa raguseasca-nu stiu cum; continuam cu oscilo si daca se inrautateste situatia poate mergem la doctor; am uitat sa va spun ca i-au iesit coltii de la cele 2 masele de jos
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
codruta_grg spune:
Da sunt scumpe in Franta si in Germania si in Italia, chiar si in Romania.
Am o prietena care acum a venit din Fanta si a luat la reduceri (peste vara doar in Franta a gasit marfuri de iarna in Germania sau altundeva nu le aveau pe raion) niste hainite si niste pantofi de copii, frumoase si ieftine....de moorrrrrrr inca o data.
Mai dau exemplu: in Austria (a fost mama in primavara si nu mi-a luat
) si erau la nike adidasi de copii cu 65 euro, redusi la 1/2 si apoi inca 1/2. Apai asa sa tot iei....
Ideea e ca acolo poti lua la reduceri lucruri care au fost scumpe, deci de calitate.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
kristinutza spune:
n-am citit din urma, o sa recuperez imediat.
vroiam sa va anunt bomba zilei: ma angajez.
c-o fi bine, c-o fi rau... avantaje si dezavantaje... 
cert e ca nu se stie cand ma mai intalnesc cu o asemenea sansa. este vorba de un post de psiholog, intr-o firma mare, serioasa. iar salariul...
, iar biroul...
, iar avantajele suplimentare...
.
asa ca, tot erau discutiile pe forum cu cariera versus familie, plus vechile mele dileme pe tema asta... in final ma angajez
.
dar daca tot m-am vandut, m-am vandut bine
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
locca spune:
La multi ani Anya scumpa, Mayanna si Teodora! Sa fiti sanatoase, frumoase si destepte!
Kristinutza, felicitari mai pt. job! Asa deci, psiholog.
Sofia, ce ma bucur ca ti-ai gasit bona buna. Sper sa te puna aia la un birou mai ferit ca sa poti scrie mai mult pe forum. 
Ioana, asa, iar a plecat sotul intr-un moment bun
. Cu maselele cum stati?
Nu mai ziceti de ghete si reduceri in strainatate ca-mi vine sa plec azi. Sa va zic ca am vazut si cu 2.4 milioane?
Astia sunt nebuni.
Deja am avut parte de portia de urlete cand a plecat sotul dimineata.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
neata
La multi ani Anya, Mayanna si Teodora! 

Vera felicitari pt Iulia mergareata!!!!
kristinutza felcitari pt noul job!!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Poze
kristinutza spune:
la multi ani, teodora, anya, mayanna!!!! 

haaa, erau decalate mesajele cred. va vedeam pe toate emotionate de povestea lui meme si nu intelegeam care poveste... ca anuntul sec m-a emotionat si pe mine, dar nici chiar asa...
vai, meme, ca-n filme ai nascut! felicitari inca o data si sa va bucurati de copiii vostri!
ooo, e frumusica Ana! 
felicitari pt iulia plimbareatza!
sofia, lcururile se asaza ele cumva... 
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
multumesc de felicitari. gasesc eu ce gasesc ca sa fiu felicitata... (pot sa adug ca au fost 319 candidati pe postul meu plus firme specializate?)
sa vedeti si maine, ca e ziua mea
.
eu astept din umbra mamicile cu aniversati sa vina sa-si culeaga urarile ca sa le mai cotropim un pic. ![]()
norina spune:
La Multi Ani Anya!!!

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de mami si tati!
Kristinutza, felicitari pt noul job!
Ai facut f bine, daca as gasi si eu ceva mai bun as pleca si maine
Parerea mea e ca trebuie sa profitam de oportunitati atunci cand apar (asta referitor la ce ai zis , "o fi bine o fi rau", eu zic asa don't worry, be happy!Meme, frumoasa poveste! O sa ai ce-i povesti micutei despre nastere
Iti doresc multa sanatate si putere sa treci peste perioada asta care cred ca te solicita destul de mult, nu-i usor cu 2 copii atat de mici imi imaginez...te admir sincer!Teodora Sara (norina)poze