Inimioare de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Fetelor, multumesc de sfaturi, Cristina, Emanuela, Pisicut, Nique, nu i-am dat antib, nici n-a deschis gura. Dr nu cred c-a vazut mar elucru, si oricum mi-a facut o impresie atit de proasta ca pragul nu i-l mai calc, amin. Nu a facut febra deloc Yasmin, doar a tusit si a avut muci, nu stiu nici macar daca e vb de infectie in gat. Ii dau ceva pt tuse Tixylix, deja e mai bine, slava lui Dumnezeu, azi poate chiar iesim asa scurt pe afara.
va multumesc din suflet pt ajutor, va pup cu drag. Urez sanatate celor bolnaviori, Luca, felicitari Daria, tine-o tot asa, Nico,pupici pe busitura piticului.
Nique, n-am idee dspre polipi si tratament homeopat, sorry.
Katink si Albinutzza,sa traiti multi ani fericiti alaturi de sotii si copiii vostri dragi, cei nascuti si nenascuti, lol!!!!!

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

nique,
nu ma pricep la polipi, dar pe Ribumonyl-ul care e un fel de homeopat si-o sa i-l dau eu mariei zice ca e pt infectiile recurente de tip ORL (nas, gat si urechi) din categoria imunostimulator.
acu ce sa zic ca a mea pana acum n-a avut decat 3 raceli destul de usoare dar are mereu nasul infundat. o rinita alergica pe care cred c-a mostenit-o de la mine. asa ca o sa-i dau si o sa-mi iau si mie :)

cred ca ai putea sa-i dai si tu ca polipii se umfla de la infectiile din nas. eu stiam ca nu se face operatie la copil asa de mic.

yasmari,
afara cu voi la aer curat. ai grija stati mai putin si sa nu fie vant si AC. hai c-am pus-o pe bona sa-mi scrie detaliat cum face ciorba de perisoare cu care s-a laudat ca l-a cucerit pe-al ei barbat :D. sa vad diseara ce reteta a produs.
aseara i-am facut mariei budinca de brocoli cu branza si smantana si ou cum le fac eu pe cele cu paste dar acuma cu brocoli. sa vad ce impresie i-a facut :) ultima budinca i-am facut-o cu paste si spanac.
am incercat si niste briose cu fructe exotice in wk dar n-a vrut chip desi le-am facut putin dulci doar.

mamica de maria, 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Emanuela, multumesc pentru precizari, dar eu am inceput deja la Simina cura de imunostimulare cu Broncho-vaxom, care este tot pentru infectii de tip ORL... ma rog asta e un fel de vaccin. Da' nu cred ca le pot amesteca asa . Dr pediatra ne-a recomandat acest tratament.

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna ziua!

Multumesc mult pentru urarile adresate mamei mele. Ea e nascuta pe 25 oct si isi serbeaza ziua numelui pe 26 si pe 27, deci ea ... ca Pastele, 3 zile.

Yasmari ma bucur ca sunteti un pic mai bine. Sper sa treaca raceala fetei fara complicatii.

Irda ma bucur ca mai scrii si tu! E lunguta fata ta! Rares are cam 80-81 cm. Bianca abia 72-73. Dar ea are 9kg, deci e mai indesata. Nu-i asta o problema daca Daria e sanatoasa si energica. Va pup pe amandoua si mai asteptam vesti.

Albinutza sa te faci bine. Imi pare rau ca ai fost asa bolnava. Si pe Lucutza il pupam pe burtica, sa treaca repede si sa revina la mancare normala. Ce multi puiuti cu burtica stricata, off.

Ioana cred ca cel mai bine intrebi un medic homeopat, sa iti prescrie un tratament in functie de varsta si problemele exacte ale Siminei. Sanatate multa!

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Si fiindca tot e perioada aniversarilor, ma laud si eu azi cu 5 ani de casnicie. Au fost multe momente bune, unele mai grele, dar important e ca am fost mereu unul langa celalat, ca nu am incetat nici o clipa sa ne iubim, sa ne dorim. Am realizat atat de multe impreuna! Suntem fericiti si pot spune ca nu regretam nimic.

Am pus si eu cateva poze noi intr-un album. Daca aveti timp si placere, le gasiti aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/album?.dir=/f9abscd&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI,LAURA !
Sa fiti fericiti si sa va iubiti !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by palmyrah2002

LA MULTI ANI,LAURA !
Sa fiti fericiti si sa va iubiti !

Saru'mana!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

LA MULTI ANI, LAURA! SUNTETI O FAMILIE REUSITA! SA FITI FERICITI ALATURI DE STRUMPHI SI SA VA IUBITI, CA-N POVESTI, PANA LA ADANCI BATRANETE!!!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara! Am revenit si eu dupa o mica pauza... sper sa scuzati absenta...

Cati - felicitari pt dimensiuni si pupam fata sa iasa repede maseaua si sa doarma si ea si mami bine!!! Cum a fost la control? Este totul bine? Sper sa ne aduci vesti bune!!! Multi pupici!

Cristina- nici nu stiu ce sa zic...ba are febra, ba nu are, ba o zi e bine si zic ca a trecut...ziua urm vomita la o masa semn ca inca are rosu in gat... iddea e ca nu face febra decat seara, inainte de culcare, ii dau nurofen si apoi laptele sa-l pape si in 5 min e lac de apa si rece...deci i-a trecut febra... Uf, sa scapam si noi de rosul asta in gat ca tb sa facem varilixul.... Pupam baietii si mamica lor dulce!!!

Ema.nu.ela- felicitari plimbaretei!!! Sa mearga din ce in ce mai bine si fara cazaturi!!! Cu dr ta...nasol ca e asa cum zici tu.... Dr mea e la o clinica particulara dar totul este gratuit, adica in regim de medic de fam...Offf, nu imi gas de loc cuvintele....este medic de fam intr-o clinica particulara si arata f bine acolo... SI am vaz ca si sfaturile in general sunt cam ca ale dr tale de la particular...iti mai ziceam eu...Nu stiu pe unde stai tu si daca iti e comod la asta...ca macar nu te-ar mai costa nimic... ma rog, ce ii dau si ei acolo.... Daca te intereseaza trimite-mi un mesaj! Pupici multi!!!

Monai- imi pare rau ca ati patit asa de la vaccin!!! Sper ca deja sunteti mai bine!!! Multi pupici si multa sanatate!!!!!!

Ma duc si eu acum sa ma mai joc putin cu praslea ca face galagie...si mai intru mai tarziu! Pupici si baite placute la puisori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna seara la toata lumea!

Medeluta mea e putin racita din nou! A luat de la tati.
Insa merge bine cu Oscilococcinum si picaturi Vibrocil inainte de culcare si Karvol pe cearsaf.
Banuiesc ca tot din cauza racelii face kk mai moale si mai nedigerat si i-am dat Smecta si Ecoflorina care e ca si Biotics. A papat mai de regim astazi dar in rest s-a comportat bine, a fost tare vesela pana s-a aplecat dupa o jucarie in fata si a dat cu capul de podea. Mi-a fost mila de ea dar imi venea putin sa si rad ca nu s-a lovit asa tare.

Celor care isi aniverseaza casnicia le felicit si le urez cat mai multe aniversari.

Eu din pacate iar am meciuri cu sotul meu. E plecat la Sinaia la o intalnire anuala cu fostii colegi din Bistrita. As fi vrut sa merg si eu dar nu a prea insisitat el si atunci m-am suparat si nu m-am mai dus. Asta asa pe scurt, ca povestea e ceva mai complicata.
Om traii si om vedea ce va fi.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput