Inimioare de iulie-august 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 25
Laura25 spune:
Buna seara!
Am si eu o "pasarica" la creier la ora asta. Cum se traduc, in mare, versurile melodiei "Come undone" ? Rog mult fetele care locuiesc in Regatul Unit sau in apropiere sa ma ajute! Problema mea mare este ca nu stiu exact cum se traduce expresia "come undone".
Postez si versurile:
So unimpressed, but so in awe
Such a saint, but such a whore
So self-aware, so full of shit
So indecisive, so adamant
I'm contemplating, thinkin' about thinkin'
It's overrated, just get another drink and
Watch me come undone
They're selling razor blades and mirrors in the street
I pray when I'm coming down, you'll be asleep
If I ever hurt you, your revenge will be so sweet
Because I'm scum, and I'm your son
I come undone
I come undone
So rock 'n' roll, so corporate suit
So damn ugly, so damn cute
So well-trained, so animal
So need your love, so fuck you all
I'm not scared of dying, I just don't want to
If I stop lying, I'll just disappoint you
Come undone
Come undone
Come undone
If I ever hurt you, your revenge will be so sweet
Because I'm scum, and I'm your son
I come undone
So write another ballad, mix it on a Wednesday
Sell it on a Thursday buy a yacht on Saturday
It's a love song, a love song
Do another interview, sing a bunch of lies
Tell about celebrities that I despise
And sing love songs, we sing love songs so sincere
So sincere
Come undone
Come undone
Come undone
The young pretend you're in the clouds above the sea
I come undone
I am scum
Love your son
You've gotta love your son
Come undone
You've gotta love you son
Come undone
Love your son
I am scum
Multumesc mult!
Dau o bere
(macar virtual)
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Simonaci79 spune:
Am revenit si eu... Sa continui!
Giana- Ma bucur tare mult sa aud vesti bune despre voi! Pupam voinicul mic si ii tinem pumnii sa iasa odata maselutele acelea chinuitoare!!! a lase baiatul sa dorarma bine noaptea! Va felicitam si pt ca ati inceput sa papati bine, sa o tineti tot asa!!!!!
Despre vit c chiar nu stiam... intr-un fel e logic ce spui tu dar nu m-am gandit niciodata la asta!
O sa o intreb si eu pe dna dr cu prima ocazie!
Despre Irina si Ioana nici eu nu stiu nimic... tare as fi vrut sa ma vad poze cu piuta frumoasa... Poate cine stie... ne citeste si intra si ea sa ne mai spuna cate ceva despre ele!
Va pupam pe amandoi si te asteptam cat de curand poti!!!! Pupam voinicelul grasunel!!
Monica-Elena- Pupici multi si distractie placuta la munte!!! Sa aveti parte de timp frumos si nu prea friguros!!!! Pupici multi si succes si la control! Iar despre aniversare.... cred ca esti tare emotionata cand te gandesti la mom acela....a fost greu dar a meritat! Felicitari pt baiatul mare si frumos!!!!
Diana- ma bucur tare mult sa mai te vad pe aici.... Te cred ca e tare greu si cu copil, si cursuri, si casa... Pupici multi si spor la treaba! Pupam nora frumoasa!
Simonaci79 spune:
Offf, daca am tras chiulul..iar am intarziat la capitolul urari....
Laura- la multi ani mamei tale, sa fie sanatoasa si sa traiasca sa joace la nunta nepotilor ei dulci!!!! Pupici multi!!!
Deasemenea, urez si eu La multi ani tuturor celor care si-au aniversat ziua de nume... Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de noroc si fericire!!!!!
Simonaci79 spune:
Katink- draga de tine...cred ca iti este tare greu si deabia acum este din ce in ce mai greu....Multa putere si sanatate sa te descurci cu toate!!!!! Si sarcina usoara si bebe sanatos indiferent ce sex o avea!!! Sa va umple viata de fericire si sa se inteleaga perfect cu surioara mai mare!!! Iar voua Multi ani inainte plni de fericire si impliniri cel putin ca acestia care s-au scurs pana acum!!! La multi ani!!!!!!!
Simonaci79 spune:
Albinutzza- ati aniversat casatoria si noua nu ne-ai spus??? Hmmm, pai uite ca te-a demascat Katink careai ii multumim mult pt asta!! iti uram si noi La multi ani, sanatate, fericire si mult noroc, o viata minunata si de acum inainte si 2 copii sanatosi si fericiti care sa va umple viata de fericire!!! (ma rog....2 copii sau cati vreti voi!!!) Multi pupici!!!!!!!
Simonaci79 spune:
Katink- off, ca am uitat! La multi ani si pt toti sarbatoritii din familia ta! Multa sanatate si fericire!!!
Nicoleta- pupam bubita sa treca repede si sa nu mai doara! Si nici sa nu mai faca...cel putin nu prea curand!!! Si pe mami o pupam sa treaca "durerea din suflet" pt buba baiatului!
Am vazut si pozele cu grasunelul tau cu par ondulat si frumos!!! Si ce frumos se spala el pe dintisori singurel!
Felicitari!!!!! Bravo lui! Sa o tina tot asa!!!! Pupici!!!
Yasmari- pai din pacate...cred ca sunt experta la rosu im gat, fevra si varsaturi de cate ori a facut Mario...cum are si acum... De obicei daca avea febra mare, ii dadeam antibiotic 10 zile, chiar daca la un mom dat trece febra... si iti spun asta din experienta pt ca am intrerupt la o zi dupa ce a trecut febra si in 5 zile a facut iar...
Si antitermice la 4 ore, alternat calpol cu nurofen (ambele pe baza de paracetamol) si daca e cazul sa faca febra mare si sa nu treaca de la antitermice i-am mai dat in antitermicele normale 10 pic de algocalmin fiola. Antibioticul mi l-a prescris dna dr, de fiecare data altul ca sa nu se obisnuiasca organismul cu unul si sa nu mai reactioneze la el... Sper ca nu e chiar asa d egrav la voi.... Multa sanatate si sa va treaca repede!!! Si sa-i dai multa apa sa bea, dar cate putina...daca intelegi...adica des cate putina apa, si sa-i dai sa manace mai usor si la temp camerei tot, ca daca e prea cald face mai rau la gat...daca e infectie...daca nu, e bine sa fie mai caldut ce papa si bea. Hai ca m-am intins...cat o zi de post! Sanatte multa de tot! Si pupam fata bolnavioara si mamaica suparata!
Simonaci79 spune:
Yasmari- am uitat!!! Am scris o tona si am uitat ce e mai imp...Acum de ex Mario are rosu in gat dar nu face febra decat seara.... asa ca il "tratez" cu nurofen seara (cand mai face si febra cateodata" si vit c si sirop de tuse, adica fara antibiotic, care nu e rec decat daca are infectie si febra mare, fara pofta de mancare! Gata! Am terminat!
Cristina- pupam baiatul pe cucui si pe nasucul julit!!! Si speram sa nu mai cada sau sa se loveasca asa curand!!!!!
Simonaci79 spune:
Yasmari- nu, nurofenul nu e antibiotic...si poti sa iesi afara numai daca nu are febra mare. Eu ies acum cu el dar nu are febra.... Eu i-am tot dat antibiotic chiar daca e amar de mi se face si mie sila...si il pacalesc in fel si chip....dar a luat odata unul la care vomita de fiecare data...tb sa cant si sa dansez in fata lui sa ii distrag atentia si sa ii dau putina apa dupa fiecare gura... Dar sa stii ca uite, de ex Ceclorul sau off, ca nu mai stiu, mai era unul, care l-a luat ultimul...sunt mai dulci si le lua mai bine...dar nu stiu daca aveti vou acolo.... Parca augmentin era al 2-lea dar nu garantez....
Simonaci79 spune:
Irda- cu crezi ca am putut sa te uitam????? Pai putea sa treaca si un an si tot nu te uitam!!! Pupam pe Driuta frumusica si va felictam pt dimensiuni!! Sa fie sanatoasa si in continuare si sa iti aduca numai fericire!!!!!!! Mai pune si tu poze cu voi, sa va mai vedem si noi!!! Multi pupici si te asteptam sa mai scrii cat de curand poti!!!
Albinutzza- multa sanatate si sa ai mare grija de voi!!! Sanatate si lui Luca, sa ii treca repede si burtica si raceala, sa pape si el normal! Felicitari pt dimensiuni si tinem pumnii la rez analizelor sa iasa bine!!! Multa sanatate!!!!!!
Nique- ma bucur ca v-a trecut iritatia! Cu vit c o sa o mai intreb si eu pe dna dr, pt ca acum mi-am amintit ca ea mi-a zis de la inc sa ii dau o fiola pe zi, jum dim si jum seara... Nu stu nici eu ce sa mai zic.... Eu lamaie si portocala nu i-am dat inca, pt ca am inteles ca poate irita funduletul si el are pielea asa sensibila...Dar tb sa incep si eu ca vine iarna si astea sunt cele mai bune...O sa imi fac curaj si o sa-i dau si eu!!! Multumesc mult si mva transmitem si noi multi pupici!!!
Simonaci79 spune:
Nique- succes la vaccin, sa nu aveti nici o reactie neplacuta!!! Si multumim mult ca te-ai uitat la pozele noastre!
Am citit si eu sub postat de tine...imi pare rau dar chiar nu stiu cum sa te ajut, nu am auzit pe nimeni care sa se confrunte cu asa ceva...sper sa va treaca repede si sa gasiti dr pe care il cautati sa scapati de operatie!!!!
Yasmari- pai dac nu are febra deloc f bine ca nu i-ai dat antibiotic!!! Totusi nurofen ai putea sa ii dai macar jum din cant, sau o data pe zi ca face bine si la raceala. De scos afara poti sa o scoti daca nu e prea frig sau nu e mare umezeala si daca face kk bine poti sa ii dai si ceai cu lamaie si miere....Mario facea moale si nu am riscat... Nu e normal sa prescrie asa antibiotic...mie mi-a zis sa astept cel putin 3 zile si daca nu cedeaza de la antitermice sa incep cu antibiotic.... Sanatate multa!! Ma bucur ca se simte mai bine Yasmine!!!
Ema.nu.ela- spor la ciorbita de perisoare si pofta buna la budincile bune!!!!! Sper sa-i fi placut sa nu te fi chinuit degeaba!!!
Laura- pai atunci...inca o data La multi ani mamei tale si pt ziua de nastere!!!!! Si o sa o tinem si noi tot asa...ca de Paste!!! Uram zilnic timp de 3 zile!
Si LA MULTI ANI si pt voi!!!! (hmmm, ai tacut chitic si tu...) Sa fiti sanatosi si la fel de fericiti ca si pana acum, sotul tau sa fie toata viata la fel de atent si sa te ajute la fel de mult, sa aveti parte de o viata minunata impreuna cu puii vostri dulci si iubiti!!!!! Am vazut si poze cu puii frumosi! Cu dorm ei ca doi ingerasi!!! Si am vazut ca e interesanta tare masina de spalat.... Pupam puii dulci si papaciosi!!!!!!! Si pe mamica lor frumoasa!!!