Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pfuuuu Gabi ce neplacuut! bine ca e totul ok. adevarul e ca trebuie sa stai cu ochii pe ei ca pe butelie, ce mai. degeaba zicem noi ca toate sunt puse bine ca...nu-s! pupici!
Andries hihihi uite asa promovam noi protectia mediului. adevarul e ca...ai dreptate, ce mai! ce mai face Victor?
Alice n-am timp acu de film....promit ca recuperez diseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Gabi, a fost horror ce vi s-a intamplat. Nu-mi imaginez ceva mai nasol decat superglue in gurita. Bine ca n-a apucat sa inghita.

hehe, Alice, ce mai mestereste pustiul...si noi avem pian din acela, i l-am facut cadou la un an, e una din jucariile lui preferate.

Carmen, cum sunt cerceii sterili? Si de unde se cumpara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Gabi, tare urata faza! Bine ca ai reusit sa scoti lipiciul. Asta cred ca ai scris-o pentru mine...am obiceiul extrem de nesanatos de a o mai lasa c cate un tub de diverse in mana, atunci cand urla rau, pe motiv ca are capacul bine inchis...

Mitzule, noi nu i-am pus deloc cercei. Am inteles ca multe mamici au pus direct din maternitate. Pe la noi prin cartier asa se poarta...

Alice, ce cuminte se joaca...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Aoleu Gabi e groaznic ce ai patit cu super glue, ma duc acasa si fac o inspectie ca si eu am lipici in casa dar habar nu am in acest moment unde este!!!

Victor... ca m-ati intrebat... a descoperit tehnica de a ne "pedepsi" pe noi parintii atunci cand facem prost sau nu facem ceea ce isi doreste el, adica se pisa pe el intentionat si anunta ca este UD!!

"tatiiii... am facut pipi pe mineeee!!" mai dar intentionat o face, de exemplu toata saptamana trecuta a cerut oala si nu s-a scapat pe el deloc, dar luni s-a certat cu ta-su (nu mai stiu de la ce s-au luat) si s-a suit in varful patului si a dat drumul la pipi pe el o gramada. In rest a inceput sa manance nitel mai bine, doarme bine, 3 ore la pranz, 9 ore noaptea, se joaca, ii place bona pe care o are...e ok. Creste repede a iesit aproape din toti pantalonii, adica ii sunt scurti. Face coji pe cap si nu mai stiu cu ce sa i le scot, am incercat cu de toate, doar cu sampon elseve am avut ceva rezultate, dar urla la clatire ca ala intra in oki si ustura rau.

ce sa va mai spun?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Salut! Am vizionat pozici frumoase, pupam toata gasca!
Urata intamplarea cu lipiciul, eu stiu ca este deosebit de toxic...Brrrr....
Noi am umblat doua ore prin targ, e un frig de ingheata pietrele, dar am avut de platit facturi si cu ocazia asta i-am mai luat lui Matei hainute (printre care si niste boxeri tare haiosi).
Ieri am fost "de serviciu" la magazin, se marita una dintre vanzatoare si facem noi cu schimbul, maine la fel, mai urat e saptamana viitoare, ca trebuie sa bag munca vreo 5 zile, asa ca Matei va pleca, probabil de vineri, la tara.
Sambata mergem la o nunta si am uitat sa ma programez la coafor, azi am sunat si mi-au spus ca sunt super-ocupate, asa ca voi fi foarte naturala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzura,
eu am trimis omu` sa cumpere cercelusii imediat ce am aflat ca e fetita , adica dupa ce nascusem, dar de pus i i-am pus abia cand am ajuns acasa pt ca asa a considerat asistenta ca e mai bine. Ii invarteam in fiecare zi de 2 x si dadeam cu spirt. Totul e ok

Salut trupa, nu prea apuc sa citesc si sa scriu si e nasoool !

Sanatate tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roberta, petrecere frumoasa la nunta !! Naturela e cel mai usor de facut, nu ??
Mitzule, eu sint de parere ca cerceii sa fie pusi cit mai repede, mie mama nu a vrut sa imi puna si m-am trezit pe la douazeci de ani ca nu aveam cum purta decit daia cu clips ! Si a fost tare nasol sa ma gauresc la urechiuse si sa toot invirtesc de atzicile alea, ca ma durea tare ! Plus ca am ales gresit cerceii de prima oara si mi-am pus unii care au intrat foarte greu ! Nici acum nu prea port cercei, ca simt ca ma stringe capul, hehehe !!
Gata, am pus si pozele cu placinta ! Sper sa se vada ! Plus una cu Andrei in care sta cuminte si deseneaza (pentru cele citeva secunde cit l-a fotografiat tac-su !!).

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Alice, nu vii pe la mine in vizita!?
Dau o cafea...(sper ca a mai ramas din prajitura aia...!)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

i-am facut gauri cu pistolu` si atunci i-au pus aia de acolo cerceii sterili (e vorba de o firma de bijuterii de la noi care fac si gauri in urechi)

quote:
Originally posted by mitzura

Gabi, a fost horror ce vi s-a intamplat. Nu-mi imaginez ceva mai nasol decat superglue in gurita. Bine ca n-a apucat sa inghita.

hehe, Alice, ce mai mestereste pustiul...si noi avem pian din acela, i l-am facut cadou la un an, e una din jucariile lui preferate.

Carmen, cum sunt cerceii sterili? Si de unde se cumpara?

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Da, chiar a fost horror pentru ca am crezut ca a si inghitit lipici..si da, este toxic (contine cianoacrilat) - norocul a fost ca in contact cu saliva/apa se cristalizeaza si asa nu a putut sa-l inghita, insa evident i se lipise de dinti, buze, limba, etc. Iar cu tuburile de crema si alte recipiente trebuie sa fiu foarte atenta - a invatat sa desfaca capacele si nu mai am scapare...
Alice eu nu pot vedea pozele - o fi de la calc. meu sau sunt private?
Imi e o foame de nu va spun - ii astept pe cei de la catering cu burta lipita de de sira spinarii...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput