Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)
Raspunsuri - Pagina 6
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by alice2004
OK, multumesc, ca ma duc la cumparaturi si sa stiu ce tre sa achizitionez !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Spor la treaba si sa ne spui cum a iesit!

Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
vrabiuta spune:
copilul meu face baie cate o juma de ora, poate chiar si-o ora... se joaca in cada cu dusul, spala jucariile, canta, povesteste. din cand in cand mai striga: "maaami, vino putin a mine! vino putin a lia!"
acum vreo doua zile se juca ea in cada si canta, cand la un moment dat o aud exclamand: "mii de bedze! ata-i scapaici, pietenul meu!" (pentru cine isi mai aminteste din maria mirabela, asa zice oaki chiar la inceput: mii de berze! asta-i scaparici, prietenul meu) si a repetat de cateva ori de ne-am topit de drag! evident ca se terminase caseta din camera video si evident ca nu mai aveam nici una de rezerva... 
cele mai frumoase
szivarvany spune:
Salutare, asa, pe scurt ca-mi sufla sefu` al mai mare`n ceafa
Adema - salutare !!! Noi, noi, noi s`tem in urma cu olitzarea
Desi se bucura enorm cand primeste cate un abtibild, parca nu o intereseaza sa anunte ... deci asteptam primavara 2007 
Aliceee - daca nu bagi poza cu chestia/trestia ... vin la voi ![]()
Lia - io gravidoasa fiind am mancat tot ce mi-am dorit si nu am avut nici o problema 
Mey, am fo` la ecograf (interne si mamar). Sunt ca la douaj`de ani, dar coloana e cu bube ... asa ca imi voi face curaj sa merg sa ma vada si pe`acolo un doc (tanar si inalt, ofcorz
).
Sunt pe aici ... sper sa mai apuc sa va citesc si scriu...
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Nora__ spune:
Apropo de soacre...va sugerez un cadou de Craciun![]()
De ziua soacrei sale, Bula se prenzinta cu un pachetel intr-o mana si
cu o pusca in cealelta.
- La multi ani, mama soacra! Ti-am adus o pereche de cercei de aur.
- Multumesc, Bula. Dar cu pusca ce vrei sa faci?
- Pai, gauri in urechi nu-ti trebuie?
Cica Einstein la o serata....merge la primul care-i iese in drum si-l
intreaba...'ce IQ aveti? Rasp..400!' Einstein: 'uao fain, vin mai incolo
sa vorbim de fizica nucleara". Merge la altul...'ce IQ ai?Rasp.. 240!
Einstein: "super...vin sa vorbim de vid si spatiu'!!Intalneste inca un
tip, si-l intreaba: 'da' tu ce IQ ai?' Ala raspunde...'15'!! Stanjenit
de raspuns Einstein spune: "hai dinamo!'!!
(scuze de la dinamovisti
)
Un tzigan la scoala(imaginati-va)! Trebuia sa aiba o inspectie si profa le zice: -Sa fie toata lumea cu mana pe sus,ca eu stiu pe cine sa intreb! La inspectie totul a decurs bine pana la un moment! La o intrebare mai dificila nu era nici o mana rdicata...... Cand colo sare tziganul cu Mana sus! Profa-l evita dar cand nu mai avu ce face il intreba: -Hai Giaordel,zi tu! Tziganu: -Sa moara fratii mei,ce buci si ce tzatze misto aveti! Profa: -Stai jos,derbedeule,idiotule,doi! Tziganu se aseaza nedumirit,se intoarce la inspectori(care erau in spatele lui) si zice: -Bai ,manca-v-as familia,nu mai soptiti daca nu stiti !
Un om in varsta doreste sa emigreze. La completarea formalitatilor este intrebat de catre oficialitati de ce.
- Datorita homosexualitatii...
- Cum asa?
- Pai, in timpul nazistilor se pedepsea chiar cu moartea, dupa aceea cu inchisoarea, iar acum este permisa si incurajata prin lege. As dori sa emigrez pana nu devine obligatorie.
Sotia e plecata in interes de serviciu. Sotul il scoala pe copilas de dimineata, ii face masa de dimineata si il ia de mana sa il duca la gradinita.
La gradinita educatoarea ii spune ca acest copil ii este necunoscut.
Il duce la o a doua gradinita si la a treia.
Cand ies de la a patra gradinita copilul ii spune:
- Taticule, inca o gradinita, si eu astazi chiar ca intarzii la scoala!
Trei barbati se laudau cu cadourile cumparate pentru
> sotii. Primul zice:
> - Eu i-am cumparat ceva care ajunge de la 0 la 100
> in 6 secunde.
> Ceilalti:
> - Inseamna ca e o masina tare!
> - Da, un Porsche negru, fiindca sotiei mele ii place
> negrul si se potriveste cu tinutele ei.
> Al doilea zice:
> - Eu i-am luat ceva ce ajunge de la 0 la 100 in 4
> secunde.
> - Nu se poate, zic ceilalti, precis e un Ferrari!
> - Da, raspunde tipul, un Ferrari rosu, pentru ca se
> potriveste cu tinuta sotiei mele.
> Al treilea nu zicea nimic, dar pentru ca tot
> insistau amicii lui, zice si el:
> - Eu i-am luat ceva ce i se potriveste perfect la
> tinuta si ajunge de la 0 la 100 in mai putin de o
> secunda.
> - Nu se poate, doar masina mai rapida decat Ferrari
> nu exista!
> - Ba se poate! I-am cumparat un cantar! (ete de aia nu-mi iau io cantar
...sa nu bat recordurile)
gata...ca v-am naucit!
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
vrabiuta spune:
edit: nora... mai ai? 
intr-o cu totul si cu totul alta ordine de idei, este ora 2, mie mi-e foame si voi vorbiti de mancare, prajituri, etc. pai e frumos? si mai puneti si linkuri de-alea periculoase... ntz ntz ntz.
gravidutelor, nu intrati, ca e nenorocire ce face fata ceea!
noraaa - de unde ai tu mami atatea bancuri meseriase? mie mi-a placut aia cu calculatoristul! tare de tot!
danule (roller) - nu te stresa cu gradi, ca asa se-ntampla. acum incepe sa se mai duca din noutate, din entuziasmul de la inceput. dar e o faza trecatoare. eu ti-as da un mic sfat, tu faci cum vrei - sa nu te strecori dimineata daca plange, o sa fie si mai rau. o chemi pe educatoare, i-l pui in brate asa plangand, il pupi, ii spui ca pleci la birou si ca vii sa il iei la ora x. ii faci papa si ii zambesti (chiar daca ti se rupe sufletul). si la noi au fost cateva dimineti mai dificile dar au trecut repede si acum este super fericita sa mearga la gradi. va pupam sa treaca repede si perioada asta mai grea. 
alice - si la noi a fost caldura, dar numai in baie, ca in restul casei sunt inchise calorifele de-asta primavara. iar noi azi noapte cand am ajuns acasa am cazut la datorie fara sa le deschidem. pe de alta parte a fost mai bine, ca la cum fluiera caloriferul din baie, cred ca e numai aer prin instalatie si trebuie aerisite mult si bine.
daria - si noi suntem in urma cu olita. face in fiecare dimineata pe colacel dar peste zi (in weekend adica, atunci cand sta cu noi) se mai scapa cand se ia cu joaca. asa ca deocamdata nu ne stresam. i-am luat in schimb niste chilotei super draguti pe care ii place sa ii poarte, dar ii primeste numai dupa ce face la olita (bonus
)
fug la trebi! pupici!
cele mai frumoase
Nora__ spune:
vrabiuto....am gasit un banc pt tine![]()
O vrabiutza zbura cu viteza la nivelul solului.din urma ei vine un bmw.. vrabiutza cu viteza pe langa BMW... se izbeste de masina...cade ametita toata...soferul opreste, o ridica, o ia acasa, o pune in colivie, ii pune niste paine, niste apa... Se trezeste vrabiuta la un moment dat si se uita buimacita in jurul ei...vede gratii, vede apa, painea... "hai sa-mi bag picioarele.. l-am omorat pe ala cu BMW-ul..."
(e vechi,dar nah...te-am prins cu postarea dupa mine
)
Edit: mai am,dar n-as vrea sa va plictisesc .Dar unele sunt dragutze si nu ma pot abtine sa nu vi le arat)
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
alice2004 spune:
Hehehe, Nora, ce faina-i aia cu BMW-ul !!![]()
Marcela, ca nu ma dumirii - voi lasati pe Lia pui singurica in baie ? Ca io una nu as avea curaj sa il las pe gizmo sa se joace singur in cada ! Cit despre caldura, la noi nici macar nu am auzit apa trecind prin instalatie, ce sa se mai incalzeasca si caloriferele ? Si da, tin minte ca si la noi suierau toate cind au dat drumul anul trecut in toamna la caldura si era tare rau ! Dar parca prefer sa suiere ceva-ceva decit sa fie friiig ! Asta pentru ca la noi e greu sa punem centrala - numai sa tragem teava de gaz pina sus la etajul zece ne costa de incaruntzim brusc !!
Daria, eee, doftorel tinerel, ai ? Bravos, mama! Sanatate multa si bafta ! Cu olita nu te impacienta, ii vine si ei rindul ! Nici Andrei nu e fan olita si nici el nu anunta cind face, uneori il alerg prin casa sa il schimb dupa cinestiecit timp dupa ce a facut kk, ca pipi nu ma deranjeaza !!
Alice si Andrei
szivarvany spune:
Deci ... si io las cupilu`n vana ca e bagata in inelu`ala si cum e slaba`n craci il folosim cu succes de la 7 luni
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Nora__ spune:
daria...ce inel?Lui Rares ii place la baie,dar sa se joace ,doar...si sa stea in funduletz.Cand sa il spal pe cap,cam urla,ca simte apa pe fatza si in plus,se cam teme cand il las pe spate sa-l clatesc.Culmea...cand era mic,statea ca mielul,acum...
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
alice2004 spune:
Gata, Daria, acum m-am prins ! ![]()
Alice si Andrei