Piticodromul festiv de sept - oct 2005 (145)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Bravo meme . Felicitari. Am lacrimat cand am terminat de citit povestea ta...cred ca ai nascut mai repede decat pana ai scris mesajul de mai sus . Ce mica trebuie sa fie.....

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

meme felicitarile mele citeam mesajul tau si plingeam ,erau lacrimi de bucurie pt voi ca totul a trecut cu bine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!
Stop, nu mai scrieti, s-am si eu timp sa recuperez!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hello hello

Mama, da' chiar ca turbo - piticodrom. Ma declar depasita.

Meme, am citit povestea, super. Parca te si vedeam in masina si pe urma in spital negasind sala de nasteri. Ce bine ca a venit sotul inapoi si sunteti cu totii acasa.

Mary de la Italia si Oana de la america, bine ati revenit pe forum! Tin pumnii micului Andrew sa treaca cu bine peste extragerea de polipi.

De taiat unghiile, pe alea de la picioare eu i le tai cand e in scaunul de masa, cu tava pusa. Iar la cele de la maini dureaza o vesnicie, desi parca e mai bine in ultimul timp, a devenit mai cooperant.

Cand citesc de temperaturi de 20 de grade in casa ma ia cu frig. Eu ma simt bine la temperaturi mai mari, asa ca la noi sunt cam 23-24. Si Matei doarme dezvelit si imbracat intr-o pijamaluta subtire. Eu il imbrac mai subtire, dar cand iese cu bona il infofoleste mai tare, degeaba ii spun sa nu-i mai puna atatea pe el, nu se poate abtine, zice ca sa nu raceasca copilul pe tura ei .

Noi avem alte probleme. De ceva vreme urla ca disperatul cand se desparte de ta'su sau de mine, adica cand ramane cu bona sau cu altcineva. Da' urla, nu asa o lacrima doua. Stiu ca sunt fitze, dar tot ma simt de rahat cand baga privirea aia de "nu ma da, nu ma lasa!"

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ioana m-am dumirit...este de la reclama Euroclinic si chiar daca dai off la sonor de fiecare data cand te duci pe un alt subiect sonorul este on again

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Pupici fetelor,

multumim mult mult de tot si scuze ca nu apuc sa va multumesc fiecareia individual...sunt pe fuga rau de tot din cauza timpului liber. Am noroc ca e sotul acasa zilele astea iar cea mica e somnoroasa...

Am pus poze cu cea mica, nu avem inca f multe ca n-a fost timp pt pozat pe indelete. Primele sunt facute la 2 ore dupa ce s-a nascut, ultima e de ieri dimineata.

Sunt un pic ingrijorata ca a scazut in greutate poate un pic mai mult decat cele 10% normale, iar faptul ca prefera sa doarma si ca papa cam 20 minute cam la 2 ore...ma pune iar un pic pe ganduri...

dar sper sa fie ok.

poze cu AnaMaria

Pupici

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Meme, poate are icter, de-aia sa doarma asa mult...

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Meme, am vazut pozele cu printesa. Sa va traiasca! Nu te speria cu dormitul; Miruna a luat putin in prima luna, si nu se trezea la 3 ore sa manince; sa o cintaresti saptaminal, ca sa nu te stresezi zilnic. Lasa bebe sa doarma, ca o fi realizat si ea ca era sa se nasca in masina, si e obosita.
Zino, ai vrea tu sa ne oprim.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

locca cunosatem si noi fitele astea ,dr mi_a zis ca este un alint al lui si ca 98% este normal ca parinti sint preferti lui

meme am admirat_o pe ana ,eu imi aduc aminte cind eram cu antoine in spital ne spune sa ii punem 10 min la un san si 10 la celant la fiecare 2 ore ,eu zic ca papa bine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Ruxandra, Ana a fost verificata ieri de medicul neo-natolog si nu mi-a facut nici o referire la icter, chiar a masurat bilirubina cu un aparat...nu cred sa aiba icter...in salon mai era o fetita care chiar avea icter si chiar asistentele tot mentionau chestia asta...deci daca mie nu mi-au spus nimic, inseamna ca n-ar avea...

dar oricum...ii trece, nu? daca ar fi sa aiba?

ca eu nu stiu, andrei n-a avut...

Pupici
Meme

PS. Fetelor, e incredibil cat de mult pot sa creasca bebeii intr-un an....Andrei parca e uriasul din povesti pe langa Ana..iar de tinut in brate, cele 3 kg ale Anei puse langa cele 11 si ceva ale lui Andrei....e ca si cand ai tine un fulg in brate...

Pupici

Mergi la inceput