Inimioare de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Vad ca-i frumos afara...dar in curand ajungeam pe pagina 3...
pupici

http://photos.yahoo.com/aluch2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaNG spune:

Buna fetelor!

Am vazut ca v-a fost dor de mine (saru'mana Simona), asha ca m-am prezentat la raport.

Din pacate nu am inca sa va dau o veste buna () dar muncim la asta, cand apucam, ca vorba mamei mele, in ultima vreme am barbat la fara-frecventa .

Pana atunci ma pregatesc pentru asta: dau F5 la forum de minimum 20 de ori pe zi si, in consecinta sunt toba de diete, medicatie, jocuri pentru bebei, pozitii, etc. si pentru asta va voi fi vesnic recunoscatoare.

Am fost alaturi de voi si am aplaudat in surdina fiecare nou pas si fiecare cuvintel spus de comorile voastre (unii bilingvi ), am suferit alaturi de mamicile a caror pui au fost bolnaviori sau au trecut prin momente grele (Simona, Briana ).

Asha ca, chiar daca scriu din an in Pashti sa shtitzi ca sunt alaturi de voi. Cate un si o din partea mea pentru toti bebeii si toate mamicile.

P.S. Abia astept sa se faca ora 19 sa vad shtrumphii pe web-cam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumim frumos fetelor. Anis varilixul nu se mai repeta. La 2 ani jumate mai faci infanrix un rapel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Laura, felicitari pentru primii pasi ai Biancai!
Fetelor, am deschis si eu un subiect aici :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86709 sper sa ma puteti ajuta.
Citesc din urma si va mai scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara! Am mai intrat si eu putin!

Laura- am vazut filmuletele! Niste scumpi puii tai! Am vazut ce bine se joaca ei cu lego, si cum rade Bianca de Rares care se arunca in fundulet, cum citeste ea revista de iti lasa clar senzatia ca si intelege.... dar cel mai mult mi-a placut cel din pat cand rares o pune pe Bianca sa stea cu capsorul jos si sa puna el capul pe ea! Pupam puii frumosi!!

Mergi la inceput

Acusor- am vazut si filmultele cu Teo...cum urca el scarile preocupat... si cat de bine merge!!!!! Pupici grasunelului frumos!!! Si peisajele din concediu super!!!!!! F frumos a fost si cred ca vati si distrat pe masura!!!! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Acusor si Laura am vazut filmuletele voastre, sa va traiasca sa va bucurati de copilasii vostri si sa fiti sanatosi cu totii.
OanaNG bine ai revenit. Te asteptam cu vesti bune si multumim ca esti alaturi de noi.
FELICITARI TEO PENTRU PRIMII PASI!!!
toti copilasii la care le ies dinti sau masele, sa le iasa repede si fara dureri!
Simona uite o de la noi sa iesi din pasa proasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Laura sa-ti traisca mindrutii. Ce frumos se joaca impreuna!
Mai mamici am chef de inca un copil, un fratior pt David dar n-am cu cine... Imi arde de glume acu caci am venit la ora normala acasa.
Felicitari Bianca pt primii pasi. E sezon de plecat pe propiile picioare vad eu.
Si lui David ii apar 2 dintisori si o maseluta dar suporta bine ca de obicei. N-am avut cu el probleme din cauza dintilor. singura noastra problema este somnul agitat , se trezeste in cursul unei nopti si de 10 ori plingind. Doctorul lui a spus ca e posibil sa fi avut o trauma la nastere si mi-am adus aminte de faptul ca David a fost taiat pe fata sub ochiul sting . Asta sa fie cauza? Oricum dr a zis ca dupa un an si sase luni pot sa-i dau putin fenobarbital dar ma cam indoiesc. Fenobarbital este un somnifer din cite stiu, nu-i a sa? Am sa mai intreb si eu in stinga-dreapta dar parca nu i-as da asa ceva.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Am revenit si eu...

Anis- imi pare rau ca nu a dormit bine Ingrid.... sper sa doarma mai bine in noaptea asta!!! Pupici!

Nicoleta- pai sun oricum sa vad cand ii gasesc! Multumesc mult!

Oana- pai si de ce ne adimiri in tacere? Hmm???? De ce nu intri sa ne spui ca ne citesti si ca te bucuri pt puii nostri? Ce nu te primim noi? La cat de liniste e pe aici,,,, si nu numai... esti tot timpu bine venita!!! Sper din suflet sa vi se implineasca dorinta de a avea si voi bebelusul vostru si atunci sa nu ne parasesti de tot!!!! Multumim mult pt urari si te asteptam cat poti tu de des!!!!!! Multi pupici!!!!

Pisicut- multumesc tare mult!!!! Sper sa ies odata din pasa asta.... am dormit putin cu Mario dupaamiaza si ma simteam mai bine cand m-am trezit,,,,, dar acum iar ma doare capul de nu mai pot si mijlocul...am luat algocalmin dar degeaba...si cu cura asta de slabire...am mancat si eu putina tocanita cu mamaliga azi si se pare ca la cat nu am mancat eu ultima per... a cazut f greu si iar mi-e rau.... si acum iar mi-e somn de numai pot!!! Alta data stateam si pana la 5 si acum... varsta se pare..... (glumesc si eu...) Am incercat sa rasp la intrebarea ta cum am stiut, nu stiu daca te ajuta.... Pupici multi si sa scapi repede de problema!!

Vali- da, somnifer este... Imi pare rau ca aveti probleme.... Ai incercat sa dormi si cu el in pat ca sa vezi daca mai face la fel? Poate doar i se face dor de tine.... mi-e greu sa cred ca mai tine minte ceva de la nastere dar mai stii??? Iar cu bb2...pai chiar ca iti arde de glume... tu nu mai ai timp nici sa respiri... ca cu cine se gaseste imediat, stai linistita!! Pupici multi pt voi 2!!!!

Fug si eu la culcare acum ca imi pica ochii de somn! Va pup si va urez o noapte buna si linistita tuturor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by brianamica

, felicitari.!!!!!..pupam burtica si samburika. MEY !! E SUPER !!! Ti-am spus eu ca o sa ai pereche !

Anis, bine ati revenit fetelor ! Offf ca nu mai terminati si voi o data cu bolile astea !!
Pupa pe Ingrid de la fete !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Briana,dau un reply la mesajul tau pentru a nu mai aparea raspunsul pe alte pagini!
RARES face alergie la piine intermediara;e culmea nu?E posibil ca si Ana sa faca alergie la un aliment banal la care nici nu te gindesti!
Pupici si multa sanatate!

Katink,Nicoll,va multumim mult de tot !

Albinutzza,FELICITARI pentru micutza printesa din burtica!Sarcina usoara in continuare!Pupici lui Luca,sa-i iasa maselutza repede!Lui Rares 3 masele i-au iesit usor ,dar a patra l-a chinuit tare rau si acum au inceput durerile la canini!

Imi pare tare rau pentru ca nu pot intra zilnic ,dar va transmitem tuturor cele mai calde imbratisari si un buchetel de flori de toamna!

Multa sanatate copilasilor bolnaviori si mamicutelor putere!

FELICITARI pentru copilasii care vorbesc si care au facut primii pasi!

Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput