Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)
Raspunsuri - Pagina 23
catush spune:
MEME - super povestea nasterii micutei pritese "hurry princes"....
se poate face un film dupa povestea ta ![]()

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
Diana30 spune:
Fetelor,va pup si va multumesc de urari.
Sa-mi traiasca feciorul,sa fie sanatos si norocos."La multi ani,Mihnea!"
"La multi ani!" si pentru Mihai Luca si Sarah.
Nu in ultimul rand "La multi ani!" Luculinilor,azi e sfantul Luca.Simo,Ioana,Romana sa va traiasca Luculinii!Si al meu pe langa ei.
Am citit povestea lui Meme cu rasu-plansu.Cam asa am patit si eu acu un an.M-am pregatit psihic timp de 9 luni pentru travaliu de 12 ore si-am nascut in 15 min,noroc ca am ajuns la spital.Imi ziceau moasele ca nasc si eu le ceream anestezie ca ma doare rau si le somanm sa-l cheme pe medicul meu.Aste-mi ziceau ca anestezie nu-mi pot face ca nasc si ca medicul nu mai ajunge si io le ziceam ca-s nebune si o luam de la capat cu cererile.Pana hopa ca m-au pus sa imping de cateva ori si-a aparut "franzelutza".Nu voi uita veci momentele alea.
Va pup,fug sa ma gatesc,ca ne sarbatorim feciorul de la 6 la restaurant.
Simo74 spune:
Diana
uitasem complet ca astazi este Sf. Luca! Bine ca mi-ai adus aminte...sa nu ma duc cu mana goala la copil ![]()
La multi ani frumosului de Mihnea Luca si distractie placuta in seara asta!
dana_lucia spune:
Felicitari Meme si sa-ti traiasca printesa.
Ce poveste emotionanta.

Dana Lucia si
Alberto
nanadana spune:
La multi ani la toti toate cu numele de Luca

fetelor eu sint suparata Antoine a vrut sa faca cucu in spatele draperilor de la geam si sa inpiedicat si si_a tras o cazatura cu capul de calarifer ca sa invinetit si unflat exact linga ureche
,i_am pus eu ceva dar urla saracuta de durere de nu mai putea
,acuma faec dodo
poze
BiuMil spune:
Vera, tortul era pe photocake.ro
merge Milan da, de ceva vreme de acum...chiar mergem de manutza pana la parc! merci de intrebare...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
catush spune:
La Multi Ani sarbatoritilor zilei :
Mihnea Luca
Luca Mhai
Sara Maria

celor care poarta numele de LUCA (fff frumos nume
)
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
mary ilie spune:
da, vad ca si Andrei are muci, daca tot e la moda, de ce nu? sper sa fie doar atat....
MEME FELICITARI DIN TOATA INIMA!!!! vad ca nu doar eu am plans cand am citit mesajul tau
si am admirat-o pe micuta Ana, Doamne ce mica mi se pare...ce repede trece timpul, ma uit la noi ca deja suntem mamici cu experienta, dam sfaturi de-acum!
Diana, petrecere frumoasa!!! si LA MULTI ANI!
fetelor, vreau sa spun si eu LA MULTI ANI ! tuturor aniversatilor, si imi pare rau ca e cu intarziere!!!
zana zanelor tu ce mai faci? mi-au lipsit mesajele tale cu multi
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
godzila spune:
Catush, Bianca
Declar astazi ziua in care Iulia merge singura. A mai facut cateva tentative zilele trecute dar azi s-a ridicat din vine singura, facut in jur de 15 pasi, s-a oprit si s-a uitat la mine razand. Sa o pupe mama de dulce.![]()
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
kid2003 spune:
Felicitari IULIA!!!!
Cum a asteptat si ea ziua ei de nastere...extraordinar, a doua zi a inceput sa mearga! E o treaba si cu ziua asta, e ceva magic. Cand am povestit la serviciu ca Alex a inceput sa mearga fix de ziua ei au sarit mai multe colege care au patit la fel sau au auzit chestia asta, ca la fix un an, plus minus o zi s-a intamplat!
Zano, io am intrebat de tine, nu stiam ce s-a intamplat. Ce face Ana.
Ioana, mercic pentru mesaj, eu sper sa nu aiba Mirunica nimic cand merge la tanti la vaccin...o sa o tin si eu pe Alex. Eu sunt racita cobza si sotul meu nu a scapat de antibiotic saptamana trecuta, ma mir tare ca nu a luat Alex dar...sa bat in lemn.
La multi ani Luculinilor! Sa fiti fericiti, voiosi si sanatosi!