Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)
Raspunsuri - Pagina 4
biluta28 spune:
Buna dimineata fetelor!
Mai eu nu mai reusesc sa tin ritmul cu voi.
Despre laptic noi nu am folosit niciodata biberonul am trecut de la san la castron si mai tarziu la cana. Nu bea in somn si nici la culcare sau trezire.
Meniu:
La 8-9 (CAND AJUNGE LA MAMA) lapte cu cereale Nestle diverse amestecate toate in 250 ml. sau ceai cu paine si mezel, branzica,gem,
diverse combinatii
In wd. omleta (ou cu branza telemea) intr-una din zile
pana la 13 ciuguleste un mar, sau o banana, sau orice fruct plus biscuiti, grisine, napolitane si ne lipsitele "bobo" si "cacao" (tot ce inseamna chipsuri si pufuleti"
La 13. un castron de ciorbita (1 polonic mare sau 1 si 1/2 )cu painica sau fara si mai ciuguleste diverse
La 16-17 dupa somn felul doi , un iaurt (zilnic), fructe etc.
Pana seara ciuguleste diverse.
La 20-21 cina : mamaliguta cu branza telemea cu smantana, pilaf cu carnita, cartofi fierti cu branza telemea si smantana, sau prajiti cu carnita, credwusti,fasolica verde fiarta cu usturoi, mazare cu carnita, etc.
Ora de culcare 21-22:
Eu : mai e putin si sting lumina pregatitiva in paturi (EU dorm cu Ana si Edi cu tati).
Edi: nu -nu si incepe sa fuga prin casa ture dintr-un cap i altul; Eu: dupa 3 ture il opresc si zic: ce trebie sa faci tu?
Edi: nani
Eu: unde
Edi: pat colo tati pena meu
Eu: atunci hai sus in pat;
Edi: nu -nu mami
Eu: mami doarme cu Ana vrei la mami pe perna pana adormi?
Edi: da, mami, Ana, Edi nani leaga (leganat pe perna mea langa Ana)
Eu: mami nu poate buba la picior (si incep sa ma vaiet au-au)
Edi: altu, tati leaga
Eu; tati are treaba uite aseazate la locul tau si mami te nveleste te mangaie pe burtica si canta "iepuras pogonas" (e canteul cu care doarme de cand erea mic plus leganat pe picioare)
Eu: incep sa cant, Ana canta s ea cu mine
Edi: caca
Tati: fuga la olita si aprinde lumina si il pune pe olita
Edi: dupa ce sta vreo 5 min.: gata , mare (dupa o pauza) "ninic"(nimic) si rade si repeta "mare ninic"
Tati: treci in pat
Edi: se aseaza, se stinge lumina si incepe foiala pe perne;
Edi: dupa 5 min. "apa"
Tati: aum te lovi setea, uite mami si Ana dorm deja; ii da apa in sticluta vrea sa o deschida el sa o inchida tot el si sa o puna la loc
Edi: gata nani, se mai foieste putin si adoarme.
Pana dimineata daca nu are cosmaruri e ok.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28
mitzura spune:
Lia, eu am mancat pateu de ficat ca mi-era pofta, nu mult, dar am mancat. Cica ficatul contine multa vitamina A, care nu e buna in cantitati mari. Asa stiu eu. Dar cata vitamina A poate fi intr-o felie de pateu, sa fim seriosi.
Despre nascut, eu vreau natural cu epidurala, sa vad daca-mi ies planurile. Tu cum te-ai gandit? Nu mai stiu cum l-ai nascut pe Danut.
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by g_ioana
Meeii, nu stiu de ce n-a mers ieri linkul cu poza da,incercati acum poate merge!!!
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762323564020/photo/294928803310932951/3
pupici
gorodeii
aripile mele
Ai o frumusete de fata iar poza cu printesa sau pitic e super,

biluta28 spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
neata!
1
PS-
1.de ce n-au voie gravidele sa manance ficati, pateu ? ca io as manca cu galeata
2. Mitzu - cum nasti natural? sau cezariana?
Pateu ????
Dar ficat si rinichi cica nu e bine sa mananci pentru ca acolo se strang toate toxinele din organism si sa nu le transferi in organismul tau.
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by mitzura
Oricum, nu-l intrec nici pe departe pe al meu sot, care cred ca e campion national la uitat, ii spun du-te pana jos si cumpara paine, pleaca si ma suna din fata blocului "ce trebuia sa iau?" si multe alte faze de genu asta. Chestia e ca nu uita ce tine de serviciul lui.
bey nici io nu uit de munca. dar nu e bine delooooc. as lua lecitina da unu nu isi face efectu si doi uit sa o iau
Lia da de ce sa nu mananci pate? hipervitaminoza a este periculoasa doar in primul trimestru de sarcina acum nu se mai face formare de organe.
Danule uuufff...o zi asa o zi asa? sper sa treaca.
Ioana vazui prentesa, tare gigea!
alice2004 spune:
Nora, ce-mi facushi bre ??? Ma uitai la pozele culinare ale fetei aceleia si ma gindesc sa ii trimit un pemeu sa o intreb daca nu cumva e dispusa sa ma infieze si pe mine !!!
Ca la ce vazui acolo ... mama-mama ! Habar nu aveam ca poate exista si asa ceva ! Aviz gravidutzelor pofticioase - nu va uitati, gagici, ca e groasaaa ! De atitea culinarisme mi se bloca si pisiu, si sint total de acord cu el !!![]()
Mitzule, ma bucur tare ca Tudor e mai bine si ca ai terminat (aproape) lucrarea !
Lia, sa stii ca si eu am mincat pateu cit am fost gravi, nu mult, ca citisem ca nu este indicat, dar mie mi-a placut mereu pateul si nu am putut sa ma abtin (stii tu cum e cu poftele de gravi !!!). Asa ca maninca, draga mea, o felie - doua nu-i sfirsit de lume !
Mihaela, hehehe, ce faina conversatie !!![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roller025 spune:
Hehehe, tocmai citii ca azi e o zi a miracolelor si tot ceea ce gandim si simtim se traieste inmiit...
Sa inteleg ca de acu' incolo Vicu o sa maraie non-stop???
Io cred ca e doar o zi proasta, pentru ca l-am trezit tarziu si l-am imbracat in graba si nu i-a placut. Are cupilu meu tabieturi cu caru': trebe trezit usor, jucat si convins sa fac lucruri... Asa ca o sa-i treaca azi...
Despre lecitina: io am facut o cura in facultate in ideea ca imi va folosi la licenta... Wrong. Desi o luam cu sfintenie efectele au fost minore. De uitat uit oricum. La mine functioneaza principiul: tin minte = important. Daca u ma setez asa e degeaba.
Adela, cu educatoarea am vorbit putine, pentru ca e a treia zi la gradi. Sapt trecuta, luni si marti a fost voios, s-a jucat si cu copiii si cu jucariile, preferatele lui. Mi-a spus ca e foarte vioi, nu se cearta sau imbranceste cu copiii. Iar azi dimi, cat asteptam sa se integreze a aparut o minune mica blonda. Cum a venit, glont la Vicu si a inceput sa-l mangaie.
"mnealui, timid s-a lipit de mine, iar pustoaica, cand m-a vazut a facut cale intoarsa ('oi avea fata de soacra???
) intrebat daca e fetita cu care tot imi spune ca se joaca, fi'miu a dat din cap afirmativ cu un zambet sugubet in coltul gurii. Ma'c sa fac pregatiri de nunta 
Mai astept cateva zile sa vaz cum se descurca. Lunea viitoare tot eu il duc la gradi si o sa vb mai mult cu ea.
Acu' kiar [plec la trebi.
Va pupu si ne videm dupa amiaza!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
Nora__ spune:
Na belea...a zis io ca mi-o iau.Da' io v-am avertizat,da?V-am spus ca e nashpa daca bagi ochiu' la adriana.Cat despre infiat,alice,stai la coada.Mai toate fetele din Iasi am bagat cerere de adoptie.Noi ne-am bloca nitzel la ea acasa...asa,macar 2-3 saptamani,dar are barbat din pacate si nu cred ca s-ar impaca cu tot haremul de m.u.i.e.r.i.
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
O fi, n-o fi, Nora, dar nu poci pentru ca sa ratez momentul !! Neica, da cite bunatati facu fata aia !!!
Si Dana, mama-soacra in devenire, hihii, sa aveti o zi buna si sa ne tineti la curent cu pregatirili !!![]()

Alice si Andrei
alice2004 spune:
Aaa, si ca uitai sa intreb (ce spuneam de tinut minte ??)... fetele din Bucuresti, a avut cineva caldura azi noapte ?? Ca se tot laudau astia ca fac probe, dar pina la noi in Pallady nu a ajuns nik !! Probabil limita a fost Titan, ca la doua statii de masina de noi, la mama acasa, caloriferele au fost fierbinti !!
Alice si Andrei