Inimioare de iulie-august 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 26
Simonaci79 spune:
Dede- ma bucur mult sa te mai vad pe aici dar imi pare rau ca nu ai vesti bune...Sanatate multa Medeei, sa treca repede si raceala si burtica!!! Si sotului tau sa-i vina mintea la cap odata ca lucrurile astea adunate...picatura cu picatura..pot avea un final nu tocmai fericit... poate si fostului meu sot daca ii venea mintea la cao macar in ceasul al 12-lea...era alta situatia... Ce o fi in capul ala al lor??? Off, iti doresc sa va rezolvati cu bine problemele si sa nu mai aveti parte de suparari!!! Pupam puii mici si frumosi si tie iti dorim multa putere sa te lupti cu toate... si sa aveti parte de o viata frumoasa si fericita!!!!
Simonaci79 spune:
Laura- imi pare rau...chiar nu stiu ce inseamna.... Si ma mai si dadeam mare ca stiu engleza.... Poate te ajuta Yasmari cand o avea timp...sau fetele care stiu mai bine... Pupici si noapte buna!
Simonaci79 spune:
Doamne cat am scris!!! Va rog mult sa nu ma injurati fetelor daca v-am plictisit!!!!! Da-ti si voi peste ele si gata! Acum am vazut ca am umplut aproape o pagina singura.....
Acum... sa mai urez si eu o data LA MULTI ANI pt toti cei care isi serbeaza aiua numelui, multa fericire si bucurii!! Sanatate si noroc!!!
Si daca tot am terminat de citit, fug si eu la culcare!!! Va doresc tuturor o noapte linistita si fara treziri dese, somn usor si vise placute!!! Multi pupici tuturor!!!
Simonaci79 spune:
Buna ziua! Pai ce faceti fetelor? Eu ultima si eu prima iar? V-ati suparat asa tare ca am scris asa mult aseara ca v-ati hot sa ma lasati sa vb singura?
Va doresc sa aveti un weekend minunat!!! Pupici multi!
Katink spune:
Buna fetele!
Va multumim foarte mult pentru urari! 

Sunteti niste dragute ca de fiecare data 

Simona, draga de tine, tot pe baricade. Un mare pupic de la noi
, iti multumesc mult.
Este greu intr-adevar, Emma ma solicita mult, nu am nici un ajutor de nicaieri, doar sotul care vine seara de la munca si o mai preia pe mandra. In rest ma descurc cum pot, la control acuma marti am luat-o cu mine in cabinet si s-a uitat si ea la bebe pe monitor
.
Ma ajuta sa punem masa dimineata, sa facem patul mare, cand intind covertura trage si ea de un colt, cica aranjeaza si ea 
Deschid masina de spalat vase si ea imi da pe rand farfuriile, apoi cand ii spun hai sa spalam rufe, ia si ea si baga in masina de spalat haine... dar si prostiute face, si trebuie sa strang dupa ea ca mai varsa te miri ce pe jos sau sparge ceva, sau scoate pamant de la flori si pentru ca doar ce i-am cumparat un farash cu perie de maturat pe jos, apoi face curat 
O mai apuca si istericalele, tipa din te miri ce si mai nimica, dar incerc sa nu o bag in seama si sa o iau cu altele sa nu mai tipe... asta e treaba noua cu tipatul, a descoperit la mini-club ca tipa copilasii si poate si ea sa tipe 
Dar vorba tatalui meu atata timp cat suntem sanatosi si avem ce pune pe masa suntem bogati 
Asa ca sanatosi sa fim ca restul vin de la sine.
Laura, multi ani fericiti si voua! Scuze ca abia acuma iti transmit felicitarile 
Un sfarsit de saptamana placut si multa, multa sanatate pruncilor bolnaviori 

Katink
cu
Surpriza si
Dulcineea mea Emma-Andreea
Simonaci79 spune:
Buna seara!
Katink- multumesc mult! Multi pupici si tie! Da...tot pe baricade dar se pare ca am ramas cam singura pe aici.... Deh, la noi se pare ca a fost ultima zi cu soare si probabil a fugit toata lumea in parc....
Am citit ce ajutor de nadejde ai....Felicitari!!!! Ce conteaza ca mai face si prostioare daca te ajuta in felul ei...Mai tarziu o va face mai bine si fara sa strice, acum intentia conteaza!!! Chiar sunteti bogati si va veti mai imbogati curand!!!!Mario tot ce face e sa ia lucrurile si sa le puna apoi la loc...in rest, imprastiem, spargem, stricam, cadem si ne ridicam... treaba importanta ce sa mai vb....
Va pup si eu acum, ma duc sa ma mai joc cu el ca ma striga... Pupici multi si ne revedem maine!!! O seara placuta tuturor!!!!
Katink spune:
Buna fetele!
Am gasit un subiect foarte interesant aici pe forum si vi-l recomand cu mare caldura:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69256
De fapt l-am citit pentru prima oara acu' o luna, dar atunci nu am avut timp sa va spun si voua, iar astazi intamplator am dat de el si vi-l recomand, este foarte bun si pentru pruncii nostri. Cine poate sa isi comande cartea e si mai bine.
Emaaimee, am vazut ca tu ti-ai comandat-o deja.
Apoi mai este un subiect aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86928
copilasii sunt mai mari, dar eu cred ca ne prinde si noua bine sa stim ce ne asteapta si cum sa abordam "problemele" respective.
De exemplu acuma eu incerc sa o invat pe Emma sa raspunda cu "da" si "nu".
Copilasii vostri raspund? Cum ati reusit?
De exemplu eu o intreb "vrei apa?" si incerc sa vad ce zice... ea zice "apa", dar eu vreau sa o fac sa spuna da sau nu.
Sau intreb "asta e pisica?" si sa spuna "da" sau "nu"... nu stiu cum altfel sa o fac sa zica...
Voi cum procedati?
Katink
cu
Surpriza si
Dulcineea mea Emma-Andreea
Katink spune:
Am o sugestie pentru fetele care se ocupa de lista nostra de la prima pagina.
Se poate renunta la cateva date pe care oricum le gasim in capitolele de pana la un an, acuma putem adauga performatele dintre un an si doi ani.
Ca urmare eu propun sa scoatem din lista:
- dimensiunile avute la nastere
- informatiile cu privire la dimensiunile bebelusilor pe luni
Sa ramana numai numele, data nesterii si locul nasterii.
Cam asa vad eu lista:
Asa continuam…… 

BEBELUSI DE SF.IUNIE-IULIE-AUGUST 2005 

65
+ 50
= 114
si 111
IUNIE:
** NICHITA ** [ Cezara08] - 29.05.2005,
-BucurestiLa care vom adauga pe parcurs alte performante.
Apoi alta sugestie este despre topuri:
- cu pletosi
- cheliosi
- grasuti... nu mai sunt de actualitate.. ele se regasesc la fel in perioada de pana la un an.
Acuma putem alcatui altfel de topuri, cu lucruri mai recent intamplate:
- cei mai rapizi dintre bebelusi care au mers in picioare: Mihnea al Monicai parca a fost primul umblaret, Emma mea a mers la un an fara 2 zile...
- cei mai vorbareti
- dansatori - Emma danseaza pe orice ritm, pana si salvarea cand trece ea da din fund
- desenatori - Maria Ema_nu_elei, este sigur pe primul loc...
si altele...
La fel si cu mamicile muncitoare. Sunt foarte multe mamici care lucreaza la momentul asta, Irina, Mamini, Delia, sunt numai cateva care imi vin in minte si care nu se regasesc pe lista si oricum dupa un an multe mamici au inceput serviciul...
Puteti eventual sa fecti top cu mamicile cu burtici
, sau altceva ca doar nu ducem lipsa de imaginatie.La topul cu copilasii atomici, nu am fost pe faza, nu stiu cum s-a alcatuit... dar cu siguranta sunt mult mai multi atomici printre noi fata de cati sunt trecuti in listuta.
Sper ca se poate discuta despre listuta, ca este a noastra, mie imi e drag de ea si tare as vrea sa arate a listuta de copilasi de peste un an, nu de bebelusi.
Numai bine si astept parerile voastre

Katink

cu
Surpriza si
Dulcineea mea Emma-Andreea[/size=1]
ema.nu.ela spune:
katink,
e super cartea aia mi-am copiat si eu capitolele dar n-am prea avut timp sa citesc.
maria raspunde cu "da" doar daca o strig pe nume. a invatat-o bona intr-o zi exersand cu ea. dar nu zice tot timpul cand o strigam.
culorile nici a mea nu vrea sa le recunoasca desi are multe jocuri (cuburi, etc) colorate si mereu ii spun dar degeaba...cand o intreb imi arata altceva. cred ca nu realizeaza inca diferenta dintre culoare si forma.
in schimb cu ajutorul tablitei am invatat-o sa sa rosteasca pe litere cuvinte gen m-a-m-a si t-a-t-a si-i face mare placere sa tot repete.
si mai numaram noi degetele de la mana si ingana si ea ceva pe-acolo :)
misto linkul citesc si bag la cap. sper sa-mi ramana ceva ca stau prost cu memoria inca.
mamica de maria, 1 an si aproape 3 luni
anis spune:
Buna seara...
Katink , listuta noua e in lucru.Asta va fi doar amintire.Numai ca am intarziat rau de tot cu ea, fiindca m-am tot dus la Breaza sa-mi termin casa.Asa ca inca un pic de rabdare plssssss
AniS
28+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."