Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mamaaa, ce sperietura ai tras Adema! Bine ca nu ati ramas decat cu sperietura!
Si eu parca asa tineam minte, ca-l pui cui capul in jos ca sa-i scoti bucata cu care s-a inecat.

Lio, sanatate lui Danut.

Mitzule, pai de ce crezi ca-mi ziceam eu halterofila shefa. Cu forta insemana ca iei copilul in brate, il legeni cu forta pana adoarme. Se zbate, plange, nu conteaza...:)))
Cam sadici, dar altfel nu merge.
Acum e taica-su halterofil shef. Sa vezi ce shmechera e Maria, incepe sa planga de cum aude "hai sa mergem la nani-nani" dar intinde mainile sa o ia in brate...Si plange de fiecare data. poate si-a format un reflex, isi plange sa se adoarma, nu stiu...Plange cu okii inchisi!
Succese la terminatul tezei!

Andries, sanatate!

Nora, speram ca esti bine sanatoasa ceea ce ne dorim si noua...Imi trimiti si mie pe PM retetele cu placinta creata si prajitura cu crema de iaurt...te rog...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Adema, ma bucur tare mult ca sunteti bine....adevarata sperietura..
Daria,sa dea Domnul sa fie cum zici tu..frumoasa urare..
Lia, la ce maternitate nasti tu? Dr. mea este la Odobesc(Aljobori Florica,daca o stii...) dar am auzit ca exista o clinica particulara in campusul studentesc...nu stiu decat de profesorul Olarul...tu stii ceva de asta??
Sanatate multa la micut,a grija sa nu se intinda boala si la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Multumesc de urare, va pup ca vreau sa plec acasa. Pa!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am pus si io poze de toamna...(toamna prin casele oamenilor, ca aparatul meu e zapacit si nu poci face poze p'afara):
http://family.webshots.com/album/555065900DFNKGw
Preferata mea:
http://family.webshots.com/photo/2398597820085448124kCemKZ

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare...
Noi am avut un we cam zapacit..din cauza de neintelegeri cu Uka...Ne gindim serios sa-l lasam la cresa pina la 5...si apoi ne apuca remuscarile.
La noi nani de prinz(in we) si de seara ..este cu cintec. Dar pt ca noi sintme mai stricti..copilul se culca cind trebuie si nu cind vrea adica intre ...8.30 si 9 (deoarce el la 7 trebuie sa se trezeasca sa merga la cresa!)...asa ca se lasa cu amenintari pus la colt..si in final ..isi cere scuze si se culca!
am ceva treaba ..revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna seara,
Carmen,multa sanatate mamei tale!
Adema,si eu stiam ca trebuie tinut de picioare si batut pe spate.Cind era mic Serban avea o manie cu innecatul.Eu de groaza al aruncam in bratele mamei mele si fugeam pe scari tipand.minte de plodoaica nebuna.Noroc de mama ca e femeie intreaga la cap si ajuta copilul sa-si revina.Acu m-am mai intregit si eu la cap,insa din fericire Cado nu s-a innecat pina acum,slava Domnului.
Lia ,sanatate lui Danut.
Felicia,ce nume frumos ati ales!
Am citit zilele trecute despre retete apetisante.I-o m-am degospodinizat in Germanica si cumpar toate dulciurile de la o firma de la care i-au si legumele si fructele pentru Cado.Platesc cei drept cam de trei ori pretul decit in magazin,insa asa dulciuri delicioase n-am mancat de cind m-a stiu si pe niciunde,desi am calatorit si eu cit de cit.Chiar astazi am primit de la ei catalogul pentru Craciun si deja mi-am facut planul de haleala .Un tort cu crema de sampanie absolut superb care cu siguranta e grozav de gustos v-a fi desertul nostru de Craciun.
Cu somnul noi suntem ok,la ora 13 al pun in pat si plec iar in 10 minute al gasesc adormit.
seara la 21 mergem insa impreuna la nani,tre sa stau cu el pina adoarme.Eu in weekend,tati in timpul saptaminii.Pentru ca am imprumutat copilul diminetile cind tre sa merg la scoala,tati i-a dat intr-o zi nuci cred ca multe si a stricat copilul l-a stomacel.Asa ca am avut si noi prima diaree pe care mami a reparat-o destul de greu cu orez fiert simplu in locul prinzului.
cam atitea despre noi.

Mergi la inceput

Olivia si cum reactioneaza Luca la amenintari si pus la colt?
Ca la Cado chestiile astea l-ar amuza cred,si eu mai ridic tonul cind nu ne intelegem,foarte rar cei drept,si pe el al bufneste risul.La noi merge mai degraba cu vorba buna,daca o tine intr-a lui,m-a apuc si-i vorbesc raspicat ca numai asa se uita atent la mine,daca ridic tonul,al ridica si el,si asta e o manifestare pe care nu o cultiv.Nici nu m-a apuc de morala,ca oricum as da-o la doi ani nu-i pot cere sa inteleaga toate dedesubturile unui comportament exemplar.Asta mai tirziu nitel,deocamdata trasez limitele si el le respecta.Rar o tine ca neaga-n car insa nu-l aud si se conformeaza in cele din urma.

Mergi la inceput

Da..cum sa reactioneze....ii este frica! Eu recunosc mi-am pierdut cumpatul rau..l-am si altoit in we..si apoi tot eu ma urasc!
Se duce la colt..plinge acolo si asteapta sa te duci la el..Eu ma duc ..ma aplec la nivelul lui..el vine zice soii (sorry) si gata! Amenintarile sint de genul..m-am suparat ..nu mai vorbesc cu tine! Nu suporta sa-i spui asa ceva! Mai ales pe tati il ia in serios...ca deh el tipa mai rar nu ca mine...Dar duminica am simtiti ca inebunesc..si tati a realizat asta si au disparut vreo 3 ore de acasa!Uka este lipit de mine..nu pot sa ma duc la buda, sa fac dus...de restul maichiura, pedichiura, depilari ..aranjat parul (care si asta este doar o data pe saptamina si nu zilnic!)..nici nu ne pune problema!...Iar eu cred ca nu este chiar normal sa se intimple asta! Duminca m-am bagat la baie si m-am inchis...si-l auzeam...a tetat mama !(a plecat ...mama!)
Si aste ain conditiile in acre tati a si gatiti doua feluri de mancare..eu nu mai pot face nimic!
Asa ca am ajuns la concluzia ca nu numarul copiilor din doatare conteaza..ci personalitatea fiecaruia! Poti avea 3 si sa fi linistit si poti avea unul si sa capiezi!

Mergi la inceput

Din ciclul fiecare cu ce-l doare,am vazut ieri un reportaj despre implanturi cu silicon si de ieri numai la asta m-a gindesc.Voi ce ati face in locul meu?
Ati ramane asa cum sunteti sau v-ati imbunatati aspectul?Eu vises sa am picioarele la fel ,a fost drama adolescentei mele.Culmea e ca acum,cind as avea posibilitatea sa-mi fac picioarele la fel,nu stiu ce rost ar mai avea acum,cind deja m-am impacat cu aspectul meu si chiar nu mai bag in seama faptul ca picioarele mele arata groaznic in mini.

Mergi la inceput

Acum ca mi-am varsat sacu'...am citit si ce ati mai scris voi..
Felicia..Liviu sa ramina! De intors se poate intoarce si cu juma de ora inainte..deci nu ai de ce sa-ti faci planuri!
Cristalinule ..vazut Botosica..mey ce zimbareata!
Ioana..tu ai arat cel mai bine! Nu m-ai lamurit si pe mien cum sta treaba cu piticii..pleasee...
Nora azi chiar ca au veniti sefii!
Alice dar le ai grele cu maman! Ce unguent ai cumparat pina la urma?
Adela repejor la lucrare..ca acusica nasti! Gasit epidurala?
Dana (speel)cum este la scoala? Cu cine sta cel mic? Despre silicoane...eu sint multumita cu ce am...zau ca nu stiu ce as face daca nu as fi...probabil ca nu m-ar mai interesa la virstat asta..si m-as gindi si la riscuri! Asa ca tu decizi..
Anca cum mai este Bia? Voi o tineti lant!
Diana cum mai este Ianca? Si cu vaccinul antigripal tot o poveste este...se recomnada la copii mici si batrini..la persoane debilitate de alte boli...si la cei care merg in comunitate...Deci noi la inceputul lui noiembrie il facem! Nu te mai gindi la imunostimulatoare..nu=i fac nici un rau ca le-ai dat!

Mergi la inceput