Inimioare de iulie-august 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 27
anis spune:
Asa, sa va zic de Ingrid.Mai nou mananca numai singura ,nu mai vrea nimik pasat, mai mananca piure de cartofi etc.E asa comica cum ia cu furculita lingurita, ea mananca una in gura,10 pe langa ,noroc ca ii mai dau ,cat ma lasa ea normal.
Altceva, ne-am intors iar de la Breaza, am terminat camera fetelor de aranjat, asa cam 90%.O sa va pun poze curand.
Cuscra ai fost la Sinaia??Ca am tot asteptat un semn de la tine...
AniS
28+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Katink ,Ingrid raspunde cu da, spunand "da" iar la nu , da din cap.Cum am invatat-o?.Pur si simplu luam ceva care ii placea, dar asta faceam in fiecare zi si ii spuneam vrei asta da? si i-l dadeam.asta in fiecare zi.La nu ii luam obiectul.la mine a mers cu mancarea cel mai bine.
AniS
28+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Sa va zic cate ceva si despre mine.Am intrat in sapt 29.Deci sa zicem 7 luni.E tare greu .Imi e tare greu.Obosesc ,burtica e mare acum.Nu pot sa nu ma joc ,s-o ridic pe Ingrid, nu stiu ..parca uneori si uit.La Breaza mi-am gasit pe cineva care sa aibe grija si de curatenie si de Ingrid, chiar e f ok, daca aveam unde s-o tin o aduceam in Bucuresti si terminam povestea cu bona, ca m-ai am 2 luni jumate si nasc..cand ma gandesc ...brrr...sper ca DD sa-mi dea putere pt ce va urma.Sa nu mai zic ca conduc in fiecare zi...si drumul de la Breaza numai eu il fac...ce se intelege sotul cu mine ..![]()
Altceva, Simona parca Mario a avut eritem sever mult timp.Cu ce ai zis ca ii dadeai?.Nu stiu ce sa mai fac ..ii dau intr-una cu ce a zis dr si trece da..asa cate un pic.Cand a vazut-o a zis ca din cauza aciditatii a ars-o parca la fundulet si a dat-o in infectie.Maine ii duc ultima proba pt coproparazitologic si vreau sa-i fac si un antigen giardia,pt linistea mea.
Altceva si eu trebuie sa-mi fac analize...nu stiu ..sarcina asta am stat asa mai pasiva...cu Ingrid saream la eco mereu ..nu mai zic de analize...am eu sentimentul ca va fi bine, sau mai bine zis cred ca DD stie ce face..sper ![]()
AniS
28+ 
si
Ingrid-Alexia
INGRID
Albinutzza spune:
Neazta fetele
Am fost la control, analizele sunt bune, dar m-a controlat si colul nu prea e bine. Mi-a zis mai usor cu efortul si "prostiile" Oricum eu sunt optimista si cred ca totul va fi bine. Imi da medical, deci serviciu categoric nu.
Luca si-a revenit si el, nu mia face diaree, ercefurylul a facut bine, n-au spart inca maselutzele, dar e bine. Ieri am fost la Zoo cu nasi, si a fost fff incantat. Poate punem si poze, sa le trimita nasa.
Katink, super subiecte, le-am salvat sa le citesc in tihna.
O saptamana frumoasa va doresc, chiar daca afara e urat, si fara bolnaviori
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
24+ Barza aduce o fetitzaThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Lory2004 spune:
Buna dimineata!
Vreau intai sa va salut...si sa trimit pupici la toti copilasii!Revin dupa ce citesc ce-ati mai scris...
Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo
Katink spune:
Buna fetele!
Emanuela, felicitari Mariei pentru cate stie. Eu cu cifrele si culorile nu m-am apucat sa o invat, ma gandeam ca e prea mica... dar am vazut ca niciodata nu e prea devreme
Spor in continuare 
Anis, multumesc de sfat, eu tot asa fac, numai ca a mea e mai capoasa
Dar eu perseverez, trebuie sa invete sa raspunda cu "da" si "nu".
Cat despre lista, sa ne spui cam ce vrei sa faci si daca te putem ajuta sa ne dai si noua de lucru, sa nu faci tu totul, imi inchipui ca e mult de lucru.
, bine ca sunteti sanatosi cu totii. Cat despre col stiu ca eu cu Emma am inceput sa am colul scurt si deschis de tare devreme, am nascut insa tot la 40sapt + 2 zile, cu toate ca nimeni nu imi dadea sanse ca ajung in sapt. 38.
Ai grija de voi, incearca pe cat posibil sa te menajezi si sa faci numai ce este urgent 
Lory, te asteptam cu vesti 
Diana, ce-i cu tine? Ne-ai dat binete, ai spus ca ne povestesti ce ati mai facut... dar nu ai mai aparut. Sper ca sunteti bine, asteptam vesti.
Pupici,
Katink
cu
Surpriza si
Dulcineea mea Emma-Andreea
nique15 spune:
Buna dimineatza!
Katink, referitor la "da" si "nu", Simina spune din cand in cand "da" la intrebari de genul: "vrei ceai?", "vrei apa?", "vrei biscuite?" iar la "nu", scutura energic din cap sau spune "na" sau "ne"
, vorba lui tata, noi vorbim bulgara. Despre culori nu ne intereseaza, am incercat cu bile... avem un joc cu bile(~100, care evident sunt imparstiate prin toata casa) si au 4 culori: rosii, galbene, verzi si albastre. Simina imi aduce bilele la cerere, sau din proprie initiativa. Mama: "uite asta e bila rosie. mai adu-mi o bila rosie...". Ma priveste atenta si-mi aduce ce bila nimereste
. In schimb ne place fff mult sa citim, adica sa deschidem cartile si: I faza) mama sa-i povesteasca: uite un fluturas, o veverita, uite aici bb urs pescuieste, uite un melc si faza II intrebarile: "unde este melcul, unde este cuibul cu oua - adica lucruri de detaliu, pe care mi le indica cu degetul si de cele mai multe ori chiar la nimereste... faza a III) imi cere sa-i povestesc: vine cu cartea o deschide in fata mea, pune degetul pe o imagine si cere sa vorbesc cu ea, sa-i spun ce este... e un fel de "aaa" accentuat... sa nu va inchipuiti ca cere in cuvinte.
Si cam atat, as vrea sa-i iau si eu carioci care se spala, ca a inceput sa mazgaleasca cu creionul pe hartie...
Ioana si
Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Am intrat sa va salut si revin dupa ce se culca gazicile mele de amiaza.
Katink dar tu vad ca ai ajutor de nadejde acolo! Sunt de acord cu tot ce ai spus tu legat de lista, inclusiv cu ajutorul pe care si eu mi-l ofer. anis daca crezi ca putem contribui fara sa dam peste cap ce ai facut sau ce ai in plan sa faci, spune!
Albinutza ma bucur ca sunteti bine toti trei. Incearca si tu sa te mai menajezi. E foarte bine ca stai acasa.
Anis
putere si sanatate multa iti doresc. Ai grija de tine si de minunea din burtica!
Chiar asa, Diana, undfe ai disparut din nou? Ne lasi asa, in ceata? ![]()
Hai sa pun si eu cateva link-uri interesante.
Joculete pt copilasi:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=30&e=gamesLanding&mcat=game_infant,game_toddler,game_preschool&site=us
http://www.gizdic.com/freegames/youngest.htm
http://www.littlekidsgamesonline.com/index.html
Un link sa va distrati voi ![]()
http://www.ivillage.co.uk/beauty/makeover/frontpage
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
nique15 spune:
Albinutzza, felicitari pentru vestile bune... era si cazul sa stai acasa si sa te odihnesti. Sincer, fetelor cu burtici si copilasi, eu nu stiu cum va descurcati voi ca eu si fara burta tot obosita ma simt si tot nu am timp pentru toate. Mi-as fi dorit si eu sa ajung cu Simina la Zoo, sunt sigura ca ar fi fost incantata, ca si Luca, dar de-acum s-a sticat si vremea, asa ca la anu'
Delia, imi pare rau ca nu ai vesti bune, si la noi sunt uneopri nori de ploaie, dar cu rabdare si intelegere, dar mai ales prin comunicare, se rezolva toate!
Simona
ca intotdeauna esti pe baricade, cu o vorba buna pentru fiecare. Tine-o tot asa, nimeni nu s-a plans vreodata ca scrii prea mult!
Ioana si
Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
nique15 spune:
Anis, bine ai revenit! Ce bine ca iti faci casa l aBreaza. O sa fie super pentru copii si pentru voi! Nu-mi inchipui insa cum poti sa conduci, de fapt, cum ai curaj sa conduci cu burta asa de mare. Sanatate multa tie si lui Ingrid!
Diana, Lory, va asteptam cu vesti!
Diana poate iti dai cu parerea despre eficienta tratamentului homeopat pentru polipi, ca stiu ca tu erai cu produsele homeopate la bebelina!
Va pupam si va dorim o saptamana frumoasa si linistita!
Ioana si
Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare