PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Tweety exact asa face cum descri tu. Eu am sunat-o pe dr cand a inceput sa faca asa dar nu mi-a zis nimic de genul asta. Cand l-am adus din spital si a venit pediatra la noi primul lucru care l-a facut l-a apasat acolo unde ai zis si a inceput sa planga saracul cu lacrimi de crocodil(avea 5 zile), mi-a spus ca s-ar putea sa fi prins un curent in spital si mi-a dat sa-i pun 2-3 pic de Garasone in ureci 3 zile si i-a trecut. O sa verific prin apasare cum mi-ai spus. Mersi mult de tot
Anasia multumesc mult, uite un si pt tine. Incerc acum sa fac cum mi-ai spus sa-mi spuneti dc se vad.

Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
[url=C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\oncicu\My Icons]poze[/url]

Mergi la inceput

Ce am gresit? Uf cred ca este vb de adresa din yahoo, dar care este aia de unde o iau? Nu va suparati sunt cam varza la capitolul asta. Cine imi explica si mie ca la prosti pls?

[url=C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\oncicu\My Icons]poze[/url]

Mergi la inceput

mai fac o incercare

[url=Yahoo!\Messenger\Profiles\oncicu\My Icons]poze[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

oncicu daca ai puse pozele pe yahoo in "photos" ar trebui sa copiezi la semnatura, adresa unde ai postat pozele. De exemplu la mine pozele sunt pe adresa:
http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos
la tine ar trebui sa fie la fel cu exceptia ID de yahoo care la mine este roconsuela, iar la tine este....

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Oncicu pentru a-ti crea album accesezi www.photos.yahoo.com. Intri in contul tau, introducand ID-ul si parola (identice cu cele pe care le folosesti pentru a intra in mail). Apoi, ii dai creare album si urmezi pasii care ti se vor descrie acolo. Linkul tau pe care ti-l vei trece in semnatura va arata asa http://photos.yahoo.com/ph/ aici va fi adresa ta de mail/my_photos. Daca vrei ca in loc de linkul asta sa-ti apara ceva de genul "Pozici", procedezi cum ti-a spus Anasia. Ai grija sa pui intre ghilimele linkul. (Asta fiindca am observat ca nu ai pus ghilimelele in incercarea ta de mai devreme.) si spor la treaba.

Poze cu noi
Andra, tati Costin si puiu scump Clara (18.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Consi am vazut ca ai postat si tu, de-abia dupa ce a aparut mesajul meu. Ce suntem !

Poze cu noi
Andra, tati Costin si puiu scump Clara (18.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

tweety, dar tu ai fost mai explicita.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Salutare la mamici de piersicutze!
A trecut o eternitate de cand nu am mai postat, v-am mai citit in schimb din cand in cand. Fetele mamici de bebei insomniaci, m-am mai linistit citindu-va, crezusem ca numai Vlad e asa de insomniac. De vreo 10 zile a luat-o razna de tot cu somnul de noapte, ieri l-am adormit la 2 si eu am adormit la 4 ca m-am dereglat si eu total. In ultimele zile a fost tot asa, ca-mi venea sa-mi iau campii. Il adormeam si cum il puneam in pat cum se trezea. M-a apucat si pe mine plansul de disperare. Am incercat si cu frumosul, cu stat cu orele langa pat pe intuneric si povestit si mangaiat, si sa-l las sa planga si nimic n-a mers. Acuma parca am gasit ceva : a adormit in leagan. Sa vedem dupa ce il pun in pat . Oricum leaganul asta electric e o binecuvantare, noroc cu mine ca-s incapatanata, ca-l pusesem pe lista de cadouri de la colegii de servici (la noi asa e obiceiul, am dat eu o "beuta" puternica in cinstea lui Vlad si colegii i-au luat o gramada de cadouri, dar ma intrebasera fetele ce vreau inainte). Si deci mi-au spus niste proaspeti tatici colegi ca-i un moft leaganul asta, ca ocupa loc mult in salon, si la mama i se parea o chestie in plus, ma rog, am facut tot cum am vrut, si il linisteste cel mai tare deocamdata. Pe transat(bouncer parca-i ziceti voi?!) si pe "tapis d'eveil" sta prea putin, se plictiseste repede, si trimite porunca : mami, vreeaau in bratee, si repede executarea, nu peste 5 minute. Cat a fost maica-mea a fost ok, ca avea tot timpul entertainement Vlad, dupa ce a plecat mama am realizat ce-i aia sa nu poti nici sa mergi la ,damite sa indraznesti sa mai faci si-un dus sau sa vrei sa faci ceva de genul . Ca despre un film la nici nu se pune problema. Ieri seara am murit de ciuda ca a fost Solaris de Tarkovski, nu stiu daca ati apucat voi ca santeti mai tinere, io prinsesem niste difuzari cand eram in anul I la casa de cultura a studentilor, dar bineinteles ca n-am putut sa ma uit, numai cat sa-mi para rau,intre 2 plansuri.
Hai ca m-am tot plans, da Vlad e un scump, si oricat de grea a fost noaptea, cand se trezeste a 2 zi si-mi trage niste zambete si da din manute de bucurie cand ma vede, ma topesc toata si ma umple asa un sentiment de fericire ... ca mi-as da si viata pt un zambet de-al lui

Hai fetele ca in loc sa ma lungesc atat ma duc la datorie. Il pun in pat, sa vedem daca m-am bucurat prea repede ori ba. Pupici la gagici

Mergi la inceput

ufff ce usurare ! Doamne-ti multzam ca nu mai chicoteste bebelusul din reclama ca uite-asa un cap imi facea

Ehehe fetele, recomand calduros leaganul (da nu fac reclama si nu divulg marca nu cumva sa fiu si io banata - cine-a mai tras un oki pe langa piersicutze pricepe la ce fac aluzie) la noi e liniste si pace , asa ca va urez la toate noapte buna si calma

Inainte sa inchid, Cornelia Laura, ce-ti mai fac puiutii, cum se simte cel mic, s-a insanatosit? Sa stii ca te admir, esti o mamica foarte curajoasa. Va doresc multa multa sanatate

Diana si Vlad Gael

Mergi la inceput

tot io-s da m-am tampit rau. Mi-a aparut Euroclinicul iarasi in loc de supereva. Si uitasem ca trecusem pe mute sunetul. Pacat ca bucuria a fost de scurta durata. Gata la culcare cu mine ca vorbesc prostii

Diana si Vlad Gael

Mergi la inceput