Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)
Raspunsuri - Pagina 8
alice2004 spune:
Ups, Nora, bine ca-mi amintisi, sa pun ceva sa nu curga uleiul, sau sa folosesc o tava mai inalta, ca noi abia ne-am luat un aragaz nou si o sa se strofoace al meu sotz ca fac ce fac si il si uleiesc !!![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Nora, inelul respectiv este ca un fel de "colac" cu picioare, picioarele au ventuze si se fixeaza pe fundul cazii - pui copilul in el in fund si nu ai grija ca poate iesi de acolo si pati cine stie ce accident in cada cu apa (cada mare, evident). Sper ca am fost clara ca la ora asta neuronul e obosit rau...
Rain - ce ma bucur ca ne mai dai cite un semn de viata! Pupam
moata-vizigoata si pe mamica ei!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Nora__ spune:
Gabi...saru' mana de explicatii.Chiar ar fi buna asa o chestie.Unde as gasi asa ceva si cam cat costa?
alice...am si io o tava adanca ,dar in rest e mica si la cat e de buna placinta,iese prea putina
Deci prefer sa uleiesc cuptorul decat sa se termine in 5 min![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
szivarvany spune:
Nora, pun o poza diseara. Noua ne e de mare folos, las apa calda in vana, pun inelul, bag cupilu`, ii las la indemana galetusa si flacoane goale si ea singura isi uda pletele si mai bea din apa din vana (deh, i-a ramas aceasta pasiuneee
).
Si pupam printesa de IoanaG
, in sfarsit am gasit si io linkurile cu poze !!! Si Rox, Patrick are okii ,inunati ! 
Leeloo - pozele cu tunsuliciul ??? 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by Nora
Gabi...saru' mana de explicatii.Chiar ar fi buna asa o chestie.Unde as gasi asa ceva si cam cat costa?
Nora
Comorile NoreiNoi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Pai gasesti la magazinele cu produse/mobilier pentru copii, dar poti sa-ti comanzi si de pe site-urile cu produse pentru copii. Dar pot sa ti-l donez eu pe al meu - nu il vrei? E aproape nou - trebuie doar sa gasim o cale sa ti-l trimit la Iasi, dar cred ca putem aranja ceva. Ce zici?
Daria - pozele le postez abia in weekend din motive de PC indisponibil acasa...
Va pup pe toate si ne auzim miine! HAIDE STEAUA!!!!!!!!!!!!
Va astept la
indiferent de rezultat...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Nu am citit decit prima pagina ca m ceva treaba..
Anca ce rau imi pare ca ne-am puapat saptamina trecuta! Ca io din laringita..acum am dat rau de tot in tuse...asa de rau ca azi noapte nu am putut dormi! Noroc ca i-am culcat pe baieti impreuna..si eu tuseam in perna!
..
Asa ca mai stau putin si sun la dr sa-mi dea si mie ceva medicamente ..ca eu nu mai rezist asa!
Sanatate multa Biei! Ai grija la tusea asta..si ca am tras cu Luca 2 luni..pt ca afost prost tratata! Ati facut vaccinul antigripal?
rain spune:
gagici, multumim de aprecieri!
dupa ce s-a trezit motzulina ...a si mancat, asa ca sint mai linistita acum!
zic si eu HAI STEAUA, abia astept sa inceapa meciul, deja i-am pregatit moatzei arsenalul ...un fluier
!
Alice, te inteleg f bine ca nu ai timp de nimic dupa ce ajungi acasa de la job, ne vedem noi cumva, poate totusi facem un party pentru motzi, intr-un weekend, sa ajunga toata lumea!
pupacim
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
cristalina spune:
Buna seara!
Ete, lume noo...hehehe...Melodia aia a lui Scooter o stie Moatza?!...hihihi...Multumim frumos de urari si pupam!
Dar harnice mai suntetzi soro cand nu's io p'acilea!
N-apucai sa citesc tot, doar ma uitai la poze...care mai de care mai frumoase...si burticile..:) si mamicile si domnisoarele si domnisorii si manechinele blonde ...niste frumuseti! Si placintele cu iaurt!...hehehe
Nu va mai iau la rand ca vazui multe!
Daria, nici noi nu prea suntem impresionati de urletele Mariei cand ii facem baie pe cap. Cam sadici, dar avem doua alternative, urlete sau paduchi!
Am incercat sa gasim o cale de mijloc, nu exista. Face baie cu mare drag, balaceala maxima...dar la spalat pe cap e nenorocire...
Olivia, Anca, sanatate maxima!
(Eu incerc sa cumpar zilele astea vaccin antigripal si nu gasesc...:))
Ma duc sa vad ce ati mai scris.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
as lua lecitina da unu nu isi face efectu si doi uit sa o iau
Io cred ca nici o tona de lecitina nu m-ar mai ajuta la acest moment...:)...la mine nu crez ca e de la hormoni, dar pentru orice eventualitate intreb doctorul, poate imi da o veste buna!
Marina, nu castigai ca uitai sa joc!
Raportez, ne-am trezit tot la 6.30...:)...Am sarit din pat repede, ca ne cauzeaza sa ne pupam juma' de ora in fiecare zi.
Io nedormita dar din cauza de masele!
Asa ca am renuntzat la ideea cu suzeta. Omu' s-a calmat acum ca e mai odihnit...:)))
Roxi, ma terminasi cu tartele alea!...:)))
(dar sa mai pui poze ca tare;s frumoase)
Alice, intreaba daca nu ma vrea fata cu prajiturile si pe mine ("cado") eventual cu toata famelia noastra mica si vesela bonus...Nu de alta da' suntem simpatici!....hehehehe
Mitzule, am mai zis ca te-am vizionat dar trebe' sa zic... io am o burta la fel de mare si nu's decat in 3 luni. Arati beton!
Adema, Maria sta cu mare drag pe olita si cate o ora! SI dupa 2 minute dupa ce i-am pus pampersul face fericita in el! Daca o prind inainte de moment si o intreb "faci caca" raspunde foarte serioasa "nunu!!" si continua treaba!...
Ma duc sa vaz daca apuc sa pun neste poze cu okioasa mea...(are o fatza ce spargator de geamuri, trebe neaparat sa va arat!)
Aaa...azi am lipsit motivat, mi-am cumparat una bucata canapea. As aca acum avem loc de musafiri, va invit pe la mine (daca veniti si cu prajiturile la pachet e super...hehehe)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
kim222 spune:
Am venit de la dr..mi-a prescris toata farmacia
..si evident antibiotic!Vorba cuiva ..mai bine sa ramina decit sa nu ajunga!![]()
Si acum din motive de neuroni bolnavi..ce vroiam sa va scriu?![]()
Nora esti de coma cu bancurile! Eu il spal pe Uka in cadita pusa in cada..si o data pe saptamina intram amindoi la cabina de dus si ii place asa de mult...ca-i cade apa in cap!
Il scot cu urlete..si vrea acolo de mai multe ori pe zi!
Nicole...vazut Moata ..mey..ce codite aveti! Ma bucur ca afacrea merge binisor! Sa inteleg ca doar asa te mai prindem si noi pe aici..daca vine bb2?!Te-ai tuns??
Cristalinule sinteti pe calea cea buna!
Gabi ..io nu ma mir de nesimtirea meseriasilor!
Roxa...este un proces firesc..acu' depinde de amploarea lui!![]()
Ioana vazut nora..cu coif! Ce haioasa era!
Daria ma bucur ca au iesit toate bune!
Anca ai plecat?
Andrea tu ce mai spui? V-ati revenit?
mai vin....daca nu cumva sint singura pe aici ![]()