Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - bine ca nu a patit Stefanut nimic grav !
Si Giulia este fan tuburi si chestii cu capace, dar nu le gusta ci se unge cu ele
Alice - cum e la gust placintaaa ??? A ce seamana ? Cremsnit ?

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabi, nu stiu de ce nu se vad, mai intru o data la yahuu si sa verific !
Si la noi Andrei a invatat sa deschida tuburile, eu am ramas la faza de "nu poate", dar deja are putere si reuseste ! Deunazi deschisese un deodorant dala cu bila si se minjise toot pe miini si desena cu el pe scaunul lui taica-su de la pisiu !!
Daria, pai cu ce seamana ... aduce a cremsnit, dar umplutura are alta consistenta, nu stiu daca m-am exprimat bine, ca eu nu prea le am pastea cu prajiturile ! Si mai cred ca mergeau si neste stafide in compozitia de iaurt, eu sint fan stafide in dulciuri !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

La mine aici merge taaare greu conexiunea de net si ma enervez ori de cite ori dau un search sau un refresh ... pozele sint la albumul cu "all photos", ca astia de la yahuu au modificta nustiuce pe acolo si nu ma mai descurc prea bine ! Tre sa imi fac alt cont la webshots, ca merge mai bine site-ul lor !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, bine cind se termina cu bine, ma mir cum ai reusit sa cureti ca stiu ca atunci cind imi scap pe deshte superglue pai imi trebuie ceva timp sa ma curat. pupam stefanut.

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am uitat sa va zic, mamici, a aparut revista ScoobyDoo, noi suntem fani, abia astept sa prezint mandrei achizitia
Si sa stiti ca si la Oradea e un friiig urat de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Alice, eu am vazut pozele dar la mine nu se incarca filmuletul...
Ce baiat cuminte ai, ce frumos sta el si deseneaza!! Si prajitura arata tare bine, la mine a avut un succes nebun!
Cu parul naturel chiar ca-i usor, mai ales ca-i ondulat de la mama natura si daca ma spal si dau cu mousse si fixativ, juri ca-i coafat. M-am scos

Mergi la inceput

Robi, cuminte ??? Asta-i doar de poza, altminteri e furtunaaaa in casa ! Cit despre net, apai dumnezeu cu mila ... ma mai uit si daca merge filmuletzul !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by carmenp

i-am facut gauri cu pistolu` si atunci i-au pus aia de acolo cerceii sterili (e vorba de o firma de bijuterii de la noi care fac si gauri in urechi)
quote:
Originally posted by mitzura

Gabi, a fost horror ce vi s-a intamplat. Nu-mi imaginez ceva mai nasol decat superglue in gurita. Bine ca n-a apucat sa inghita.

hehe, Alice, ce mai mestereste pustiul...si noi avem pian din acela, i l-am facut cadou la un an, e una din jucariile lui preferate.

Carmen, cum sunt cerceii sterili? Si de unde se cumpara?

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Si noi la fel,pe la 7-8 luni ne-am pus,cu pistolul si sterili,nici n-a avut timp sa zica pas!Si erau tare dragutzi,am avut probleme doar cand a trebuit sa-i schimbam,eram galbeni amandoi parintzii de parca faceam cine stie ce operatie
In alta ordine de idei la noi a luat foc un transformator,asa ca au venit pompierii deci fara calorifer electric, calculator, balantza, cuptoare, etuve asa ca ma doare in gat ca vorbesc intr-una de la 8 dimineatza(slava domnului ca au dat astia curentul,mai iau si eu o pauza pana la cinci)
Leeloo,la ct mai putine accidente din astea!!!!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Am uitat sa va zic, mamici, a aparut revista ScoobyDoo, noi suntem fani, abia astept sa prezint mandrei achizitia
Si sa stiti ca si la Oradea e un friiig urat de tot

Noi am cumparat-o de ieri,sic!!!A fost tare incantata de pix si de carti,iar de pe coperta groasa de prezentare am decupat vreo ora tot ce se putea si le-am lipit prin casa!!Dar personajele de la scooby doo sunt "reale",cea cu parul lung este Malia,cea cu ochelari este bunica geta,blondul esta tata lu' malia iar satenul tata lui scooby!!!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Daa, uitasem sa spun, si noi tot de ieri sintem in posesia a una bucata revista cu scubi, andrei deja o stia de la minimax, ca ii fac aia reclama acolo ! De bucurat s-a bucurat cind a vazut-o, pixul l-a luat imediat si dupa ce l-a cercetat bine, i-a scos capacul cu catel si l-a pus deoparte si apoi a inceput sa scrie cu celalalt capat in caietul lui ! Iar cartonasele le-a indoit rind pe rind ... hehehe, distrugatorul familiei !! Revista este (inca) intreaga !

Alice si Andrei

Mergi la inceput