Inimioare de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Pentru fetele intersate, azi am vorbit iar cu pediatra Siminei - cea care ii face vaccinurile, ca noi avem mai multi - si ne-a zis ca la 1an si 6 luni facem ROR (Trimovax-gratuit, Priorix il cumparam noi) si daca vrem pana la 1 an si 6 luni Varil-rix, pe care tb sa-l cumparam. Mi-a zis ca asta se face de fapt cand intra copilul in colectivitate!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Ce reactii ati avut de la Varil-rix? N-as vrea sa ne legam la cap daca nu ne doare...

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna fetele...
Ioana...varilrix-ul nu are reactii adverse
Si la fel cum zicea Monica, si mie doctorita mi-a recomandat sa fac ROR la 1 an si 3 luni (se face intre 15 si 18 luni), desi am facut antirujeolicul la 8 luni jumate.

http://photos.yahoo.com/aluch2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Depinde de la copil la copil Ioana. In cel mai rau caz ca si la Priorix sau trimovax poate face o forma usoara a bolii.

Deci Laura atentie sigur trebuie sa le faci rapel priorix sau trimovax cel care este gratuit depinde de medicul d efamilie chiar daca ai facuty antirujeolicul.

Noua dr Stanciu ne-a recomandat sa facem varilixul iar hepatita a adica havrix sa il facem dupa 2 ani in momentul in care il duc la gradi, dar cum Mihnea nu va merge curand la gradi decat dupa 3 ani ca va sta cu bunicii nu o s ail facem curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna ziua!!! Am revenit si eu putin sa mai citesc ce ati scris...

Nique- pai eu vit c ii dau numai seara 8 pic pe zi, pt ca dimineata nu prea bea tot laptele intotdeauna si sa fiu sigura ca le-a luat... Iar pt eritem eu am fol streptomicozana si trece repede de la ea dar ustura putin la inceput... Cutaden tot eu fo, si fol tot timpul, preventiv.. ca el se irita f repede. Si daca imi face bubite dau imediat cu streptomicozana si trece imediat! Pupici si sa treaca repede funduletul!! Varilixul nu il fac pt ca vreau eu... mi l-a rec chiar daca nu e in schema si eu decid daca il cumpar sau nu.... eu o sa i-l fac oricum... Iar antirujeolicul l-am facut la 7 luni si il mai facem la un an si jum! Nu stiu ce sa zic.... eu stiu ca tb repetat... Am citit si despre ispravile voastre de ieri... daca avea tb fata... ce sa-i faci???? Pupici!

Mergi la inceput

Pisicut- multumesc si eu pt ideea cu unguentul...am sa incerc si eu ca sa pastrez cutadenul numai pt situatii de necesitate....

Nique- c cutaden lui Mario ii trece de obicei cam dupa prima aplicare... dar tb spalata f bine cu sapun inainte si uscata bine de tot cu un servetel uscat sau chiar cu feonul... Sper sa scapati repede de iritare...

Laura-nu iti mai face procese de constiinta..... Mie mi l-a rec dr doar pt ca Mario este f sensibil si se cam ipesc toate bolile de el.... ca altfel nu mi l-ar fi rec!!! Stai linistita ca nu o sa se supere puii tai pe tine in nici un caz!!! Insa nu inteleg de ce nu ti-a rec ROR-ul.. ca asta e in schema si e obligatoriu...numai ca nu mai e la 1 an si 3 luni cum era in carnetelele vechi ci la 1 an si 6 luni.... Si asta desi noi l-am facut la 7 luni.. Mai intreaba odata si spune-le si tu ca stii ca se face gretuit..poate daca le iei mai tare... cine stie... Si cu oboseala...nici eu nu stiu de ce esti asa obosita...ca doar te culci zilnic mult dupa miezul noptii, alergi dupa 2 copii prin casa....(eu alerg doar dupa unul care e si cumintel...e el argint viu dar macar mai sta si in tarc si se joaca singurel, cum face si acum..... si ESTE UNUL! Si manacre, curatenie.... chiar nu inteleg de unde atata oboseala!!!!!! Pupici sa treaca repede starea asta si sa te vedem iar activa si bine dispusa pe aici!!!!!!!!

Mergi la inceput

Voiam sa va spun ca am mai pus si noi poze noi daca aveti timp si dispozitie sa va uitati.... Vizionare placuta!

Fug si eu acum, se pare ca lui Mario ii e putin somn, ca nu si-a facut tot somnul dupaamiaza... sa vedem daca vrea sa doarma....

Va pup pe toate si mai intru mai tarziu sa vad ce faceti!!! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Monica multumesc mult! M-am uitat si eu in carnetelul de vaccinari si este ROR-ul la 12-15 luni, deci trebuie facut. Am sunat acum la dispensar si asistenta a zis ca bineneteles ca il facem, numai ca ne-a programat pe luna viitoare si m-ar fi sunat atunci.

Am reusit sa dorm si eu o ora cu copiluztii si acum mai am un pic liber, ca a plecat soacra si sotul cu ei in parc.

Vrobeati de iritatii, vreau sa va cer si eu un sfat. De prin august, lui Rares i s-a facut pe obraji ca o iritatie. Adica are pielicica mai rosie si parca are mici puncte albe, ca o acnee, dar nu cu puroi. Si sunt foarte mici bubitele. Parca sunt inflamati porii si se simte aspru. Initial am pus asta pe seama unei iritatii de la soare, ca statea f. mult afara si ii aparuse asa si pe piciorute, pe pulpa, sus. Nu stiu cum sa va explic, cam pe unde vin palmele cand stai cu mainile pe langa corp. Nasol e ca nu ii trece, deci nu e de la soare. Il dau pe bephanten, dar nu se amelioreaza. Am sa incerc cu cutaden. Aveti vreo idee ce ar putea fi?

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Laura- eu zic sa nu ii dai totusi cu cutaden pe fata....asta cam usuca si nu e indicat pt fata... A avut si Mario la un mom dat ceva, ca niste brobonele albicioase dar fara roseata... si mi-a zis pediatra sa ii dau cu pivalat de flumetazona dar nu mai mult de 5 zile ca e cu hidrocortizon. Se da pe fata uscata si curata si se maseaza bine pana intra in piele! Pupici si sa va treaca repede!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Laura, nici eu nu le-am facut la copii Varilixul, cel putin deocamdata.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput