Inimioare de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Amoxicilina 5ml de 3 ori/zi si paracetamol, dar nu vrea sa le ia nicicum. Antibiotic adica. Nurofenul nu-i antibiotic, nu?
Pot sa ies afara daca are infectie in gat?

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

Hop si noi pe-aici!
N-am mai scris de atata vreme ca nici nu mai am "pretentia" sa ne tineti minte.

V-am citit mai printre picaturi, mai o data pe saptamana...cand s-a putut! M-am bucurat o data cu voi de realizarile micutilor si m-am rugat de sanatate pentru cei bolnaviori, dar de scris....n-am mai reusit sa scriu!

Dari e bine si nazdravana tare! Azi am fost la bilantul de 1 an si 3 luni si avem 9.200 gr si 80cm si e sanatoasa tun!

Pupicei puiutzilor si mamicilor!!

Pupicei speciali gravidutzelor noastre, sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi !

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

La multi ani Dumitrite si Dumitri!
Laura, LA MULTI ANI!!! mamei tale.
Katink, LA MULTI ANI!!! sa va dea D-zeu sanatate si sa imbatraniti impreuna in bunaintelegere si iubire!
Yasmari, si al meu a luat antibiotic cand a avut rosu in gat. A fost destul de rau si nu i-a trecut cu Amoxicilina si i-a dat Cefalexin. Dupa o saptamana si-a revenit si de vreo 2 luni nu mai avem probleme. printesei sa-i treaca repede.
Cin baiatul sa-i treaca "buba". Ce frumos se spala el pe dinti.
Diana bine ai revenit! Asteptam vesti de la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

quote:
Originally posted by Yasmari

salut
cind copiii vostri au avut rosu in gat cu ce i-ati tratat
am fost la dr si am tras o boceala,nu pot scrie ca asta mica plinge intr-una

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Yasmari,
are doar rosu in gat sau are si febra? o jeneaza durerea in gat? hai stai linistita ca-i trece.
uite nu mai stiu exact ce i-a dat mariei cand a avut laringo-faringita acuta. pt febra Calpol si Nurofen (deci pe baza de paracetamol sirop) si pt gat mi-a dat un spray Tantum Verde care avea aplicator dar n-am prea dat-o cu el ca nu parea s-o jeneze ca manca bine. daca o jeneaza ii dai mai pasat.

daca e viroza n-are sens sa-i dai antibiotic. las-o cateva zile sa vezi cum evolueaza. in mod normal daca e infectie febra nu cedeaza sub 38.5 timp de 2 zile. poti sa iesi afara doar daca n-are febra timp de 24 de ore si daca nu bate vantul si e frig rau.

multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Yasmari,nurofen nu e antibiotic,e antiinflamator mai are si denumirea de Ipubrofen(adica se comercializeaza si sub aceasta denumire).Paracetamol e antitermic,daca nu suporta siropul poti folosi supozitoare - repet,doar daca are temperatura.
Nurofenul se elibereaza fara prescriptie medicala,se dau 5 ml(la 1 an)de 3 ori pe zi.
Pupici si multa sanatate!Sper ca sinteti mai bine azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetele

Revin si eu, am tras o raceala zdravana, azi sunt mai bine, dar 2 zile, nu prea am stat pe picioare.

Am fost luni la control cu Luca, cel de 1an si 3 luni, are 11kg si 81cm. In rest e OK. Doar ca 10 zile a avut diaree. Ne-a dat Hydrasec, dar intre timp a racit si el putin, si tuseste si i-am dat sirop de tuse. Nu stiu daca de la sirop, dar dupa 2 zile de kklika facut ca lumea, a facut ieri intr-o ora de 2 ori, apa L-am sunat pe dr si ne-a dat ercefuryl, jumat de capsula de 2 ori/zi. Azi a facut si a facut bine. Saracutzul de 10 zile e la regim: orez cu morcov si carnitza fiarta, mere coapte cu branza, banana, si ceai de menta. Norok ca mananca...daca eram eu

Eu sunt bine, in afara de raceala asta, am fost la analize, luni merg la rezultate, sa vedem ce a iesit.

Katink multi intr-adevar pe 23 am facut 2 ani de la casatorie multi inainte si voua fericiti si plini de iubire

Am vazut si poze, nu dau nume, ca mi-e greu. Sanatate puiutilor bolnavi

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 24+ Barza aduce o fetitza

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna dimineata, fetelor!
Iata ne invrednicim si noi sa va salutam, dupa 2 zile in care nu prea am avut timp nic sa respir la serviciu!
Siminei i-a trecut iritatia cu baby4you (multumiri speciale fetelor pentru recomandari Pisicut, Simona, Anis). II-am luat si Cutaden, dar nu l-am mai folosit!

Simona, despre Vitamina C si eu am citit ca se da pana la ora 17, pt ca produce hiperaciditate in stomac, deci atentie. Noi am terminat fiolele si n-am mai luat, i-am pus lamaie multa in ceai si am facut suc de portocale.

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Multumim si pentru precizarile legate de Varil-rix si ROR. In noiembrie vom face si noi Varil-rix si apoi la 1 an si 6 luni ROR-ul. Eu am inteles ca chiar daca facem vaccinurile boala se face, dar intr-o forma mai usoara! Sper sa nu patim ca voi, Cati!

Am vazut si noi poze cu baieti frumosi:Simona si Cin! Sa va traiasca, sunt foarte hazlii!
Giana sa stii ca si Simina il iubeste mult pe Nody. La desene am impresia ca nici nu respira, asa de atenta se uita. Chiar i-au luat bunicii o papusa Nody pe care au dat o gramada de bani .

La Multi Ani , cu intarziere, Dumitrelor si Dumitrilor, Albinutza si Katinkpentru aniversarea casniciilor, sa va dea Domnul multi ani fericiti impreuna alaturi de sotii vostri si de copii! Laura, La Multi Ani mamei tale, multa sanate si fericire!

Irda bine ai venit cu vesti bune. Ma bucur ca este bine Daria, asta este cel mai important!

Albinutzza multa sanatete tie si lui Luca. Odihneste-te, s-ar putea ca boala sa fie si pe un fond de oboseala accentuat plus sarcina!

Yasmari, eu Siminei la rosu in gat i-am dat Panadol(paracetamol), alternat cu Nurofen la 4 ore, daca febra era mare si Vitamina C fiole, o fiola de 5 ml pe zi, ceai cu miere si lamaie, suc de portocale. Oricum, ideea este sa-i dai mai multa vitamina C. Este adevarat ca la viroze antibioticul nu are nici un efect, dar poate doctorul a vazut el ceva... asa ca atentie la evolutie... daca febra persista faceti tratamentul recomandat! Multa sanatate!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Scuzati-mi limbajul alambicat: atat de atent se uita/ multi ani fericiti impreuna alaturi, dar ma grabeam sa scriu cat mai multe.

Intrebare: stiti pe cineva care a facut tratament homeopat pentru polipi si nu au mai ajuns la operatie (polipii au regresat)? As vrea sa incerc si asa ceva pentru Simina.

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Vorbesc singura....

Am deschis un subiect aici, daca vreti sa aruncati o privire
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86982

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput