PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 28
pika-pika spune:
Iar n-am mai avut timp sa scriu...imi cer scuze...
Am vazut pozele si am citit despre intalnire.In Noiembrie pe 19 venim si noi in Romania asa ca trebuie neaparat sa mai organizati o intalnire.Vine si miti2004... asa ca...SI eu tot pana pe 14 ianuarie stau...
Acum incerc sa mai citesc ceva din urma pana se trezeste moculina mea.
Pup piersicutele si mamicutele!
Andromeda si Aina
poze cu noi
pika-pika spune:
Mia nu se pot vedea pozele.Imi apare mesajul "Adresa pe care ati tastat-o nu exista pe serverul Home.ro"
Andromeda si Aina
poze cu noi
pika-pika spune:
Mia cred ca pe yahoo trebuie sa faci albumele publice...
Andromeda si Aina
poze cu noi
adas spune:
mia asa poti sa le vezi doar tu. trebuie sa le faci publice.
www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061011" target="_blank">stefi
ada +
stefi (08.07.2006)
crissa71 spune:
Neata burticoase..
avmaria bine ai revenit!
cristina_ioana:n-ai mai terminat cu englezia?cand vii sa ne povestesti.
Mai fetelor..eu m-am mai linistit cu controalele ca o luasem razna...ma mai doare burta dar putin de tot..si cred ca e de la intestin!!Ma si tine si operatia dar daca-au zis tot cae in regula merg pe mana lor ca si asa se uitau ca la o nebuna!!
Acum am grija lui Ciprian si a sotului meu...gata cu vaicareala mea..o sa treaca!
In rest Cipica al meu tot asa prost mananca..nu stiu ce sa ma mai fac cu el!i-am schimbat tetine...i-am..i-am...stam cate o ora sa manacam si nici atunci ca lumea!!!are zile cand parca-si revine..si gata e o.k si dupa o zi doua iar incepe...Or fi afte..or fi dintii...n-o mai vrea sa manance el asa de chichi...!!!nu stiu...
CAnd incepe brusc sa planga de foame...cand nu-i e foame si nu vrea sa manace!!!Si voi patiti la fel?
Pupici la mamici si piersicele!!
P.S.:Cu diversificarea cum e?Voi i-ati bagat sucuri?Al meu are 3 luni jum...chiar nu stiu ce sa fac!Trebuie sa vad daca ia in greutate cu mancatul asta al lui!!!ca daca ia.. nu ma mai stresez.
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
arsenie spune:
va multumesc pt raspunsuri dar tot nu m-am lamurit cind apar lacramile of of oricum este bine ca existam pe pe aici....
este greu cu bebel dar prea frumos in acelasi timp .
http://new.photos.yahoo.com/arsenie_v2003/albums
poze cu fetita mea

Alexei