Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pako - numele de Liviu imi place tare mult, pentru ca nashu`Giuliei e o persoana deosebita si poarta acest prenume. Sper si eu sa se petete figura cu "budizunk" (asa`i zice Giulia in maghiara la mersul la buda`).
Diana - si Giulia este teatrala in sensul de batzaieli si cantari in fata oglinzii, dar mai ales cand ii trebuie ceva stie foarte bine ce sa faca sa-l inmoaie pe tata`so plangand cu lacrimi de crocodil. Iar cand nu-i convine de cineva sta si 5 minute fara sa mimeze vreun gest sau orice, nici nu clipeste

O duminica faina in continuare, merg sa trezesc trupa ca mergem la o zi de nastere (prietenul nostru Robi face 4 ani).

O saptamana mistoaca sa aveti cu totii !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

petrecere frumoasa, daria
multumim pt complimente, parul lui pupi...poveste lunga, eu l-as tunde dar nu vrea tati, poate pt ca el tre sa fie tuns scurt mereu si cand l-am cunoscut eu avea ceva par si era taaare dragalas. imi place si cum ii sade lui pupi numai ca are firul subtire si i se incurca la spate si eu-s cea care se chinuie cu el. eh, poate la anu scapam de plete.

am mai pus ceva poze in acelasi album, sa-l vedeti cum mananca "bo" (bors) si cu freza facuta de tati:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762328695163#page1
va pupam o saptamana minunata

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Daria, o invatati si ungureste?? Aici in Timisoara sunt f. multe persoane care vb. limba asta si vb. cu copii in 2 limbi.Petrecere frumoasa!

Andreea, al tau bea bors, a mea mananca la greu castraveti murati

aici ploua...bleeeh...dar tot iesim pe afara sa dam o tura...

paaaaaaaa....o seara placuta!

www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

feli, pai nu-l bea ca-l papa :), noi asa numim ciorba, bors, ca-i facuta cu bors. hehheh, si lui pupi ii plac castravetii murati, da nu-i dau prea mult si gogonele facute de noi

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Noi am avut un week-end cu multe peripetii, tati si-a sarbatorit ziua de nastere sambata, iar Stefi i-a facut febra 39. A reactionat bine la tratament (nurofen/paracetamol), in schimb in aceasta seara de vreo 3 ori a inceput sa planga din senin, sa duca mana la urechi si sa spuna "buba". Noua nu ne-au trecut mucii de o luna, sambata am fost la dr., plamanii si gitul sunt OK, dar din cauza mucilor a facut probabil sinuzita sau adenoita (parca asa i-a spus), iar acum probabil otita. Maine mergem la analize si cautam si un dr. ORL

Roberta, parca tu ai spus ca ati fost la ORL. Poti sa-mi spui unde, la cine?
Si inca o intrebare. Cine a folosit aspiratorul nazal care se pune la aspirator? Cum este? Reusiti sa-l folositi?

Trebuie sa fug la treaba ca maine nu ma duc la servici si am de lucru, promit sa recuperez si va urez o saptamana usoara!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

andrea, multa sanatate stefaniei, o dor urechiusele mititica!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multa sanatate Stefaniei !
Vazut Pupi, tare, tare frumos baiat aveti, sa va traiasca ! Si eu mor dupa freza lui m-ati inspirat si de asta ii las si eu Giuliei plete
Pako - am citit tare multe despre vorbitul asta in doo-trei limbi. Eu as fi vrut sa o invat italiana, dar am citit ca pt o buna dezvoltare la nivel superior e bine sa se aleaga doua limbi cat mai diferite. Roamana si italiana au cam acelesi intonatii si nu mergea, iar engleza oricum o invata, asa ca am ramas la maghiara. Nu stiu cat ii va folosi in viata, dar nici nu-i strica macar sa inteleaga.

Pupici la trupa, daca apuc, pun poze de la petrecere :-)

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

inseamna ca noi suntem numai bine cu engleza si romana. si mie imi spunea andrei sa-l invat franceza dar fiind din aceeasi familie, vorba ta, n-o fi o idee asa buna. eu totusi ii cand in franceza seara la nani. asteptam pozici!

philip&andreea

Mergi la inceput

hehehe, tot io ca acu am vazut ca nu mai esti mamica paranoica. foarte frumoasa titulatura ta! de ochii verzi, nici nu mai vorbesc!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,mi-e sooomnAm cetit tot dar,desigur,am uitat!!
Felicia pupam nazdravanul de Liviu,si ne rugam sa stea cat mai mult in burticica!!!!Mandra mea se culca la 9.30-10 dar cum am mai spus la pranz la ora 13 este obligatoriu nani,pana acum nu prea am avut accidente sa nu doarma iar in week-end doarme cam pana pe la 4!Pupici Andreei!
AndreeaP,super tare Pupi,imi plac pantofii lui!
Mai, eu nici anul trecut nu i-am dat imunostimulatoare si nici vaccin antigripal si n-a facut timp de un an de zile rosu in gat!!Da'bea zilnic suc facut de mine din portocala,kiwi si banana plus vitamine si calciu din 2 in 2 luni,in lunile cu r.Saptamana asta vreau si eu sa intreb pe nea doctorul daca ne recomanda ceva.
Azi este ziua iubitului meu sotz,asa ca sa-mi traiasca ,sa fie sanatos si voios ca de iubit este de fetele lui!!!
Sa avem o saptamana buna

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput