Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

zinounde ai umblat ,chiar acum am vrut sa intreb de tine ca stiu ca ultima data ana nu era prea bine se trezea nopatea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Meme Andrei cum a reactionat la vederea buburuzei mici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Simo, Andrei se uita cu interes la Ana...aseara era Ana la mine in brate, a venit Andrei s-a saltat in picioruse tinandu-se de mine, eu eram ocupata povesteam cu vecinii si cand m-am uitat, Andrei se tinea cu mana de piciorusul Anei (da se tinea sanatos, nu gluma)...si apoi din dragoste, i-a altoit doua palmute peste burtica....el asa face si cu jucariile...nu isi da seama de cat de mica este si de cata forta are el in manute...oricum noi adultii ne-am prapadit de ras cand l-am vazut.
E ca o jucarie noua pentru el si e f interesat de ea pt ca o vede miscand manutele...nu e statica asa ca jucariile pe care le stie el..

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

meme, foarte dulce....vai ce amintiri .......
Si eu am auzit rasetul si ma gandeam ca a intrat ceva virus

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Meme, daca au verificat-o inseamna ca e ok. Matei a avut o zi in care a dormit mult, mai mult decat de obicei, si dr. de familie care exact in ziua aia venise sa-l vada mi-a zis ca are o forma foarte usoara de icter. A fost mai nasol ca exact in ziua aia am avut eu febra laptelui si el nu prea manca. Deci sa zic ca era cam a 4 sau a 5-a zi de viata? Doamne, ce departe e perioada aia...

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simo si eu aud rasul ala si mereu ma uitam ciudat in jur

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Doamne cat de repede trece timpul...meme are deja si bebe 2.

ce sentimentaliste suntem toate...si mie mi-au dat lacrimile citind...am plans, am ras...m-am bucurat ..sunteti o familie implinita in adevaratul sens al cuvantului..

sa vezi faza tare: mi-a venit ieri menstruatia si acum am niste dureri groaznice...si citeam de dureri...de contractii si pe mine ma durea...parca eu as fi nascut

oricum, ai o fetita superba...e cam brunetica sau mi se pare? Seamana cu Andrei un picut parca..Sa fiti fericiti si sanatosi!

va pup acum ca trebuie sa ies la niste cumparaturi sa mai fac si mancare.

pa pa!

si daca vreti poze noi

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

meme, nu te speria, daca dr au zis ca e ok, atunci e ok. Hihi, ce amuzant trebuie sa fie Andrei.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Meme super povestea nasterii... turbo cum zic fetele. Si am admirat-o si pe Ana .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

oau, Bianca, cum reusesti sa il convingi pe Milan sa mearga in parc si nu intr-o directie complet opusa si cu mult mai interesanta??

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput