Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)
Raspunsuri - Pagina 3
g_ioana spune:
Neatza,neatza
Hai ca sa nu uit
(Roxi eu zic sa stai linistita ca nu-i nimic grav,asa patim toate de cand am implinit..18 ani)am vazut poze tare frumoase cu Tudor frumuselul,Cado inginerul si Pat ochiosul,pupam in grup
si mamele din dotare si nu in ultimul rand pe..Mara
!!!
Dana, te-ai scos ai un baiat exemplar!!(eu cred ca ar trebui sa vorbesti si fara directoare stiu de la cineva care timp de o saptamana a mers la gradi iar eudcatoarea zicea ca mananca foarte bine si doarme la fel ir el cand ajungea acasa manca nonstop s e culca la 8)
Olivia,marait in somn inseamna,vorba lui Mitzu cat un mmmmm din al lung de parca vine trenul,problma este ca ea nu ete treaza nici un minut iar eu daca-i zic sa taca atunci face un marait si mai lung!
Mitzu ii gata bagajul,dar teza?
Eu recunosc ca am fost cea mai delasatoare in privintza bagajului,m-a batut sotiorul la cap vreo luna sa-mi fac bagajul dar eu am stat linistita,l-am facut duminica iar luni am nascut!![]()
Nora,pai daca iti convine nora din categoria usoara apoi nu ma mai stresez, ca ma gandeam ca ramane fata nemaritata!
hai sa avem o zi buna
gorodeii
aripile mele
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by g_ioana
Nora,pai daca iti convine nora din categoria usoara apoi nu ma mai stresez, ca ma gandeam ca ramane fata nemaritata!
hai sa avem o zi buna
gorodeii
aripile mele
Ioano...lasa fata sa fie supla,sa vezi atunci batalie pe ea..

Apropo de tzantzar,Rares zice:tatau...exact asa cum scrie,fara tz...si pocneste din palme cu ochii pe sus,cica il omoara
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
g_ioana spune:
Meeii, nu stiu de ce n-a mers ieri linkul cu poza da,incercati acum poate merge!!!
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762323564020/photo/294928803310932951/3
pupici
gorodeii
aripile mele
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by g_ioana
Meeii, nu stiu de ce n-a mers ieri linkul cu poza da,incercati acum poate merge!!!
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762323564020/photo/294928803310932951/3
pupici
gorodeii
aripile mele
Ete ce scumpete de fata si tu te stresezi ca e slaba.Arata foarte bine,mandra.Si artistele n-au voie sa fie grase,bey
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Buna, buna !
Mei, era o vorba - cine se scoala de dimineata, ajunge sa se plictiseasca !!
Macar de-ar fi adevarat, ca la cit am io de lucru paici, nu stiu cum o sa ajung sa ma si plictisesc !
Roxi, am vazut pozili ! Nu stiu ce coloare de par ai acum, dar cea veche te prindea foarte bine ! Arati super !
Iar iepurashul e un scump cu tricoul ala smecher !!
Si sa stii ca nu esti singura apropo de uitare, eu si cu agenda de git si tot as uita ce si cum ! Nu stiu cum naiba s-a intimplat povestea asta cu memoria, ce anume din sarcina te duce la asa ceva, ca eu una eram spirt cind venea vorba de tinut minte ! Acum insa ... teroareee !
Ioana, am reusit sa o vad in sfirsit pe printesa mica ! Pupici multi !
Nora, hehe, gata, au venit shefii ? Multumim pentru glumele de bine dispunere pe ziua de azi !
Anca si Olivia, sanatate multa !flo]
Si Mitzura, io am mai zis ori de cite ori am avut okazia - esti pe departe cea mai sexi mami si gravidutza pe care am cunoscut-o !!
Stia fii-miu de ce ti-a trimis tie mesajele alea de pe telefonul meu, hehehe !!! Daca asa arati cind esti obosita ... nu ma mai intreb cum este invers, ca stiu deja raspunsul ! Iti doresc tot binele din lume !
Dana, si eu as vorbi cu educatoarea ... dar dupa cum spuneam ieri, poate chiar ai sa ai o surpriza placuta si Vicu sa se comporte exemplar la gradi !
Gata, ma duc sa vizionez si pozele acelea culinare, ca tot mi-e foame rau !
O zi minunata va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Nora__ spune:
Intr-o minunata insula pustie au fost adunati mai multi oameni:
2 italieni si o italianca
2 francezi si o frantuzoaica
2 nemti si o nemtoaica
2 englezi si o englezoaica
2 bulgari si o bulgaroaica
2 japonezi si o japoneza
2 chinezi si o chinezoaica
2 americani si o americanca
2 irlandezi si o irlandeza
O luna mai tarziu, pe aceasta minunata insula pustie se intamplasera urmatoarele lucruri:
1. Un italian l-a omorit pe celalalt italian pentru femeia italianca.
2. Cei doi barbati francezi traiesc impreuna cu frantuzoaica intr-un fericit menaje-a-trois.
3. Cei doi nemti au o programare saptaminala foarte stricta pentru vizitarea alternativa a nemtoaicei.
4. Cei doi englezi asteapta pe cineva care sa le-o prezinte pe englezoaica.
5. Cei doi bulgari s-au uitat lung la oceanul fara sfarsit iar unul din ei s-a uitat bine la bulgaroaica si apoi a inceput sa inoate.
6. Cei doi japonezi au trimis un fax la
Tokyo si asteapta instructiunile.
7. Cei doi chinezi si-au deschis o farmacie/magazin de bauturi/restaurant/spalatorie si au lasat-o gravida pe chinezoaica ca sa le furnizeze angajati pentru magazine.
8. Cei doi americani se gandesc serios la sinucidere, pentru ca femeia americanca se tot plange de corpul ei, de adevarata natura a feminismului, cum ar putea si ea face tot ce fac ei, necesitatea
implinirii, diviziunea egala a treburilor in casa, cum nisipul si palmierii o fac sa arate grasa, cum fostul ei prieten ii respecta tot timpul parerile si a tratat-o mult mai bine decat o trateaza ei si cum
relatia cu mama ei se imbunatateste si cum in sfarsit taxele au scazut si nu mai ploua.
9. Cei doi irlandezi au impartit insula in Nord si Sud si au facut o distilerie. Ei nu-si amintesc daca mai era si o femeie pe acolo pentru ca totul devenea cam cetos dupa primii litrii de whiskey de nuca de cocos. In orice caz sunt satisfacuti pentru ca nici englezii nu se distreaza deloc.
![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
roller025 spune:
Neatza!
Va multumim de aprecieri! Dar, ca de obicei, cand lauzi coplul prea mult se intampla exact ce nu-ti doresti: azi Vicu a marait la gradi si nu m-a lasat sa plec. A trebuit sa ma fofilez, lucru pe care il urasc. Am incercat de vreo 2 ori sa ii spun ca plec, dar se urca in brate la mine si incepea sa planga.
Si asta cred ca e de la faptul ca l-am trezit cam brusc si l-am imbracat nedezmeticit. Maine il trezesc mai devreme... Ufff, ce nu-mi place senzatia... Am apucat sa vb cu educatoarea: saptamana trecuta a fost foarte activ si ok, se joaca cu masinute, nu se imbranceste. Ieri a marait putin dupa mine dar i-a trecut repede. De mancat a mancat bine, lucru confirmat indirect de una din ingrijitoare. Si ieri a facut prima plansa: a lipit iarba, un cocos si o vacuta pe o foaie de hartie.
Gata, plec la munci!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
roller025 spune:
Roxana, ziceai ceva de uitat? Eu ma uit in agenda si ma intreb cine mi-a facut insemnarile...
Am vazut pozele, 
Ioana,
.
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
Dorsilia spune:
neata!
1. eu uit deja de multisor tot felul, d-ale casei, normal
2. scap din mana tot felul, iarasi, am spart deja farfuriile adanci de la 2 seturi de 12 persoane de portelan, torn supa si pe masa si in oala, dau laptele in foc, dar ce ma nerveaza CEL mai tare e cand scap din mana ceva ce face mizerie pe jos sau pe masa, ca tre sa ma pun pe burta sa strang, ceea ce e o nebunie de placere acum
si sa nu uit:)- sanatate tuturor!
PS-
1.de ce n-au voie gravidele sa manance ficati, pateu ? ca io as manca cu galeata
2. Mitzu - cum nasti natural? sau cezariana?
mitzura spune:
Neata!
Hai ca mi-a placut bancul asta cu natiile...
Tudor e mai bine, adica azi-noapte a dormit si nu m-a trezit deloc. Mare minune. Mai sunt mucisori, dar oricum...
Olivia, nu ma gndeam ca ai vorbit doar ca sa te afli in treaba
, ci aveam impresia ca ai spus ceva de genul, "s-ar putea sa venim si noi prin Sibiu", adica asa ca o eventualitate. Da e clar, ca am inteles eu rau, si oricum ar fi, noi de-abia asteptam sa va cunoastem! 
Roxi, si eu cu memoria balta, da mie mi se trage de la sarcina. Eu nu existam fara agenda atunci cand mergeam la scoala...acum mai merge si asa. Ia lecitina...sau nu agreezi ideea. Oricum, nu-l intrec nici pe departe pe al meu sot, care cred ca e campion national la uitat, ii spun du-te pana jos si cumpara paine, pleaca si ma suna din fata blocului "ce trebuia sa iau?" si multe alte faze de genu asta. Chestia e ca nu uita ce tine de serviciul lui. Trageti voi concluzia.
Ioana, bagaju e gata (ma rog mai am de cumparat cateva chestii si de adaugat), iar teza, aproape gata, mai am un pic din ultimul capitol, dar o multime de retusuri, de aranjari de grafice si tabele, etc...mersi de intrebare. Am vazut-o pe printzesa mica...poate ar trebui sa le facem cunostinta celor doi mici ![]()
Alice, 
dana, mai zi-ne ce ai mai vorbit cu educatoarea. Si cu bona ce ai mai facut?
Cristalina, la cat v-ati trezit, mama?