Inimioare de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Nique,multumim frumos!
Ai mei baieti au facut varsat de vint,asa incit nu are sens sa le mai fac Varilix.

Simonica,pupici nazdravanului Mario si multa-multa sanatate!
Cum e acum dimineata,mai are temperatura?

Laura,mai bine mergi la dermatolog cu Rares!
Si Rares a avut bubite din astea cind era mai mic,dar dr.mea a zis ca e mai bine sa-l las in pace si sa nu-l dau cu nimic pe fata.
Acum i-au disparut si ii mai apar cind mai face alergie la ceva - piine intermediara de care vorbeam!

O zi frumoasa si senina!
Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Cati,pupici Alexei si sa nu o mai chinuie dintisorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Nique15, iti raspund eu, chiar daca mai tarziu. Alexei i-am facut antirujeolicul la 9 luni iar ROR la 1 an si 2 luni. Dr ar fi vrut sa-l facem la 1 an si 3 luni, dar acum era mai riscant de viroze, asa ca l-am facut mai repede. Si mi-a facut o reactie nasoala, i-a curs nasul 2 saptamani iar la 7 zile dupa vaccin a facut si bubele de pojar…

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

monai,
stai linistita ca Priorixul nu da reactii secundare e cel mai usor vaccin fara nici un fel de restrictie. eu in ziua in care i l-am facut i-am facut si gauri in urechi.

laura,
si eu zic ca daca nu-l mananca bubitele sa-l lasi in pace. incearca doar sa-l dai cu o crema emolienta. eu iti recomand Trixera de la Avene care e pt piele atopica si cu care o dau si eu pe maria desi ea n-a avut niciodata probleme dermatologice. e destul de scumpa vreo 50 ron dar e tubul mare si daca-l dai doar pe leziuni poate sa te tina si un an. eu pe maria o dau pe tot corpul dar odata la 2-3 zile si ma tine cateva luni bune.

maria a inceput sa mearga binisor in picioare. daca ii pun hamul merge singura fara sa-si dea seama ca n-o tine nimeni. se si opreste, face si intoarceri, se desprinde singura de ceva de care s-a apucat. e asa de haioasa. noi inca nu suntem pregatiti pt etapa cand va merge si va scotoci prin toata casa ca am tot amanat. si (sa nu radeti de noi) dar azi-noapte a fost prima data cand am gasit-o in fund in pat. nu stiu cum s-a ridicat da e o performanta. si cam bazaia ca ar fi vrut sa se culce dar n-avea curajul sa se lase pe spate.

apropo de fenobarbital: si mie dr de cartier mi-a recomandat sa-i dau mariei cand era mica (3-4 luni) si agitata tare. da cine a stat s-o asculte. si apropo, stiti cine este dr asta la care m-am dus cica cu recomandari? nevasta lui Ioanitoaia. tare dezamagita am fost de ea in general (si la faza cu fumatul) si toate sfaturile si medicamentele pe care mi le-a recomandat...tot timpu se vaita de sistem...de-aia nici n-am mai trecut de la 4 luni pe-acolo decat sa o informez ca i-am facut vaccinurile mariei ca tre sa treaca la dosar. vreau sa-i gasesc alt pediatru platit de stat da am o lene....prefer sa ma duc la particular...dar ma enerveaza ca platesc atatea asigurari de sanatate din salariu degeaba si dr aia ia din banii aia si nu face nimic de ei.

mamica de maria, 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
De ce mi-a fost frica n-am scapat, Sara a vomat azi-noapte de 2 ori(nu mult, dar suficient cat sa nu inchid ochii). Febra n-a facut, dar a fost pe antitermice recomandate de doctorita pentru ziua de ieri. Si azi-dimineata a avut un scaun mai moale, dar din fericire nu s-a repetat. O tin azi pe regim, dar vreau sa spun ca nu prea mananca, am incercat paine prajita cu branza de vaci, compot de mere, dar nu prea am avut succes. La ea daca merg cu supa de morcovi sau orez cred ca nici nu ma-nvredniceste cu vreo privire, ea e gurmanda ca tac-su.
Am vorbit cu doctorita, ea zice ca e posibila reactie de la vaccin, asociata cu vreun dinte care e pe drum.
Sara e bine-dispusa, nu pare sa aiba nimic, doar ca nu i-a fost foame si-o tin azi in carantina in casa, prin urmare e cam plictisita.
Asa ca vedeti ca fiecare copil reactioneaza in felul lui, sper sa trecem repede si bine peste asta.
Va pupam.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Mona,pupici Sarei!
Rares mai desface un storcator de fructe vechicind nu stie ce trasnaioare sa mai faca!

Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Salutare, mamici de inimioare!!!

Imi pare rau ca sunt bolnaviori printre voi si sper din suflet sa nu fie serios si sa treaca repede! Cate un pentru fiecare bolnavior!

Noi suntem bine.Ma bucur foarte tare ca Dani a luat 1 kg in ultima luna asta dupa jumatate de an in care nu a luat decat 100g.iata ca am ajuns si noi la 12 kg si un pic!Si de mancat nu mananca bine decat de vre-o 3-4 zile.Dupa mai mult timp de chin,clovnerii si alte chestii la ora pranzului.

in rest e un voinicel,foarte vioi si ca o maimutica.Ne imita pe toti si face tot ce poate ca sa ne faca sa radem.e un mic clawn! A inceput sa ne imite si in ceea ce priveste vorbirea.Si de multe ori le nimereste perfect.

Inca ii mai dau lapte MILUMIL 3 dimineata si seara si uneori peste noapte cand cere.(se mai intampla,foarte rar ce-i drept,atunci cand il dor gingiile). Dintzisori n-au mai iesit.Insa ne chinuie 2 masele care nu vor sa iasa nici-cum.

Am avut un timp probleme cu somnul.Ca nu mai vroia sa adoarma nici-cum.Nici in brate,nici in patutul lui...l-am pus si pe picioare-poate-poate insa nimik.Dar dupa o saptamana de chin s-a invatat baiatul sa adoarma langa mine in pat eventual la pranz se uita la desenele lui preferate NODY sau LOCOMOTIVA THOMAS.

Simonaci si fetele care dati Vitamina C,Din cate stiu eu ,se da pana in ora 17 . Daca o administrezi dupa aceasta ora in stomac se formeaza o hiperaciditate care se poate transforma in gastrita si mai poate da insomnie pe timp de noapte.Asta din cate mi-a explicat si mie doc .

Fetele,mai stiti ceva de Irina si de Ioana???Chiar nu mai are timp deloc sa ne scrie?

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Gianna intotdeauna Mihnea(de la 4 luni) a luat vit c fiole una la doua zile dimineata dupa masa sau in timpul mesei de fructe ca sa se asimileze mai usor. Sa vedem ce o sa facem acum cand nu s emai fabrica vit c la fiola(mai avem inca rezerve vreo 3 cutii), probabil ca o s aincercam vit c praf efervescenta. Sa vedem daca ne place.

Noi ne retragem abasadele la munte din seara ptr doua saptamani. Ne reintoarcem pe 4 nov ptr control la dr Stanciu.

Pupam mamici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Azi se implinesc doi ani de cand Mihnea impreuna cu alti 3 embrioni au fost bagati la mami in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna seara!

Am revenit si eu, va scriu maine mai multe, dupa ce ma intorc de la cursuri.
Va pupam pe toti!

Noapte buna si linistita!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput