PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 26
Consi spune:
anasia merci de raspuns.
arsenie Luca are 3 saptamani si 5 zile si nu i-am vazut nici o lacrima desi cateodata plange(urla/tipa) pana se face ca racul.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
Amabella spune:
anasia, si finul meu are E coli si lor le-a zis pediatra ca nu e grav. poate trece greu, asta nu stiu, dar nu are complicatii. imi pare rau ca plange atat puiutza. stiu cum e. poate ar fi bine sa ii fac si eu lui rares analize, desi in ultimele zile s-a mai potolit. si plange doar seara, oricum. ma gandesc ca daca ar avea vreo infectie, l-ar durea toata ziua, nu numai dupa 8 seara, nu?
luiza
de
mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png
anasia spune:
tweety,
chiar ca sunt gemene!![]()
amabella,
dr a vrut sa vada de ce se maifesta atat de violent colicii si de ce plange atat de isteric pot sa zic;azi noapte s-a foit tot timpul cu piciorusele la piept; sa-i faci analize nu strica, dar daca este cazul; se pare ca seara sunt mai puternice durerile, nu-mi dau seama de ce; o chestie ce am observat acum, face pisu mai des, se umple pampersul mai repede;
dati-mi o idee cum s-o adorm mai devreme de 12.30 ca nimic nu mai merge!
anasia mami de
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
mihatocae spune:
Pt.Anasia, nu stiu ce sfat sa-ti dau, pt. ca Luca al meu niciodata nu se culca mai devreme de 12. Adica si daca mai atipeste cate o jumatate de ora pe la 22.00, apoi iar sta treaz pana la 23.00, cand incepe sa pape, apoi ragait, apoi schimbat(daca e nevoie), apoi stat in brate si pe la 24.00 adoarme si el.
Eu am o mare problema. V-am zis despre dr. mea care ne-a marit doza de vigantol si incepuse sa i se inchida fontanela.Am fost, i-a luat sange la copil
si auziti ce perla mi-au zis:Are HIPERCALCEMIE si RAHITISM INCIPENT,ambele deodata, daca ati mai auzit asa ceva.Mi-a venit sa-i dau una la dr. aia pediatra.Nu stiu cum se poate asa ceva, dar m-am hotarat sa-i mai dau si MagneB6 asta ce mi l-a prescris acum si apoi il las pe saracul copil in pace ca numai in chinui degeaba.El creste cam repede, intr-adevar, adica nu numai ca a luat 4kg si ceva in 3 luni dar a crescut si vreo 15 cm in lungime si eu cred ca din cauza asta mai degraba are oasele mai "rahitice" momentan, dar nu cred ca nu o sa se redreseze in timp.Oricum, am mai vb. cu un pediatru care mi-a zis ca daca copilul e vesel si mananca bine si ia in greutate de ce umblu cu el pe la doctori, ca daca faci greseala sa te duci, ei sigur ii vor gasi ceva numai de dragul de a trata. Asa ca daca nu plange, mananca si creste il las asa.
M-am cam intins,....scuze.
Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
mihatocae spune:
ANASIA, inca ceva: stiu ca acest E.coli e prezent la majoritatea populatiei, ca se ia si din apa, dar este o forma neagresiva, care nu trebuie tratata. Exista si E.coli Patogen (cred ca ii zice), care este cumva modificat si care, intr-adevar trebuie tratat inclusiv cu antibiotic. Intreaba dr. care dintre cazuri este, sau mai cere o a doua opinie, fara sa stie dr. care iti este cunoscuta (din cate am inteles). Sanatate la bebei!!!
Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
oncicu spune:
Buna piersicutelor!
Nu stiu dc ma mai tineti minte, nu am fost prea activa si nici nu am mai intrat demult, am avut niste pb si ne-am mutat si la casa noua unde nu am avut internet un tp. V-am mai citit cateodata dar pe fuga pt ca de fiecare data cand ma asezam la calc Robert incepea sa planga.
Noi avem acum 3 luni si colicii tot nu au trecut cateodata are crize f nasoale. Noaptea dormim bine de la 10-11 ne mai trezim pe la 4/5/6 sa mancam si pe urma mai dormim pana pe la 8-9. Ziua dormim vreo 3-3h adunate, dar este f bine ca doarme noaptea si pot sa ma odihnesc si eu.
La 2 luni si 2 sapt cand am fost ultima oara la dr aveam 5'6 kg si 58 cm. Nu stiu dc e bine sau rau dar nici nu m-am stresat f tare pt ca el ia in greutate
Cum spuneam colici avem la greu, iar de vreo 2 sapt plange la fiecare masa, nu stiu de ce, cum ii bag bibe in gurita incepe sa urle parca ii dau otrava. Nu are afte sau mai stiu eu ce in gurita, m-am uitat. Am tot sperat ca este o per a lui si ca o sa treaca dar vad ca nu.
Incepusem sa-i dau suc de mar si morcov amestecat cateva lgt pe zi, dar l-am intrerupt pt ca am zis ca poate ii face mai rau la burtica. Voi le dati sucuri, de care si in ce cantitate? Le-ati eliminat vreo masa de lapte?
Acum as vrea sa mai citesc din urma putin si mai ales sa ma uit la pozele voastre dc imi permite piticul. Apropo , am intrebat si mai demult dar nu mi-a raspuns nimeni cum pot pune si eu niste pozxe?
Cine spunea ca iese la plimbare prin IOR? Noi ne-am mutat de vreo luna prin zona si ies aproape in fiecare zi in parc prin zona pe la titan. Dc este cineva care mai iese poate ne intalnim
Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
dariana spune:
Arsenie, cele 2 intrebari sunt strans legate intre ele si au acelasi raspuns: faptul ca nu are lacrimi determina secretia aceea urata, am avut si noi probleme la inceput si de aceea stiu. Ni-i mai da tobrex pt ca ala esteantibiotic, eu cred ca bb altau nu are canalele lacrimale desfundate. Fa-i masaj in fiecare zi cateva minute, delicat, la coltul intern al ochisorului si ai sa vezi ca se va rezolva.La noi nu a fost nevoie decat de o zi sau doua in care am facut masaj si ne-a trecut secretia. Sterge-i ochisorii cu ser fiziologic.
Anasia, Darius face pipi cu miros cam puternic, ma gandeam ca poate om avea si noi vreo infectie urinara. Tu ti-ai facut si tie urocultura? Eu ma gandeam sa facem amandoi ca cine stie, poate se transmite de la unul la altul.
Ce as putea sa fac cu uleiul de la botez ca nu prea imi place sa-l dau cu el, nu e ca uleiul pt copii si nici la mancare nu pot sa-l folosesc, nici de aruncar nu-mi vine sa-l arunc. Si am o sticla intreaga. Voi ce ati facut cu el?
vbartan spune:
arsenie si noi am vut probleme cu secretia aceea urata. Am fost la oftalmolog si ne-a prescris Nettacin cu urmatoarele indicatii : de 3 ori pe zi cate o picatura timp de sapte zile, dupa ce picuri in ochisor trebuie apasat coltul interior al ochiului. La noi asa a trecut. Inainte si noi am incercat tot felul de solutii, inclusiv masaj si tot nu a trecut.
Oricum daca nu trece ar fi bine sa mergeti la oftalmolog.
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vbartan/my_photos
Tweety7 spune:
Oncicu nu vreau sa te sperii, dar faptul ca plange cu biberonul in gurita poate insemna ca are otita. Eu asa am patit cu fetitza mea. De cate ori trebuia sa suga, facea scandal. Tragea de cateva ori si incepea sa planga. Iar incerca sa pape, iar plangea dupa cateva inghitituri. Uite cum trebuie sa verifici. Apasa-l la intersectia dintre maxilar si ureche intr-un moment in care este linistit. Daca tresare sau plange, e cazul sa mergi la pediatru. Sper sa nu fie nimic. Iti tin pumnii. 
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
Andra, tati Costin si puiu scump Clara (18.08.2006)
anasia spune:
mihatocae, deci nu suntem singurele insomniace
!chestia e ca moare somn, dar nu poate adormi decat in plansete si dupa mult timp;
dariana, nu mi-am facut acum urocultura, ultima data la spital la nastere mi-au facut-o;
ne-a vizitat si dr, maine mai facem o data analiza la alt laborator;
oncicu, ti-am scris eu mai demult de poze; faci mai intai un album public (sa poata fi vizualizat) in yahoo; iti notezi undeva adresa unde sunt pozele apoi te duci la profil personal pe forum din stanga si adaugi la semnatura asa:[ url="adresa din yahoo a pozelor" ]poze sau cum vrei sa le denumesti[ /url ], fara spatii intre paranteze;
anasia mami de
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici