Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Si tati al nostru la fel.Insa cu cosmetizatul meu nu am probleme.DAca al las sa stea linga mine,e cel mai fericit.Sta si se uita la mine cit m-a boiesc,e pur si simplu fascinat.La noi curatenia e o problema,nu se poate sa faci curat cu el in preajma pentru ca tre sa faca si el si mai mult m-a incurca.asa ca Mario al i-a si dispar din peisaj la bunici sau la plimbare si asa pot si eu face curatenie.
E,lasa ca-s altii mai neastimparati,asta e singura mea consolare,pina acum.Acu spre exemplu e aici linga mine si efectiv imi i-a mainile si mi le pune in parul lui sa-l mangai!Ce copilllllllllllllllll!Revin mai incolo dupa ce scarpin copilul in par!

Mergi la inceput

Se uita pe carte asa ca mai am doua minute!Deci,ca sa nu fiu inteleasa gresit.Eu vreau sa-mi pun silicoane...la un picior!!!!!!!!!!!ca sa-l fie la fel de gros precum cel sanatos.Ptr. ca unu-i normal iar celalalt e un bat.Ar mai fi si lungimea talpei,la dreptul port 35 iar la stingul 37,vara tre sa-mi i-au doua perechi de sandale identice,nr. diferite,insa.Asta nu-i mare bai portiunea dintre talpa si genunchi e hidoasa la piciorul drept.Pot cuprinde lejer cu mina piciorul drept,la cel sting imi trebuie amindoua mainile ca sa-l pot cuprinde.asa ca de ieri m-a tot gindesc,oare se mai merita acum sa fac implant cu silicon la picior sau sa-l las asa?Ca oricum m-am invatat cu el acum,nasol a fost cind eram adolescenta si m-a faceau copiii handicapata.Acu n-as mai da trei lei sa-mi zica careva ceva,insa ce ar fi sa am si eu picioarele la fel?Cred ca mi-ar place!

Mergi la inceput

La scoala e super,obositor ca nu m-a mai scol la 10 ca pe vremuri,dar asta e.O fi genetic sa fac studii la batrinete.Soru-mea are 39 de ani si desi e medic e studenta in anul doi la psihologie.ca s-a facut doctor ca asa a vrut mama si tata si ca acum se face psiholog ca asa vrea ea!
Cu Cado sta Mario,cine altcineva?Ca Inn abia a inceput sa se ridice din pat si face doi trei pasi in cirje.Asa ca n-are cum sta cu puiul.Tat-su insa se ocupa binisor ......mai nasol e ca-l rasfata tare pe fiu-su,ai da tot ce-i cere,de asta a fost si incidentul cu nucile.Ca i-a dat pina cind n-a mai cerut.Adica foarte multe,avind in vedere ca Ricardo e innebunit dupa nuci.Si s-a stricat la burtica,el care nu a avut niciodata scaune moi sau tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Asa zi Dana...da..l-a picior mi-as pune mai ales daca situatia sta asa cum spui tu si este o chestiei estetica..si care cred ca deja este ca un complex!
Lasa ..Cado este cuminte...nu sintem in aceeasi gasca!
Succes la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Ei, Olivia, in schimba noi doua suntem in aceeasi gasca!

Fenomenal cat de mult au semanat duminicile noastre. Exact asa ne-am petrecut si noi si ne-am certat(cu copilu), i-am explicat cu frumosul, l-am pedepsit, intr-un final i-am spus ca suntem suparati, nimic n-a functionat. Facea numai prostii si nu ne intelegeam nicicum cu el. Si exact la fel ca Luca, e numai dupa mine, numai cu mami, daca dispar din raza lui vizuala incepe sa ma strige imediat. Nu pot sa rasuflu efectiv. Cateodata ma gandesc cu groaza ca seamana cu copiii de la Supernanny (nu stiu daca ai vazut emisiunea).
Si nu stiu ce o sa ma fac cand apare si fetita.

Lucrarea e pe terminate. Azi am progresat foarte mult, cred ca saptamana asta o termin.
Si am vorbit si cu anestezist, sper sa-l gasesc si la momentul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Da..cu Adela vorbesc! Am vazut emisiunea dar cea difuzata aici...nu cea din Ro..Asa este... cind Uka era bb si vedeam emisiunea...ma gindeam ca nu o sa trecem niciodata prin asa ceva....Dar sanatos sa fie..ca restul trec...mai greu..dar trec. Si recunosc..eu si daca as vrea, nu as putea avea al doilea copil..not now..not here!

am editat ca am scris cu greseli..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Continuati, va rog, la 201.
Sinteti veterani, nu gluma!!! :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput