Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Nu stiu ce s-a intamplat ca am scris si eu un mesaj dupa mult timp de absenta si nu s-a postat la sfarsit ,ci un pic mai inainte!

Si Matei a racit un pic,l-am calit pana l-am racit,dar isi revine el ca e materialul bun .

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Meme ce dragut ai povestit. Parca am citit un scenariu de film. Sa-ti traiasca printesa dulce. Sa ne spui cum te descurci sa stiu si eu daca ma lansez sau nu cu 2 bb

Nanadana un lui Antoine sa-i treaca cucuiul.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana, n-am stiut ca e asa scump in Franta. Nu aveti toys r us?

Imi terorizez copilul de 2 zile, saracul. Nu sta nici la picaturi in nas, nici la batista bebelusului.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Ioana nici aici ghetutele de buna calitate (din piele si captusite cu piele de f.buna calitate) pentru copii nu sunt mai ieftine. Am cumparat pentru Alberto acum vreo saptamina niste ghetute dragute si au fost 65 euro dar erau si mai scumpe asa cum a spus si Dana frantuzoaica pot chiar trece de 80-90 de euro.

Sa aveti o noapte buna si toate cele bune.
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Dupa lupte de secole care au durat o saptamana, am intrat in normal. Nu am murit, pur si simplu am inceput munca. Din pacate, locul de munca si mai precis, pozitia fizica pe care o am in birou nu imi permite sa ma holbez pe internet la DC. Simt ca se termina o epoca. Seara cand ajung, sunt atat de obosita incat nu mai am timp de nimic. Vreau doar sa dorm. Din fericire exista si o parte buna la toata aceasta nebunie. POate unele dintre voi stiti ca bona m-a lasat balta asa ca in ultima saptamana am cautat pe altcineva. Si am gasit. Azi a fost prima zi. Nu pot sa va povestesc ce bine a fost cand m0am intors acasa: totul era luna, mancarea sedea frumos pe aragazul alb ca din fabrica, parchetul lucea iar copilul era in extaz. Sper sa fie asa mereu. Sunt foarte multumita.

Nuka e bine. Mancanca bine, e vesela mereu, doarme fara probleme: e un copil exemplar. Toata lumea se cruceste. Ptiu ptiu sa nu o deochi. Nu merge inca, dar danseaza. Uita sa se tina de lucruri si cand aude si cea mai mica chestie asemanatoare cu un ritm incepe sa incline capul in dreapta si in stanga si sa dea din fund. Are cateva cuvinte preferate: uite!, Ete!, da-te!. Daca sta acasa zice mamamamama la toate. daca e in delegatie la soacra zice la toate tatatata. Macar am lamurit o chestie: acasa e mama, la soacra e poza lu tasu' (care e pe post de figura masculina in viata ei).

Am intrat des pe la voi dar ma deprimam cand vedeam ca sunteti cu trei capitole in fata. Sa stiti ca nu v-am parasit, ca doar voi sunteti motivul pentru care am venit pe forum. Mi-e tare dor de voi si sper sa ma mute la un birou de unde sa nu poata sa vada toata populatia ce fac (desi avem camere de filmat). Pana atunci, promit sa trec cat de des pot si in functie de toanele internetului meu (momentan sunt pe dial-up).

V-am pupat si La multi ani tuturor piticilor care nu mai sunt atat de pitici.

Bine ati venit fetele noi. Probabil ca ati observat ca noi suntem cea mai tare gasca (si la odisee, si la clubul scutecelor). Concentratia de mamici eroine pe metru patrat e dubla!
Hai ca e cazul sa ma culc ca vb in dodii.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

irina81 bine ai revenit,ce mai face Matei?
Ioana ba da sint magazine toys'rus ,dar in capul meu credeam ca este doar magazin cu jucari ,o sa il vizitez cit de curind

ioana sa iti spun cum fac sa ii pun ser in nas lui antoin si merge:ma asez pe pat imi pun un prosop pe ghenuchi il pun pe antoine cu capul pe o parte si il tin prins cu bratele si cu mainile ii pun doza de ser(sper ca intelegi ceva)

godzila mersi pt pup

ginace mai faci?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

sofiaun mare pupic pt tine si Nuka care este o dulce ,ma bucur ca ai gasit o bona buna si ca totul merge bine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by nanadana

Gina ce mai faci?

poze
DanaAntoine(10.10.05)

Nanadana,sunt bine. Ma bucur sa vad ca te gandesti la mine!
Am trecut usor peste incercarile grele din ultima vreme iar acum ca intotdeauna,am vise frumoase si ganduri optimiste pentru viitor.
In fata imi stau multe oportunitati,am de ales si doresc sa fac cele mai intelepte decizii.

Sofia,ce bine ca ai gasit in sfarsit o bona pe masura.Sper sa iti fie de mare ajutor si sa o tina tot asa.Bravo!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Ei, vad ca sunt prima care o felicita pe Anya pt. primul anisor din viata si ma bucur tare mult. Draga noastra, sa cresti mare si frumoasa si sa-i bucuri pe parinti cu zambetul tau unic si ochii tai ca cerul. Te iubim mult.Meme, felicitari pt. Ana! M-a emotionat povestea ta si ma bucur nespus ca ai nascut asa usor. Bravo, bravo, bravo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna dimineata fetelor,va invit la o cafea

Godzila - felicitari pentru mers,tot inainte

A mea e mai puturoasa...

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput