Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)
Raspunsuri - Pagina 24
Ioana75 spune:
La multi ani cavalerilor cu numele Luca!
Vera, felicitari pentru Iulia umblareatza
.
Dana, pup buba lui Antoine sa-i treaca repede
.
A dat sotul o raita pe la toys r us in austria, si mi-a trimis poze cu ghetute de iarna pentru Miruna sa aleg o pereche - la ei sint 15 euroi, la noi dublu
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
mary ilie spune:
am si eu o rugaminte, am cumparat vitamina C fiole pentru Andrei, dar aici fiolele sunt diferite, sunt 3 la cutie, 1 gram fiola, si nu-mi mai amintesc cate grame aveau fiolele de acasa, ca sa stiu cat ii dau....
parca acasa erau fiole de 0,5 grame?
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
codruta_grg spune:
Ioana, nu mai zi de preturile de acolo ca fac cu nervii. Niste apreschiuri (ghetute din fas imblanite) 16 euro.....Nu am cum intra in posesia lor.....brrrrr. As lua si eu la Petra 2 perechi....
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
ege spune:
seara buna!
ioana,dr ne-a facut doar hib ul.celalalt tr neaparat?
codrutza,pozele le-am facut in bulgaria, pur si simplu pe strada.
o sa incerc sa pun niste poze din vacanta.
ege aseara a dormit la 00:45.e normal?azi s-a trezit la 12.
raportam la 1 an:10,8 kg imbracata,78 cm ,8 dinti ,4 masele si caninii in asteptare
noapte buna!
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
maddy77 spune:
Buna fetelor,
in sfarsit am aparut si eu,n-am citit nimic din urma si am aproape 2 capitole de recuperat.
Multumim de urarile de ziua noastra

Felicitari tuturor copiilor care au implinit un anisor in ultimile 5 zile.
Meme,felicitari!Sa fie sanatosa si mancacioasa Ana!
Am avut musafiri si a trebuit sa umblu cu ei prin oras si abia aseara au plecat.Azi fii mea a fost maraita nu stiam ce are,mi s-a parut cam calduta dar am pus pe seama caldurii din casa nu i-am luat temperatura ca nu mai sta sa i-o masor in fundulet.Pana la urma am reusit si avea 38.5,pe la ora 8,i-am dat nurofen si astept sa-i scada,a luat-o somnul de la febra.Nu stiu de la ce mai e acum,o fi tot de la gat...ea acum 2 sapt a facut faringita dar a fost fara febra si-i trecuse.Daca mai face si maine ma duc la dr,mi-e cam frica ca e asa una dupa alta.I-am luat temperatura si la subrat tot atunci si avea tot 38.5,eu parca stiam ca asta rectala e mai mare cu un grad,nu?Voi cum stiti?
A fost frumos la ziua lui Bianca,a fost f incantata de tort incat nu se mai dezlipea de el..isi tot lingea degetele de frisca si dadaea la toata lumea sa manance.De pe tava a ales ce nu se astepta nimeni...ata,icoana,un pantofior micut,cartea si rujul..
mai citesc din urma si revin.
diana_n spune:
Cge ooooo, de cand vroiam sa intreb si eu cum reusiti sa taiati unghiutele. Eu intotdeauna le-am taiat cand dormea in bratele mele, de cand e mare si doarme in patul lui nu mai pot sa le tai acasa. Asa ca umblu cu forfecuta mereu in geanta si cand adoarme in masina ma opresc intr-o parcare, trec in spate si acolo i le tai in liniste, si la maini, si la picioare. Sunt constienta ca in tara nu s-ar putea, toata lumea s-ar uita si m-ar arata cu degetul, aici nimanui nu-i pasa si nu se uita.
Godzila Petrut reuseste sa tina paturica pe el si sunt norocosa, stiu. Mama mea imi zicea ca eu ma invarteam pe 100 de parti si atunci imi prindea paturica in cele 4 colturi de cearceaf cu ace de siguranta.
Meme felicitari inca o data si sanatate Anei ! Ca ziceai de ce usurica e Ana, cand eu ma opinteam si transpiram sa-l car pe Petrut, am vazut multe mame cu inca 1-2 copii mai mari care isi duceau copiii de varsta lui ca pe un fulg
. Uite ca mi-ai dat explicatia ![]()
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Gina M spune:
Meme,am citit cu mari emotii povestea nasterii tale!Extaordinar!Ma bucur ca totul a fost si este bine!
Felicitari pentru Ana!

Dumnezeu sa-ti dea tot ceea ce ai nevoie pentru a putea fi in continuare o mamica puternica, inteleapta si plina de dragoste cu puisorii micutzi.
POZE
Ioana75 spune:
ege, eu cred ca v-a facut infanrix-ul cu tot cu ipv, dar nu ai retinut tu
. Ce de dinti are ege, intotdeauna a fost cea mai dintoasa din grup
.
maddy, sanatate biancai. Eu stiam ca temperatura rectala e mai mare cu 0.5 grade.
codruta, si pe mine ma fac cu nervii preturile mici din UE, mai ales ca salariile acolo sint mai mari. Mama lor de hotzi de comerciantzi romani
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
irina81 spune:
Salutare fetelor!
La multi ani pentru toti bebelusii care si-au sarbatorit prima aniversare!
Meme,felicitari pentru nastere!Te admir,sunteti o familie reusita,aveti o pereche baietel si fetita cu o diferenta de un an,se vor intelege perfect,mai bine nu se putea.Si eu imi mai doresc un bebe,de preferat fetita,dar trebuie sa mai astept un pic.Mi-a placut foarte mult cum ai povestit-noi avem de invatat,o sa ne grabim sa plecam la doctor la cea mai mica contractie regulata pentru ca e adevarat ca la a doua nastere e mult mai usor!
Ana-Maria bine-ai venit pe lume,sa le aduci numai bucurii fratiorului si parintilor tai!
Codruta,am o mare rugaminte la tine pentru ca esti din Cluj.In noiembrie pe 19 am un examen la voi si te-as ruga daca poti sa-mi recomanzi o pensiune,hotel ceva nu foarte scumpe dar cu conditii bune!
Va pup pe toate si va doresc o seara placuta!
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
nanadana spune:
buna seara
ioanamersi pt pup
dar sa ales cu un cucui frumos
fetelor si aici sint preturi mari ,o pereche de ghetute mai bune depasesc pe putin 40€ ce am vazut eu pt antoine costa 80€ si bineinteles ca dupa o luna nu mai sint bune, asa ca o sa ma orientez dupa 40€
poze