Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)
Raspunsuri - Pagina 12
szivarvany spune:
Ioano - io`st departe de tzivilizatie, ieri nu aparuse inca in the city meu
Eu am alergat ca nebuna azi la 8 sa cumpar ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Daria, maica, esti de coma !!
Pe vinzatoarea de la chioscul unde am cumparat eu revista a pufnit-o risul cind i-am cerut-o, ca se intreba ce naiba are revista cu pricina de toata lumea o ia !! Cred ca nu vinduse ea nimik mai abitir ca fitzuica asta cu scubiduu !!![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Mai eu sunt in urma - ce-i cu revista asta Scooby-Doo? (personaj care mie de altfel nu imi place...).
Alice - cred ca e o problema cu pc-ul meu ca imi spune ca nu poate incarca pozele acum, sa incerc mai tirziu...dar trimite-mi si mie te rog (daca poti) poza placintei pe e-mail ca sunt tare curioasa de cum arata! (la g.galatanu@brauunion.ro)
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Ioano - io`st departe de tzivilizatie, ieri nu aparuse inca in the city meuEu am alergat ca nebuna azi la 8 sa cumpar
Daria &Giulia (2004 08 16)
da,noi am intrat deja in uniunea...sovietica!

gorodeii
aripile mele
alice2004 spune:
Gabi, e o revistuta pentru copiii mai mari care are atasate un pix si citeva cartonase cu personajele din desenul animat si pe care le colectionezi si faci schimb cu prietenii ! Revista o sa mai fie, adicatelea acesta este doar primul numar !!!
Gata, am trimis si mailul catre tine ! Sper sa fie bine asa !
Si plec si eu la cashile mele, ca se facu ora 4 p.m. !
Va doresc o dupaamiaza linistita si sa ne auzim cu bine !
Pupi multi tuturor !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Dorsilia spune:
saluti tutti!
citit-am pe diagonala azi ca asa am avut timp....deh, parca tot mai putin am de cand e cu mutatul asta
Mitzu- sanatate lui Tudor, sa-i treaca tusea nervanta. Io as vrea sa nasc in 5 minute, fara probleme, copilu sanatos sa fie si sa plec acasa ziua urmatoare cu el cu tot. Medicul e contra cezariana si ca sa ma imbuneze mi-a propus epidurala, dar inca ma gandesc daca sa-l schimb si sa caut alt medic sau sa accept epidurala.
Alice- cand ai timp arunca-mi si mie linkul cu reteta Norei de tot va lingeti pe buze de ea ca io am atentia nedistributiva in acest moment si n-o gasesc. Nu gasesc decat muulte bancuri.
Gabi- naspa faza cu superglueul ala, io mi-am lipit doua degete intre ele incercand sa-i repar lui Danut o chestie la masinuta. Asa ca am dat cu el la gunoi de nervi si am zis ca in casa nu mai tin asa ceva.
Si aici e frig, am trecut la ghete, fas, ciorapi lungi, caciulita....inca nu stiu cate sa-i dau pe el. Dar stiu ca azi la 12 grade la amiaza avea Danut ciorapi lungi, ghete, pantalonei de la Iana flausati, un tricou pe piele, o bluzica subtire de corp peste tricou, apoi o bluza pe gat tot de bumbac, nu groasa, o vestuta tot de bumbac, asa usoara, de 1 iunie, si fasul captusit. Si desi a alergat n-a transpirat deloc, de unde trag concluzia ca pooate i-a fost frig asa imbracat, inca nu-mi dau seama ca nu-mi zice decat cand ii e cald. Atunci incepe sa arunce din haine de pe el. Daca-i e frig nu zice nimic se pare.
Azi i-am cumparat ciorapi din aia lungi si supergrosi de Sibiu, sunt beton de tot. Stiu ca n-o sa aiba probleme cu frigul de la picioare macar ca-s vatuiti bine pana pe talpa.
Ce sa va mai zic? incerc sa gatesc o fasole uscata cu oase afumate, din care o sa ii dau si lui Danut maine, desi peste tot zice ca NU se da copilului sub 3 ani. Nu-nteleg de ce insa, ca n-o fac grasa, si am gasit si o reteta fara afumatura, pe un site despre copii, unde iar se mentioneaza ca NU se da copilului decat de la 3 ani. Danut e amator si de costita afumata, eu iau din aia de la prodprosper (piept de porc crud afumat scrie pe eticheta) cu ff putina grasime, o fierb bine si e chiar buna. Io-s mare amatoare de costita cu ceapa de cand is gravida. Si cand ma vede cu costita sare si el sa-i dau. Ii tai feliute subtirele si le mananca cu paine si rosii sau chiar cu putina ceapa. Daca ar stii pediatra m-ar certa, ca are restrictie la grasimi. Si m-ar certa si dac-ar stii ca Danut papa 2-3 oua moi pe saptamana. Ideea e ca merge la frigider si cere ou moale. Ce sa fac? sa nu-i dau? oricum in ziua cu oul moale nu-i mai dau carne nici un bob. Papa legume goale la amiaza, in sila, normal.
vreau sa fac un salam de biscuiti- reteta Roxanei- e beton, trece ff bine, toti din casa sunt amatori.
si-n rest, incerc sa nu ma mai gandesc la nastere ca ma blochez psihic, am atata stres pe cap cumulat cu mutatul, cu sezonul virozelor prin care incercam sa ne strecuram neobservati, incat ma mir
ca mai am par pe cap
pupi
szivarvany spune:
Lio - pupici pe burtica, nu mai fi foarte stresata, ci numai asa, putin, vei vedea ca totul va fi bine !
Si noi am trecut pe ciorapi lungi, ca sa nu cante mandra, i-am spus ca o fac balerina si e incantata sa se vada cu ei si la bocancii captusiti. Sambata merg sa cumpar si cizmulitele sa-mi scot un gand. Mai tre sa iau o caciula groasa-groasa
ca nu avem destule 
Si sa stii ca noi saptamana asta papam supa de fasole uscata cu afumatura
doar ca punem multa smantana. Si mandra mea e mare fan ! Pofta mare sa aveti ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
rain spune:
neata dragelor!
v-am zis io ca ajung mai devreme acasa ...iote ca azi n-am mai fost in parc, e cam frig, trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca vine iarna si apoi vom sta afara si pe frig, ca doar nu hibernam pana la primavara!
astazi am dus motzulina la gradi, nu mai are nimik, doar nasul curge din cand in cand!
Mitzu, multumim de aprecieri, cred ca abia astepti s-o imbraci pe Maruca in rochite, asa-i? noi i-am pus cercelusi moatzei din spital, nu atze, direct cercei si vreo 2 sapt ii miscam, stergeam cu alcool de 70 grade si n-au fost probleme!
Carmen, io stiu bre ca sint chiulangioaica sefa, impreuna cu dna Goanga ...dar motivez si io cand poci! Adina e bine si ea, am vorbit azi la tel, zici ca stam in tari diferite, nu la doua bulevarde distanta ...n-avem timp sa ne intilnim, doar la telefon ce ne mai conversam!
Olivia, afacerea merge binisor, nici n-am inceput de ani de zile, cu cat trece timpul, cu atat ar trebui sa fie ok, speram sa mearga si mai bine, sa vedem ce iese din legea pe care au dat-o luna asta, cum ca angajatorul e obligat sa-i plateasca ochelarii angajatului, deocamdata n-au aparut normele, vom vedea!
iar de tuns ...m-am tuns de mult, dar nu mi-ati mai vazut voi mutritza ![]()
sanatate multa, sa te faci bine!
Monicule, de unde ghicisi bre ca stie cupilu' melodia de la scooter ....ca o stie, aseara canta pe aici, mai tragea si cate-un "hai teauaaaa" ...azi la fel in masina, ca nu stie ea ce bataie au luat stelistii mei![]()
Andreea, pot sa-ti spun, nu e secret
, e vorba despre optica, un cabinet de optica medicala, cu tot tacamul: consultatii, rame, lentile ...
Alice, poate vii si la mine cu o bucata de placinta, mi-ai facut o pofta
!
Daria, m-ai facut curioasa cu revista, maine o caut si io, sa vaz ce-i cu ea, cu toate ca moatza de cateva zile e super incantata de puzzle, doarme cu piesele
, adica cutiile cu piese le ia la culcare cu ea!
pupacim ...oi fi uitat io sa raspunz la cineva, dar sa-mi fie cu iertare, nu mai am antrenament!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
cristalina spune:
La multi ani de sf. Luca tuturor sarbatoritilor! 
Ca am uitat sa spun mai devreme!...:)
Ma duc sa ma bucataresc...In weekend neaparat fac si io prajituri ca m-ati zapacit!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
kim222 spune:
Cristalinule este o bomboana! Uite ca stie cineva de Sf. Luca!!!
Multumesc de urari..sint deja ff bine..minuni a facut siropul ala!
Ieri i-am cumparat o trusa de dr..si toata seara ne-a consultat cu oto (stetoscopul) si ne-a facut injectii! ![]()
Adela daca iti place un singur anotimp...in nordul Californiei iti este locul!
Lia hai ca mai ai putin!
Ce are mey revista asta asa de special?
Robi petrecere frumoasa si noi asteptam pozici! Ce bine ca ai un astfel de par! Nu vrei altul la schimb?
Vazut pe Gizmo...cumintel foc!Eu nu pot vedea de la job nici un filmulet!
Gabi nasoala faza..si zic si io ca cineva,nu mai stiu cine..cum ai reusit sa-i scoti lipiciul???
Luca vad ca da iama in medicamente..si i-am explicat ca sint doar pt atunci cind te doare burtica...Si ce credeti ca a facut? S-a dus si a luat cutia cu vitamine...si ne-a spus ca ..Uka..ica...adica-l doare burtica!![]()
Nicole..daca se semneaza legea ..te-ai scos! Cu litere mari! Ce bine trebuie sa fie sa nu ai sefi!
Andries...asta chiar este culmea..dar din totdeauna Dr Taberei a stat prost la capitolul transport...Noroc cu 41! Haioase fazele cu pipi! ...