Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)
Raspunsuri - Pagina 25
pako spune:
buna seara
fac si eu o mica pauza dupa baitza andreei...m-a epuizat...dupa ce si-a bagat manutele pline de sapun in ochi...of,of...
am fost la dr...bb tot cu capul in jos dar se pare ca s-a desfasurat de cordonul ombilical...zi si noapte se misca...rar cand nu-l simt.
spuneti-mi si mie la cat adorm seara puiutii vostri?? Andreea mea ma terorizeaza...numa' la 12 noaptea pofteste sa inchida ochii, asta din cauza ca si adoarme cam tarzior dupa-amiaza (16 la 18.30 sau 15 la 18)
Carmen sanatate mamei tale, sa fie bine cat mai curand!
pup pe toata lumea
polux spune:
Felicia, pai Adeluta mea a fost cu capul in jos de la 4 luni, chiar mai devreme...si nu s-a mai ridicat. De fapt s-a si nascut la 34 saptamani, dar cred ca si din cauza ca eu am muncit 7 zile din 7 pana inainte cu o saptamana sa nasc. Lasa ca nu are nimic ca e cu capul in jos, bine ca a scapat de circulara. Pup.
In ceea ce priveste dormitul, incearaca sa o culci mai devreme, sau sari peste somnul de pranz intr-o zi si culc-o mai devreme...a doua zi se va trezi cu noaptea in cap, dar la pranz va vrea singura nani.
Pup toate fetele si toi cucuietii.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
pako spune:
Liliana, acum sunt in 5 luni jumate si de la 4 luni am aflat ca e cu capul jos..."gurile" din jur imi spun ca e posibil sa se nasca bb prematur.Acum si eu trebuie sa ma feresc de a face efort exagerat....uite un caz clar esti tu.Doctorita mi-a zis ca inca e mic si se mai poate roti bb...sa vedem.
Am vazut bombonica roz...ce mare s-a facut...pupici multi la frumoasa......of, cand dorm arata toti ca niste ingerasi...mie atunci imi e cea mai draga...
philip spune:
ceva poze promise:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762328695163#page1
pupi zi n-a vrut sa doarma la pranz asa ca nu am putut face mai nimic, ce sa mai vb de relaxare, eu am intrebat si la grdai daca doarme pt ac e f nervos seara si mi-au zis ca doarme zilnic. nici nu mai stiu ce sa zic. iesim putin la aer si incerc sa-l pun in pat la 8 in seara asta...
carmen, multa sanatate mamei tale
diana, imi pare rau sa aud de ianca, muuulta sanatate si sa nu se mai intample
va pupam pe toti si o duminica minunata
philip
&andreea
AncaMaria spune:
Andreea (philip), problema asta o avem si noi... e f obosita seara dar daca intreb la gradi cica doarme... nici nu stiu ce sa mai cred...
carmen, imi pare rau de mama ta, nu pot sa-ti dau sfaturi, dar va urez sa fie totul bine 
Felicia, si bianca adoarme tarziu, cam pe la 11 de obicei, oricat de devreme o pun la somn...
Aseara a adormit foarte devreme - la 8:20, nu s-a mai pomenit asta la noi, si astazi tot somnoaroasa e... si se pare ca are si febra, a si vomitat
... deci se tin virozele de noi in lant..
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Carmenp - sanatate multa mamei tale, ai sa vezi ca cu un regim adecvat va fi totul bine (si mama mea a facut in urma unei transfuzii de sange de prin `81, iar problemele ei ulterioare din 2002 nu au avut nici o legatura cu hepatita) 
PhilipA - am vazut un Pupi tare, tare frumos si sexi
mi-au placut se cele cu desenul artistic, super !!! 
Noi cu somnul stam tare bine, Giulia si ieri s-a catzarat singura in pat pe la 13,30 si a cerut laptele, era franta, am carat-o cu mine vreo 3 ore pe jos la cumparaturi si mi-a si carat o punga cu papuci
Dupa`ma sa la fel, alergatura de la 5 la 9 juma`, la 11 deja stataea cu capsorul rezemat de perina
Si eu la fel
Pako - pupici pe burtica ! Btw, cum il cheama pe bebelin ?
Aseara am pomenit-o Giuliei pe Andreea, pentru ca si fi`mea s-a cerut la wc sa stea cum stau eu, speram sa nu fie un episod izolat.
Diana - sanatate muuulta Iancai ! 
O duminica placuta tuturor ! 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
diana21 spune:
Intrebare pentru cunoscatori (Roxana si Olivia)!
Am aflat, cam tarziu, ca Ribomunyl nu e inregistrat, e apa de ploaie, etc. Dar daca am apucat sa i-l dau (ca am inceput prin iunie si am terminat prin ocombrie), ii poate face rau?
Mamagiuliei, ce coincidenta, si Ianca e tot Leu cu ascendent in Fecioara
, ca am vazut ca ai scris si tu la subiectul ala cu zodia copilului. Sunt curioasa daca au asemanri izbitoare in comportament, personalitate...Ianca este, de exemplu, foarte teatrala, isi face scena din cutii si canta de-acolo, danseaza. La poze face tot felul de gesturi, pozeaza...Cand imita ceva, este foarte spectaculoasa, te strambi de ras dac-o vezi!
Mai am ceva. Cine a facut Varilixul, cat de ok este acest vaccin, ce reactii are. La fel si despre antigripal. Nu stiu daca sa i le fac, sau nu.
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
mitzura spune:
Diana, eu i-am dat anul trecut Ribomunyl si in nici un caz nu i-a facut rau. Ok, am inteles ca este apa de ploaie pentru ca nu functioneaza pe virusi, ori cele mai multe din raceli sunt de natura virotica. Chestia asta s/a si vazut, pentru ca Tudor a mai luat cate un virus peste iarna. DAR, marea diferenta a fost ca aceste viroze au trecut foarte usor, in scurt timp si nu s-au transformat niciodata in altceva. de aceea eu zic ca Ribomunylul (sau cum se scrie), i-a facut bine. Eu am ales sa-i dau si in toamna asta Bronchovaxom, din acelasi considerent, ca sa faca forme mai usoare de viroza si care sa nu se complice cu alte cele. Poate ar fi cazul sa-i fac si vaccin antigripal.
Felicia, si Tudor era cu capul in jos din luna a cincea, si asa a ramas toata sarcina, iar eu l-am nascut la 38 de saptamani.
Andreea, vreau sa spun ca Philip e preferatul meu, freza aia a lui imi place foarte tare! E un dulce!
Carmen, sanatate mamei tale!
Anca, sanatate multa Biei!
Olivia, distractie faina!
Va pupam pe toate (toti) si va dorim o duminica placuta, (atat cat mai e din ea).
pako spune:
Mitzura,Doamne-ajuta!....sa se intample si la mine cum a fost la tine cu Tudor....mie mi-e putin teama de asta....cat as vrea sa nu fac efort, nu se poate...alerg mult dupa Andreea si tot timpul ma aplec sa culeg dupa jos cate ceva(asta ma oboseste)
Eu as vrea sa-i dau pt. intarirea imunitatii tinctura de echinaceea.
Andreea, pupi al tau zici ca-i fetita.....e dulcel foc...are parul exact ca am Andreei mele, pana si tunsoare...hehe.
Daria, eu zic ca daca a cerut o data la colac, o sa mai fie...am gasit si eu joc d'ala cu bilute la selgros...vre-o 200 mii lei, il am pus pe lista.
Numele bbului credem c-o sa fie Liviu...
pupici