Inimioare de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani Dumitrine si Dumitri! Cu voia voastra, un special La multi ani mamei mele .

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!

Greu imi este sa scriu, promit ca scriu si apoi regret ca nu am timp nici sa respir.

Cand doarme mandra trebuie sa gatesc, sau sa strang prin casa, sau sa pun la spalat, sau sa intind rufele, sau mai stiu eu ce alte treburi gospodaresti... ca deh eu mi-s singurul ajutor

Asa ca acuma am bagat musacaua la cuptor si scriu iute pana nu face mandra ochi.

Felicitari pentru primii pasi: Bianca, David si Teo!!! sper ca nu am uitat pe nimeni,

Am vazut si filmuletele, pozele, avem niste copilasi tare reusiti si isteti foc, ii pupam pe toti cu mare drag!

Albinuta, la multi ani fericiti impreuna, sa va dea Dumnezeu o viata plina de bucurii si impliniri alaturi de pruncii vostri!
Nu am uitat ca a fost ziua voastra de casnicie, doar ca nu am putut scrie in ziua respectiva

Laura, La multi ani si mamei tale pentru ziua numelui, sa iti traiasca!

La multi ani si voua celor care purtati numele de Dumitru sau Dumitra!

Am si eu o matusa Dumitra, un unchi al sotului e Dumitru si fratele nasului nostru de cununie este tot Dumitru si azi e si ziua noastra de cununie
Astazi implinim 4 ani de casnicie, sa ne dea Dumnezeu cati mai multi inpreuna cu dragoste si fericire

Va las fetele ca mi se arde mancarea

uitam , cum a fost Luca la control? dar tu cu analizele?

Eu marti am avut control, toate bune, Galusca creste, are 8cm cap-fund, facea din manuta , inca nu stim ce este... asa ca poate peste o luna aflam ce ascunde intre picioruse.

Va pup pe toate si va doresc o zi insorita!

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

[red]Katink[/red], La multi ani!!! sa va dea Dumnezeu numai bucurii si cat mai multi ani fericiti impreuna...
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Dumitru/Dumitra..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Katink la multi, multi ani impreuna fericiti! Ma bucur ca esti bine si tu si surpriza din burtica. Te pup si iti multumesc pentru felicitarile adresate mamei mele.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Si ca sa-mi "laud" si eu copilu': aseara alergand pe-afara sa nu cumva sa-l prinda tati si sa-l ia de manuta, a cazut puiul meu si-a dat si cu gura de asfalt... mai mult a plans mami decat baiatul. dar asta e, deja ne-am obisnuit, ca-i a doua oara cand patim d-astea... si am eu sentimentul ca nici ultima oara nu e ...
am pus cateva poze: se poate zari "buba" dar se poate vedea si cum se spala baiatu' pe dinti
http://new.photos.yahoo.com/ialuch/album/576460762332171704#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

salut
cind copiii vostri au avut rosu in gat cu ce i-ati tratat
am fost la dr si am tras o boceala,nu pot scrie ca asta mica plinge intr-una

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

[red]LAURA ,LA MULTI ANI MAMICUTEI TALE!

Sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata!Pupici de la noi!

Mergi la inceput

KATINK ,LA MULTI ANI !
Sa fiti fericiti si sa va iubiti !Si petrecere frumoasa astazi!

Ai grija de tine si de copilasi,odihneste-te acum ,pentru ca atunci cind vine si al doilea bebe chiar va fi greu de tot;acu stringi din casa si in cinci minute casa-i la loc de curata sau rufele scoase din dulap afara dupa ce ai pierdut un ceas sa le asezi la linie

Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cin

Si ca sa-mi "laud" si eu copilu': aseara alergand pe-afara sa nu cumva sa-l prinda tati si sa-l ia de manuta, a cazut puiul meu si-a dat si cu gura de asfalt... mai mult a plans mami decat baiatul. dar asta e, deja ne-am obisnuit, ca-i a doua oara cand patim d-astea... si am eu sentimentul ca nici ultima oara nu e ...
am pus cateva poze: se poate zari "buba" dar se poate vedea si cum se spala baiatu' pe dinti
http://new.photos.yahoo.com/ialuch/album/576460762332171704#page1

Imi pare rau pentru voi si sa dea Dumnezeu sa nu se mai intimple!
Pupici sa-i treaca repede bubutza!

Lui Rares nu-i trece bine un cucui din dreapta,si se procopseste cu altul in stinga.Azi dimineata a cazut si a facut un cucui ,iar cind a iesit afara a mai cazut si nasul de pamint si e julit..of,of..!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Yasmari

salut
cind copiii vostri au avut rosu in gat cu ce i-ati tratat
am fost la dr si am tras o boceala,nu pot scrie ca asta mica plinge intr-una

"May you live every day of your life!"- J. Swift

Yasmari,multa sanatate printesei tale!
In general cu nurofen (antiinflamator)si multe lichide cu vitamina C(zeama de lamiie);voua ce v-a dat medicul?

Mergi la inceput