Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)
Raspunsuri - Pagina 5
mitzura spune:
Hehe, Vicu, are deja iubitica. Fain...
Chiar vroiam sa va cer si eu linkul cu poze de papa, dar nu-l mai cer ca stiti cum fac? daca dau de vreo reteta ca lumea, mai ales daca e cu poze, trebuie sa o fac. Si stiu ca azi, in loc sa lucrez, m-as apuca de bucatareli, asa ca mai bine pas deocamdata...
Nora, am uitat sa spun ca am facut si eu reteta ta de placinta cu iaurt. Zau ca se face usor si e tare buna. 
Si am uitat sa zic (ca sa fiu si eu in ton cu tema zilei), ca m-am distrat la discutiile bilutzei. cam tot asa se desfasoara negocierile si la noi, la somn, (vlei papa, vlei caca, vlei masinute, etc), pana se da adormit. Copilul meu vorbeste despre el numai la persoana a doua, e tare distractiv, dar ar cam trebui sa incep sa-l corectez.
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by mitzura
Am vazut-o pe printzesa mica...poate ar trebui sa le facem cunostinta celor doi mici
hihihi,asa-mi place sa aiba mandra de unde alege..americani,moldoveni,ardeleni
gorodeii
aripile mele
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by mitzura
Hehe, Vicu, are deja iubitica. Fain...
Chiar vroiam sa va cer si eu linkul cu poze de papa, dar nu-l mai cer ca stiti cum fac? daca dau de vreo reteta ca lumea, mai ales daca e cu poze, trebuie sa o fac. Si stiu ca azi, in loc sa lucrez, m-as apuca de bucatareli, asa ca mai bine pas deocamdata...
Nora, am uitat sa spun ca am facut si eu reteta ta de placinta cu iaurt. Zau ca se face usor si e tare buna.
Linkul e pe pagina 1...dar chiar ca nu-ti recomand sa te uiti.Iar reteta e a adrianei (adi69),iar linkul tot al ei si dupa cum zicea alice...mai bine nu te uiti ca ti se face rau.Plus ca pozele nu au retetele aferente,scrise,deci ramai cu uitatul.La unele prajituri a mai dat retetele la topicul cu bucataria,dar multe nu au,deci salivezi pe monitor,doar.Mai bine scrie tu acolo la teza,ca si asa ai sta prea mult in picioare la bucatarie si nu e bine.

Dana...sa intrebi fata blonda:ce e mama,ce e tata...cati pisici are la casa...
Formularea asta cu 'ce e mama,ce e tata....o foloseste husbandul .fata tot butoneaza la messenger cu colegi,prieteni..Trece husbandul pe langa ea si vede si o intreaba:'asta cine e?Cine e mama,ce face tata?
...se blocheaza,ca nu stie ce ar putea raspunde...ca si cum...'io de unde sa stiu'?Oricum,de atunci,faza cu 'ce e mama,ce e tata?",a ramas la noi cand vine vorba de cineva strain.Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Adema spune:

Va salutam cu drag!
Suntem bine, sanatosi, dar timpul parca intra la apa! Codrut are 13.7kg si 88 cm inaltime, vorbeste intr-una de ma zapaceste de cap si e cocotzat de prim rang. Duminica am fost cu el la Buc. la Circul Globus si a fost super-incantat.A stat numai ochi si urechi doua ore; spre sfarsit a inceput sa dea vagi semne de plictiseala in timpul numerelor de acrobatie, in rest...super-cuminte si atent la tot spectacolul!
Suntem in urma rau de tot insa la capitolul olita...Nu vrea sa spuna inainte de a "produce" ceva pt. nimic in lume! Mai e careva tot in faza asta???
Nu v-am citit din urma si nu mai sunt la curent cu noutatile! Va pup insa pe toate si in mod special pe mamicile gravidute! 
Adema&Codrut
Adema spune:
mamagiuliei, e clar! Copiii nostrii - primii la papa, ultimii la ....olita:)
Am uitat sa va spun ca are platfus Codrut al meu...:(
alice2004 spune:
Nora, tot vroiam sa cer o lamurire - ce fel de esente pui tu la praji cu iaurt ? Ca sper sa am si eu timp sa fac azi ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Nora__ spune:
Apropo de cerut in casatorie:
Un tânar se întoarce acasa foarte trist, dupa ce plecase sa ceara mâna
prietenei sale. Vazându-l asa, tatal sau îl întreaba:
- Ce s-a întâmplat? Te-a refuzat?
- Da... Mi-a tras si o palma!
- Cum asa?! Nu i-ai spus cum te-am învatat eu? "Draga mea, timpul se
opreste în loc pentru mine când privesc în ochii tai!"
- Vai! Asta era! Am gresit formula... I-am spus: "Ai o fatză de mi se opreste ceasul!"
![]()
loooool...rad ca tuta in birou si imi inchipui fatza tipei dupa ce i se spune asta
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Nora, tot vroiam sa cer o lamurire - ce fel de esente pui tu la praji cu iaurt ? Ca sper sa am si eu timp sa fac azi ...
Alice si Andrei
Pe langa coaja rasa de la o lamaie,io pun esenta de rom si vanilie.Pui dupa gust.Eu pun cam juma de sticluta din fiecare
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
alice2004 spune:
OK, multumesc, ca ma duc la cumparaturi si sa stiu ce tre sa achizitionez ! 
Alice si Andrei