Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neataaa!
vazut poze, pup in trupa protagonistii (numa` lincurile lui madam spil n-am reusit sa le deschid..)
rain, absent ne-mo-ti-vat, macar la luna trebe sa-ti faci timp de noi valabil si pentru goanga (sper ca e bine) ca la ea se face anu` de la ultima postare
adema, la voi
roxa, si io uit, da` am un fics dom`le nu-mi noteza nica in agenda nici sa moor
io`s un pic data peste cap, va zisei ca mamica e in iasi cu ilinca, ei bine, se duse sa-si faca si ea analizele ca sa nu piarda timpu` de pomana pe-aici si se-ntoarse acasa cu virusu`c

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata de la polu' nord. sunt 4 grade si bate un vaaaaaaant! mama ei de iarna. imi vin deja ganduri de suicid ca tot se vb despre asta.

quote:
Originally posted by cristalina
[Daca o prind inainte de moment si o intreb "faci caca" raspunde foarte serioasa "nunu!!" si continua treaba!...

aia e. si altii la fel. "mami faci kk" "nu!" si la fel si cu spalatul pe cap. tot tragedie. io zic ca le pare rau dupa sampon
Olivia hihihihi. procesul are cam mare amploare . sanatateee!
Nicole ati omorat vecinii cu fluierul? hihihihi
Alice ai facut placinta Norei? promit sa o incerc si eu cat se poate de repede.
fug la treaba...sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Roxi, o intrebare scurta: pot sa-i fac tratament cu Fluimucil (ACC100) si Prospan in acelasi timp? L-a apucat tusea de azi-noapte (n-am dormit iar vreo 3 ore din cauza ei, nici eu, nici el), e o tuse cu expectoratie. Stiu ca Fluimucilul fluidifica sputa, nu mi-e prea clar cu Prospanul, daca zice ca e mucolitic, inseamna ca inhiba sau produce secretia?

N-am citit nimic din urma, ma duc ca ma cheama, bag o cafea chioara la vena si ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Mitzule, noua nenea doctorul cand il intrebai (aceeasi chestie, acum cateva saptamani vomita noapte de noapte din cauze de muci galgaiti in gat) zise ca putem sa-i dam ziua Ambroxol si inainte de culcare Paxaladine. Din cate stiu eu astea au efect invers.
Cand i-am zis a spus ca ziua sa fluidifice Ambroxolul si seara sa ii mai scada expectoratia de la Paxaladine.
Noua ne-a prins bine. Numa' ca nu trebe date in acelasi timp ca n-au efect. (sper ca nu le incurcai prea tare...:)))

Azi dimineata ne-am trezit la 6.50...iuhu! Drept e ca s-a trezit din 2 in 2 ore, cum facea in vremurile bune...dar cum nu le putem avea pe toate eu zic ca e mai bine asa (cel putin pentru unii, aia care nu dorm cu ea)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatzaaa !
Roxi, daca te ajuta in vreun fel, si aici la Bucuresti e un friiiig, mama-mama, nu mai spun in casa cum s-a facut, inghetzi nu alta, si astia nu stiu ce naiba fac de nu dau drumul la caldura, macar noaptea ! Io la suicid inca nu am ajuns, dar ma gindesc sa ma duc sa il spinzur pe administrator, daca aflu ca de la el e problema cu nedatul caldurii in calorifere !! Aseara am pazit baia vreo juma de ora, timp in care apometrele s-au inrosit, dat peste cap si in final sarit in aer de cit s-au invirtit, dar apa calda ioc, asa ca al meu copil iara a ramas neimbaiat !! La cit de frig era in casa, nu-i bai, dar daca ma iau dupa mine, io daca nu fac dushul de rigoare in fiece seara, ma simt tare nashpa !! Hehe, vorba cuiva insa, sa fim realisti !!
Suparare mare cu Steaua asta, domle, o furara bine de tot aseara, norok ca nu am avut cum sa vad meciul, ca ma enervam si mai tare ! Apropo, Rainule, a mai ramasceva din fluierul ala al moatzei ??
Olivia, sanatate multa ! Sper sa functioneze medicamentele si sa treaca tusea !!
Carmen, sanatate si mamei tale !
Cristalina, !! Pupi Mariucai !
Cit despre placinta Norei, da, mey, o facui aseara, intr-adevar, se face super repede (acu daca ma intrebati pe mine, tot era sa dau cu bita-n balta si sa o stric, asa usoara cum e ea !! am zis io ca am doua miini stingi si neuroni lipsa la apel !!), dar e buna-buna de tooot !! Am facut si neshte poze, dar nu am reusit sa le scot din aparat ! Il rog pe al meu sotz sa o faca si poate reusesc sa le pun aici azi ! Oricum, recomand placinta cu pricina celor care sint doritori, chiar ca merita !
Gata, ca am scris un roman acilea ! Ma duc si eu la muncile mele !
Va doresc o zi minunata tuturor !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am revenit!

Rain, ce surpriza faina sa mai auzim de voi! Poate reusesti sa intri macar din cand in cand ca ne e dor de voi. Moatza mica se face tot mai frumoasa. M-a dat gata cu rochitica ei roz.

Cristalina, chiar vroiam sa te intreb de Paxeladine, ca azi noapte cand nu mai stiam ce sa-i fac mi-am adus aminte ca i-ai dat. Mi-ai luat-o inainte si mi-ai spus

Si pe aici e un frig nasol. Da cica se mai incalzeste...doamne da, ca eu deja m-am saturat de iarna! Eu sunt genul care ar trai super bine intr-un loc cu un singur anotimp, primavara daca s-ar putea...hehehe, nu vreau mult, nu?

Intrebare pentru mamele de fetite: la ce varsta le-ati pus cercelusi, daca le-ati pus? Ca ma suna nasa sa ma intrebe daca sa mi-i dea din maternitate sau cand...

hai ca ma duc, ca tot n-am bagat cafeau la vena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

pe la 6 luni si atunci i-am pus cercei sterili

quote:
Originally posted by mitzura

Am revenit!

Intrebare pentru mamele de fetite: la ce varsta le-ati pus cercelusi, daca le-ati pus? Ca ma suna nasa sa ma intrebe daca sa mi-i dea din maternitate sau cand...

hai ca ma duc, ca tot n-am bagat cafeau la vena.

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Deci Alice ai facut placinta Norei si ti-a iesit buna? Salivez si eu pe aici ca de 2 luni nu am mai pus gura pe absolut nimic dulce...
Da, aseara si-a cam furat-o Steaua, dar eu ma asteptam - vorba ceea, eram infrinti dinainte sa intram pe teren...Nu-i nimic, e bun la capitolul experienta!
Eu aseara am patit-o rau de tot! Nu stiu de unde a gasit Stefan prin casa un tub de super-glue, la bagat in gura, tubul s-a spart si si-a umplu gura de lipici! Moment in care a ixbucnit in urlete iar eu cind l-am vazut am inlemnit!! Nu va spun ce m-am chinuit sa-i scot lipisul care i se lipse de buze, limba, dinti, cerul gurii... cred ca inca mai are pe maselute...Nici nu stiam ce sa-i fac, ca sa nu ajunga sa-l inghita pentru ca e foarte toxic si evident iritant pentru piele, ochi, etc... Norocul meu a fost ca am reusit sa i-l scot, i-am dat apoi repede apa, lapte - si a fost ok, dar am tras o sperietura... Asta sa-mi fie invatatura de minte pentru ca din neglijenta mea a ajuns sa ia tubul de lipici...!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna dimineata fetelor!! (ma rog, e aproape pranzul) deci care-va-sa-zica eu nu am apucat sa vad tate pozele doar am citit ce ati scris.. sa fiti sanatoase fetelor...frumos, frumos... rain cu ce te ocupi mama pe cont propriu ? asta daca poti sa-mi spui bineinteles...dana (roller) la ce gradi merge pustiul tau (ca stiu ca stai in dr taberei ca si mine si ma intereseaza si pe mine)?

eu relatez noutatea anului... subsemnata a lasat matizul in spatele blocului si circula cu tramvaiul 41 ca nu se mai poate!! la ora 18 si cca 10 minute peste se blocheaza tot centrul, dimineata e la fel, daca puteti sa credeti ca 25 minute mers pe jos (5 minute pana la 41 si alte 20 de la casin la birou) + 20 minute cu tramvaiul fac in total 45 de minute adica mult mai putin decat cu masina!!! nu-mi vine sa cred ca e mai rentabil pe jos....dar ESTE!!

deserturile Balbinei sunt delicioase, eu fac in mod curent Krem a la Krem, dureaza 30 minute si e un succes garantat!! dar numai cu smantana dulce La Dorna, cu altceva se pleosteste crema!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oooof, Gabi, ce patanie neplacuta !!! La noi super-glue-ul sta departe de locurile unde Andrei ar putea ajunge, eu am oroare de lipiciul asta si il tin ascuns din motive lesne de inteles ! Mai ieri am vrut sa lipesc o bucatica de jucarie pe care a rupt-o gizmoul si nu stiu cum mi-a curs pe mina, de nu mai stiam cum sa fac - sa lipesc jucaria sau sa alerg la baie si sa ma spal pe miini !
Si dah, facui placinta, vin si poze acusica, ca-mi spuse al meu barbat ca mi le tremete pe mess de indata ce termina cu cerealele cu Andrei !
Ah, si daca vreti sa vedeti un moment rar din viata copilului meu, am mai pus un filmulet la linkul respectiv !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput