Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)
Raspunsuri - Pagina 27
roxanaz spune:
buna dimineata
nu am apucat sa vad poze, scuze, recuperez eu.
Felicia nu iti face griji de bebe cu capul in jos. asa a fost Pat toata sarcina. ba am mai si umblat o luna cu dilatatie 4 si nu s-a nascut prematur nici alte probleme nu am avut.
Andreea sanatate multa Stefaniei! refacere rapida.
pupici tuturor, ma scuzati dar sunt tare pe fuga saptamana asta. sper sa mai intru.
alice2004 spune:
Buna dimineataaa !!
Nici eu nu am ajuns sa vad pozici, dar dupa ce terminez mesajul, promit ca le vizionez pe toate !
Felicia, sa stii ca si Andrei a fost cu capul in jos cam din luna a cincea si eu am ajuns bine merci la termen fara nici un fel de problema (poate ca daca nu faceam cezariana il si depaseam !!
). Dar e bine sa nu te obosesti prea tare, mai ales ca si nenea doftorul ti-a recomandat asta ! Pupici la burtici si Andreei
si pentru mine numele de Liviu are o conotatie deosebita, pentru ca asa il chema pe fostul meu iubit, hehehe !!
Daria, si eu zic ca este bine sa stie doua limbi straine, eu am ales engleza, ca sint fan Albion !!
Andrea, sanatate Stefaniei si LA MULTI ANI sotului tau, sa fie sanatos si iubit !
Si LA MULTI ANI si pentru sotul Ioanei,
, mama, da ce de sarbatoriti pe aici !!
Eu am ales varianta non-vaccin si non-imunostimulatoare, nu ca nu sint de acord cu ele, dar nu am avut probleme pina acum si oricum Andrei nu petrece mult timp in colectivitate ! Poate am sa mai iau de la Plafar siropul acela cu echinaceea, dar o sa vad eu ! Asa ca nu stiu ce sa va spun de vaccinuri ...
Roxi, spor la trebi si o saptamina usoara !
Io simbata am incercat sa fac fursecurile acelea sah, dar am avut un esec total !!
Pina la urma coca a fost buna, asa ca am folosit formele de plastic pe care le cumparasem mai de mult si au iesit neshte biscuiti suuuper !! Poate data viitoare sa am mai mult succes !
O zi minunata va doresc si ... sint pe aici !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
pako spune:
buna dimineata
va multumesc mult pentru incurajarile despre sarcina...m-au linistit mult.Sincer mai am io niste ganduri negre, ca pana s-o naste nu sunt linistita...imi doresc din tot sufletul sa am un copil sanatos...dar cine nu-si doreste....
Cu numele bbului...sunteti dragute 
Ioana, sa-ti traiasca sotul...sa te iubeasca pana la adanci batraneti!
pako spune:
Andrea, uite aici cate ceva despre aspiratorul nazal
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68591&whichpage=2
alice2004 spune:
Felicia, 
!!! Stii ca orice sarcina implica un oareshce grad de risc, dar daca ai grija de tine si stai cumintzica, o sa fie OK ! Banuiesc ca este greu sa nu te obosesti cind mai exista un pIticutz in casa, dar incearca si tu pe cit posibil sa reduci din alergaturi si zburdaturi, ca sa ma exprim plastic !
Noi toate iti uram bafta si un bebe sanatos si cuminte !
Cit despre aspiratorul nazal, da, si eu il am acasa, dar l-am folosit foaaaarte rar, ca Andrei nu ne-a lasat deloc sa i-l punem la nas, cred ca a stat doar o data sau de doua ori, dar functioneaza super !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Andries spune:
Buna dimineata si sanatate multa bolnaviorilor!!
Referitor la diaree cu mucus... si eu am avut de luptat cu ea pana pe la varsta de 2 ani, una doua, cum manca mai nesanatos ii tragea un episod diareic, dupa doi ani nu stiu, dar parca s-a reglat treaba, oricum al meu e alergic (praf, puf, polen si antibiotic) asa ca il feresc de mancare nesanatoasa cat pot de mult. Si alergia vad ca a mai scazut in manifestari, sper sa ii treaca pana la scoala, sa nu mai faca crize.
Al meu e racit (a fost racit) si l-am tratat cu vit C, paracetamul si nurofen, Ambroxol (sirop de rupt mucii din gat) si Ophtamezon N (nu stiu cum se scrie, sunt picaturi de nas cu neomicina parca?) si i-a trecut in 3 zile. Bona mea e o fudula si a dus copilul in parc imbracat subtire si FRUMOS asa ca a racit copilul.
Eu sunt cobza de cand merg cu tramvaiul (de 4 ani mergeam numai cu masina) si au navalit virusii pe mine.
Vaccinul antigripal am inteles ca il faci cam de pomana, in schimb eu m-am imunizat contra hepatitei B si intentionez sa fac si un Varilix ca n-am chef de varsat de vant la varsta mea.
Pentru burtici: fiti relaxate, odihniti-va si totul o sa fie bine!
Andries
cristalina spune:
Neata!
Sa incep cu ce e mai important.
Carmen, sanatate multa mamei tale!
Amironeanu, va urez sa nu fie nimic grav la urechiuse. Sanatate Stefaniei si multi ani fericiti sotului!
Anca, sanatate Biancai! Poate ca e somnoroasa din cauza virozei/racelii...
Ioana, la multi ani sotului! Sa fiti sanatosi si voiosi toti trei!
Papadico, cum sunteti!? V-a trecut?!
Pako, pupam burtici! Maria a fost pozitionata transversal toata sarcina asa ca nu pot decat sa va urez sa stea bebe la caldura cat mai mult!
Noi cu somnul am avut probleme. Acum o culcam pe Maria la pranz cu forta. Altfel nu se culca niciodata...Asta e, macar doarme...
Philip arata demential cu pantofii cu toc!
Adeluta parca e un ingeras cand doarme...un ingeras roz...hihihi
Diana, eu ii facui Mariei si Varilrix si antigripal (anul trecut, ca pentru anul asta mergem azi). Nici o reactie, nici un nimic.
Si io am comandat batista bebelusului ...am primit-o de o saptamana...recunosc ca nu am deschis pachetul (ca sa nu cobesc
).
O saptamana excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by Andries
Mihaela (bilita28) chiftelele de carne de vitel eu le fac la fel ca alea cu porc, doar ca pentru a suplimenta lipsa de grasime pun ceva mai multa paine muiata (sau cartofi fierti depinde).
Treaba sta cam asa: un castron de carne de vitel (eu imi cumpar carnea si o toc singura, am facut si cu carne tocata gata dar prefer sa vad eu ce pun in ele) pe care o toc impreuna cu 2 cepe mari, 2 legaturi de marar curatate si spalate, evident.
Apoi adaug 2 oua, sare, piper (putin piper), felii de paine/pesmet muiate in apa si stoarse si faramate, amestec tot, fac bilute, le dau prin faina, le turtesc si le prajesc in tigaia de teflon.
Daca stiu sigur ca se mananca toate chiftelele in loc de paine pun 2 cartofi fierti in coaja, curatati si zdrobiti. Asta pentru ca daca le fac cu cartofi, desi ies si mai gustoase cartofii aia fermenteaza si ele nu tin mai mult de o zi.
pe aceeasi reteta am facut cu carne de pui si de curcan, dar la pui mai trebuie si un pic de usturoi.
Va pup si va mai dau amanunte daca e cazul.
Andries
Merci mult ma interesa mai mult cu ce amesteci carnea. Osa fac si eu

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28
leeloo2004 spune:
Neata, neata! M-am adunat si eu de pe drumuri - in Austria a fost super - vreme frumoasa pe care vad ca am adus-o dupa mine! - am avut timp si de putin shopping, asa ca i-am mai completat garderoba piticului si evident si pe a mea (lui tata i-am zis de data asta pas!). Plus m-am intors cu un ditamai tabloul superb (de care m-am indragostit si omul nu a avut altceva ce sa faca decit sa mi-l faca cadou...) - cit m-am chinuit cu el prin aeroporturi nu va spun...dar a meritat - l-am pus in sufragerie si de cite ori ma uit la el ma apuca un chef nebun de viata!
Cartea cu platfusul am uitat-o evident acasa, dar mi-am notat in telefon si miine o iau cu mine, o scanez si va trimit paginile respective.
Ma duc sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut cit timp am lipsit...
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mitzura spune:
Neata si de la noi!
Am avut un weekend tare uratel, nimic grav, dar Tudor nu a vrut sa doarma de amiaza, si cand nu doarme devine efectiv alt copil cu care nu mai reusim sa ne intelegem. Asa ca apar momente foarte tensionate, noi ne enervam, desi facem tot posibilul sa ramanem calmi, el sesizeaza probabil ca ne scoate din sarite si ne provoaca si mai rau...si tot asa. Plus ca eu de abia asteptam sa adoarma ca sa lucrez, ca am intrat in crize si disperare ca nu termin. Pana la urma l-am trimis la maica-mea, si bineinteles ca dupa aia m-am simtit mizerabil ca nu petrec destul timp cu copilul meu si ca el probabil de aceea se comporta asa, ca sa ne atraga atentia. In fine...deci un we cu dileme din astea...
Le urez si eu sanatate la copilasii bolnaviori! Andreea (si Cristalina) noi folosim de mult aspiratorul nazal si sincer nu stiu ce m-as fi facut fara el la raceli. E drept ca Tudor nu il agreeaza si trebuie de fiecare data convins sa coopereze, uneori ii mai scoatem si cu forta. Dar nu se compara respiratia de dinainte cu cea de dupa. Eu il recomand.
Ioana, la multi ani sotului! Si Tudor papa suc facut in casa, dar uite ca tot mai prinde cate o viroza de asta...e drept ca nu intotdeauna face rosu in gat, de obicei pe noi ne chinuie mucisorii.
Felicia, si eu ma obosesc foarte tare, mai ales acum la final, si nu mai fac eforturi mari, dar si cel mai mic gest ma oboseste, ca de exemplu ridicatul de pe scaun, sau aplecatul, etc. Dar oricum, eu am intrat in saptamana 37, asa ca si daca nasc nu-i bai. Numai lucrarea asta ma mai tine. Iar ganduri negre si eu mai am, de-abia astept sa nasc si sa o vad ca e sanatoasa si e totul in regula.
Gabi, sa stapaniti sanatosi tabloul!
Roxi, spor la trebi!
gata, ma duc si eu, saptamana asta vreau sa termin lucrarea! Doamne ajuta!