Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

MEME - super povestea nasterii micutei pritese "hurry princes"....
se poate face un film dupa povestea ta

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Fetelor,va pup si va multumesc de urari.

Sa-mi traiasca feciorul,sa fie sanatos si norocos."La multi ani,Mihnea!"

"La multi ani!" si pentru Mihai Luca si Sarah.

Nu in ultimul rand "La multi ani!" Luculinilor,azi e sfantul Luca.Simo,Ioana,Romana sa va traiasca Luculinii!Si al meu pe langa ei.

Am citit povestea lui Meme cu rasu-plansu.Cam asa am patit si eu acu un an.M-am pregatit psihic timp de 9 luni pentru travaliu de 12 ore si-am nascut in 15 min,noroc ca am ajuns la spital.Imi ziceau moasele ca nasc si eu le ceream anestezie ca ma doare rau si le somanm sa-l cheme pe medicul meu.Aste-mi ziceau ca anestezie nu-mi pot face ca nasc si ca medicul nu mai ajunge si io le ziceam ca-s nebune si o luam de la capat cu cererile.Pana hopa ca m-au pus sa imping de cateva ori si-a aparut "franzelutza".Nu voi uita veci momentele alea.

Va pup,fug sa ma gatesc,ca ne sarbatorim feciorul de la 6 la restaurant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Diana uitasem complet ca astazi este Sf. Luca! Bine ca mi-ai adus aminte...sa nu ma duc cu mana goala la copil

La multi ani frumosului de Mihnea Luca si distractie placuta in seara asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Felicitari Meme si sa-ti traiasca printesa.
Ce poveste emotionanta.

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

La multi ani la toti toate cu numele de Luca

fetelor eu sint suparata Antoine a vrut sa faca cucu in spatele draperilor de la geam si sa inpiedicat si si_a tras o cazatura cu capul de calarifer ca sa invinetit si unflat exact linga ureche ,i_am pus eu ceva dar urla saracuta de durere de nu mai putea ,acuma faec dodo

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Vera, tortul era pe photocake.ro
merge Milan da, de ceva vreme de acum...chiar mergem de manutza pana la parc! merci de intrebare...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

La Multi Ani sarbatoritilor zilei :
Mihnea Luca
Luca Mhai
Sara Maria

celor care poarta numele de LUCA (fff frumos nume)

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

da, vad ca si Andrei are muci, daca tot e la moda, de ce nu? sper sa fie doar atat....
MEME FELICITARI DIN TOATA INIMA!!!! vad ca nu doar eu am plans cand am citit mesajul tau si am admirat-o pe micuta Ana, Doamne ce mica mi se pare...ce repede trece timpul, ma uit la noi ca deja suntem mamici cu experienta, dam sfaturi de-acum!
Diana, petrecere frumoasa!!! si LA MULTI ANI!
fetelor, vreau sa spun si eu LA MULTI ANI ! tuturor aniversatilor, si imi pare rau ca e cu intarziere!!!
zana zanelor tu ce mai faci? mi-au lipsit mesajele tale cu multi

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Catush, Bianca

Declar astazi ziua in care Iulia merge singura. A mai facut cateva tentative zilele trecute dar azi s-a ridicat din vine singura, facut in jur de 15 pasi, s-a oprit si s-a uitat la mine razand. Sa o pupe mama de dulce.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Felicitari IULIA!!!! Cum a asteptat si ea ziua ei de nastere...extraordinar, a doua zi a inceput sa mearga! E o treaba si cu ziua asta, e ceva magic. Cand am povestit la serviciu ca Alex a inceput sa mearga fix de ziua ei au sarit mai multe colege care au patit la fel sau au auzit chestia asta, ca la fix un an, plus minus o zi s-a intamplat!

Zano, io am intrebat de tine, nu stiam ce s-a intamplat. Ce face Ana.

Ioana, mercic pentru mesaj, eu sper sa nu aiba Mirunica nimic cand merge la tanti la vaccin...o sa o tin si eu pe Alex. Eu sunt racita cobza si sotul meu nu a scapat de antibiotic saptamana trecuta, ma mir tare ca nu a luat Alex dar...sa bat in lemn.

La multi ani Luculinilor! Sa fiti fericiti, voiosi si sanatosi!

Mergi la inceput