Inimioare de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna dimineata!!!

Cristina - ma bucur tare mult sa mai citesc despre voi!!! Spor lui Rares la canini sa iasa repede si sa nu mai chinuiasca baiatul!!!! Multi pupici!!!

Ce liniste e pe aici... o fi de la vreme????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna dimineata mamici si copii!

Laura am vazut ieri filmulete cu stumphii tai si m-am topit de ras - ce bine se distreaza ei doi! Sunt haiosi foc!

Acusor Teo este un scump si un frumos, haios foc - vazut filmuletze si poze!

Simona multumesc pentru raspuns. Cum ii administrezi vitamina C - cate picaturi si de cate ori pe zi... maine terminam cutia de fiole si va trebui sa-i mai dau inca 5 zile...

Fetelor care ati avut probleme cu eritem fesier, Simona, Anis, Emanuela cum se numea crema aceea baby4you? Se gaseste la farmacie? Avem si noi de ieri probleme si vad ca nu reactioneaza la crema de galbenele si bephanten. A folosit cineva si cutaden?

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Pentru fetele interesate de puzzle din lemn, eu dupa ce am citit mesajul lui Cin am dat cautare dupa Casa Retro jucarii lemn si am vazut toate modelele pe care le au, dar fara preturi.Deci daca vreti sa va faceti o idee, puteti incerca asa.

Cristina, pupici lui Rares sa-i iasa dintisorii cat mai repede...
Vad ca la noi este liniste, nici un dintisor si nici o maselutza kla orizont, desi ieri a fost foarte maraita... iar afara nu s-a lasat pana nu a trezit un bebe mic din somn - vroia cu orice chip sa impinga caruciorul si s-a lasat cu scandal cand a luat-o bunica-sa pe sus. Iar dupa amiaza a sarit si peste programul de somn, ca avea prea multa treaba!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Si inca o intrebare: a mai facut cineva AR(vaccin antirujeolic) -ul la 9 luni? Si daca da, acum dupa un an a facut si ROR? Ca noua dr pediatra ne-a zis ca nu mai facem nimic, ca daca am facut la 9 luni nu mai este cazul. Si sunt complet debusolata, ca eu pe nat am citit altceva? Iar desre Varil-rix nu ne-a spus nimic... pe asta il faceti la cerere?

Multumim si pupam pe toata lumea!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Vali dar de ce a fost taiat sub ochi David la nastere? Fenobarbitalul este un somnifer si se mai da in caz de convulsii dar ca sa ii dai copilului sa doarma nu mi se pare bine de loc, iar dr care ti-a dat asemenea sfat e un tampit scuza-ma. Incearca sa dormi cu el sa se simta iubit si alintat langa mami in pat si asa ii dispare somnul agitat. Eventual poti incerca calma baby care este un sirop naturist ptr nervisorii bebeilor dar in nici un caz barbiturice. Parerea mea, sper ca nu te-am suparat.

Mihnea de exemplu sufera daca nu e pupat de mine si de tasu. Vine singur si cerseste pupicul. Iar la somn trebuie sa il mangai si s aii candt pana adoarme. Nu e comod deloc ptr mine dar e f bine ptr el. Si inca ceva cu 2 ore inainte d ea cula copilul nu il certa sau tipa la el ptr ca deja au inceput sa viseze si pot avea si ei cosmaruri iar comportamentul nostru le influenteaza somnul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

quote:
Originally posted by nique15

Fetelor care ati avut probleme cu eritem fesier, Simona, Anis, Emanuela cum se numea crema aceea baby4you? Se gaseste la farmacie? Avem si noi de ieri probleme si vad ca nu reactioneaza la crema de galbenele si bephanten. A folosit cineva si cutaden?

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Ioana, eu am folosit Cutaden, este buna dar ii usca foarte tare pielea la Alex. De vreo 8 luni folosesc doar Baby4you cu ulei de catina si nu am avut probleme. Il fac o data la cateva zile. Crema este produsa de Tis Farmaceutic Bucuresti. Sper sa gasesti in farmacie, mie imi aduce la comanda farmacista.

Mergi la inceput

Pisicut multumesc frumos! Cred ca o sa-l caut la plafar!
L-ai folosit si pentru piele "oparita" si a dat rezultate... ca noi la categoria asta ne incadram, nu e pielea uscata, nu are bubite, este foarte rosie...

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Ioana, l-am incercat si pe pielea rosie si trece dupa 3-4 aplicari, cel putin la Alex asa a fost. Si mama zicea ca s-a iritat de la un tampon si i-a trecut imediat ce s-a facut cu crema lui .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Eu am intrat sa va spun ca am citit tot, ca va multumesc pentru ca v-ati uitat la filmulete si ma bucur ca v-au placut, dar sunt rupta de oboseala si am duc sa ma intind langa copii, cat dorm si ei. Nu stiu de unde am acumulat atata oboseala, dar am o durere cumplita de cap si o stare de ameteala si simt ca pic din picioare. Aseara m-am culcat mai devreme, de asta nu am mai scris, dar oricum mai mult nu am dormit, ca au fost foarte agitati si au scancit, au mai tipat prin somn, s-au fosit si s-au trezit de nenumarate ori. Le spar niste dinti, masele ceva si ii inteleg si pe ei, dar cateodata mi se rupe sufletul de mila mea .
Va pup si sper sa reusesc mai spre seara sa intru sa scriu din nou.
Ioana eu am facut la copii la 9 luni antirujeolicul si atat. Nu mi-a mai spus nimeni nimic nici de ROR, nici de Varilix (vorbesc de medicul de familie de fapt). Am afalt si eu de la fetele de pe forum si am intrebat la cabinet dar mi-au spus ca se face numai la cerere si daca il cumpar eu. Mie imi pare rau si ma simt o mama denaturata , dar 3 mil pt vaccin chiar nu am de unde sa scot. Ma rog la Doamne-Doamne sa ma ierte si sa ii fereasca pe ei de boli si astept si sper in vremuri mai bune.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Laura daca ai facut la 9 luni antirujeolicul trebuie sa le faci parca la 1 an si 5 luni daca nu ma insel si PRIORIXUL(ROR-ul adica antioreon, antirujeola si antirubeola). Intra in schema de vaccinari gratuite. Iti spun cu siguranta ca trebuei rapel la cel d ela 9 luni. Varilixul nu este obligatoriu intr-adevar si costa 1.400.000 lei.

Mergi la inceput