Inimioare de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Am facut si noi azi Priorix-ul(noi am refuzat antirujeolicul), am scapat, dar sa vedem reactiile. Pentru Varilix ma voi hotara in functie de reactiile pe care le va avea acum.
In rest e bine Sariciul, vom fi singure acasa saptamana viitoare, sper sa ne descurcam.
Va pupam.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nique15, deocamdata eu folosesc pt eritem mai sever clotrimazol cu advantan.

Noi am facut varilixul deja, de abia sambata afcem 1 sapt de la el.Reactii ar fi dupa 7 z, sper sa nu aibe, ca pana acum nu a facut la nimik.Noi am incheiat cu vaccinurile , de abia la anul mai facem ceva sau poate acum antigripalul , daR ASTA DUPA 1 LUNA.

AniS 26+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Laura, nu vreau sa te sperii, dar cum descrii tu bubitele seamana a dermatita atopica. Mai bine pot sa te lamureasca fetele care se confrunta cu aceeasi probleme.
Am vazut filmuletele shtrumphilor tai. Sunt mortali! E nemaipomenit pentru ei ca sunt impreuna.

Am vazut si cum urca Teo scarile. Felicitari!

Noi suntem din nou raciti. Nu mai pot cu atatea raceli. Imi vine sa moooor.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

andre_ea eu nu am bagat prea tare in seama bubitele lui Rares tocmai pentru ca nu pare sa-l deranjeze in nici un fel. Nu se scarpina, nu da nici un semn de disconfort. Am sa incerc maine sa ii fac o poza in prim plan, poate fetele care s-au confruntat cu dermatita atopica ma pot ajuta cu o parere.
Editez sa mai precizez ca el nu are nimic la incheieturi. M-am uitat si eu pe un site cu in formatii despre deramtita atopica.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Seara buna!

Mi s-au culcat baietii si am intrat sa va salut.
Multumim, si eu si Teo, ca v-ati uitat la pozele noastre.

Si eu m-am uitat la strumphii tai Laura. Ma uit la ei ca la filme artistice. Atat sunt de haiosi.
Referitor la bubite, sa stii ca si eu tot la dermatita atopica ma gandesc. Ceream acu' ceva timp informatii despre un dermatolog bun pentru vecina mea. Asa a avut si ea o perioada obrajiorii. Din pacate, vad ca i-au revenit eczemele la incheieturi si se tot scarpina mititica. Sper sa ma insel in cazul vostru .

Simona, l-am vazut pe Mario, ce iubaret e . In plus, e si delicat cu fetita. Asta, in cazul in care n-are vreo reclama de vazut .

Saptamana asta ii fac si eu lui Teo ROR-ul. Trebuia la 1 an si 1 luna, dar am amanat din cauza concediului. Nu vroiam sa faca vreo reactie pe acolo.

Albinutza, ce faci? Ai fost la analize?

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am vazut si eu pozele si filmuletele cu Teo. Pare sa fi fost o vacantza pe cinste. Si Teo e un frumos si un aventurier in toata regula!
Simona prompta in raspunsuri ca de obicei, pe nimeni nu uiti . Am admirat si eu pe Mario. E un scump. Va sta tare bine impreuna si el are o fata de smecheras nevoie mare.

Diana ce s-a intamplat? Unde esti?

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara! am reventi si eu la rondul de seara...

Monai- pupam fata vaccinata sa nu aiba nici o reactie neplacuta de la vaccin!!

Anis- si voua la fel, sper sa nu aveti reactii neplacute...!!! Si cu antigripalul... tu parca ii dadeai rybomunil...sau ma insel? Ca eu am intrebat-o pe dr mea si a zis ca e prea mic sa-i fac antigripal... ea de ex anul trecut a avut o reactie f urata la antigripal...febra mare si stre de rau... si mi-a zis ca rybomunilul e tot un fel de vaccin pt raceala si gripa si ca nu mai tb sa ii fac altceva.. Sa imi spui si mie te rog ce a zis dr tau! Multumesc mult si multa sanatate! Cum se mai simte Ingrid? I-a trecut de tot burtica? Ati scapat de probleme? Cu dintisorii cum mai stati?

Andre_ea- imi pare tare rau ca sunteti raciti iarasi.... Pupici multi si sanatate multa sa va treaca repede!!!! Si fara probleme mari!!! Pupici!

Acusor- multumim mult ca te-ai uitat la pozele noastre.. E adevarat ca nu mai e agresiv ca atunci cand era mic... si cand avea 4 luni si ceva i-a dat o palma...si ea mititica avea doar o luna.... Acum se poarta frumos dar tot tb sa stau cu ochii pe el ca o mai mangaie in ochi.... Si ...da! Reclamee sunt febletea lui si nu-l poate lua nimeni de la ele ca se lasa cu scandal..... Pupici multi si succes la vaccin!!!!

Mergi la inceput

Laura- multumesc mult!!! Da, are si fata si comportament uneori de smecheras.... deh...baiat rasfatat!! Pupici multi!!!! Sper sa nu fie nimic grav la Rares si sa treaca repede bubitele!!!!

Mergi la inceput

Hai sa va pov si eu ce aventuri a mai avut praslea al meu azi.....

Dupa ce s-a dus fuguta si a deschis usa de la bucatarie care da afara in curte pe niste scari...unde era sa se si rostogoleasca de-a dura daca nu il prindeam din zbor...... a dat fuguta la scarile care merg sus... Si am mers usor in spatele lui... si a urcat baiatul meu pana la jum... tinandu-se doar de grilaj.. si apoi cand a vazut ca nu mai poate.. a luat-o frumusel in 4 labe pana sus... tb sa stau cu ochii pe el de acum mai mult decat de obicei.... Si ca sa fie tacamul complet...tocmai cand ziceam ca am scapat de raceala si rosu in gat.... seara la culcare avea 38.3...... offf, ca nu se mai termina odata cu racelile astea si la noi... Sper sa fie o coincidenta si sa fie mai multe deodata...ca ii ies si niste dinti/masele dupa cate se vede...poate am noroc....

Hai ca va las si eu acum ca e tarziu... Noapte buna tuturor si ne vedem maine!!! Pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna dimineata

Am avut asa multe de facut, ca n-am mai apucat sa vin pe la voi, sa vad ce mai faceti. Acu m-am linistit. Noi suntem bine, la sfarsit de saptamana mergem la control, am cantarit-o pe fata si are 10,700 kg, cu 500 grame mai mult ca acum 6 saptamani. Bine, dar ieri nu prea a facut kk, cred ca mai trecem pe la cantar si azi, ca sa nu ma fi pacalit… Dupa ce se trezeste si face kk, o sa facem si masuratoarea, ca am senzatia ca s-a si inaltat. Acu ma pun la punct cu ultime evenimete si revin putin mai incolo, sa mai dorm, ca de 3 zile tot ies coltii de la o masea si doarme doar la mine in brate, iar eu tre s-o plimb prin casa…

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput