Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

uite aici despre ineficienta administrarii de vit.C
http://www.medicalnewstoday.com/medicalnews.php?newsid=26697

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut! Voiam sa va zic week-end placut, noutati nu am... de dimineata am facut una lata.. am incuiat masina cu cheile si geanta inauntru... a trebuit sa vina sotul sa imi aduca cel de-al doilea rand de chei de acasa... asa ca am ajuns tarziu de tot la munca..

Despre Bia, maraie ca ii este somn toata seara si dupa ce se urca in pat o apuca o energie mama mamaaa...

In domeniul culinar, sper sa incerc placinta creata in week-endul asta..

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Multumesc pt. raspunsuri, Olivia, stiu ca ai dreptate, insa mie nu mi-e teama de "raceli", ci de amigdalitele pultacee (patru in doi ani, cu febra uriasa).
Cu vit. C am citit acelasi lucru in Dr. Spock, ca nu conteaza prea mult. Tot aici scrie si ca frigul nu provoaca niciodata o raceala, ci poate doar sa scada puterea de aparare a organismului.

Lia, ianca ia biotics foarte des, a luat si ecoflorina, trei luni la rand cate 7 zile. Ia si enterol cand e nasol de tot...Azi am aflat ca baietelul unei prietene are giardia. Ei s-au jucat toata vara impreuna si a fost dragoste mare intre ei! O fi asta, o sa aflu saptamana viitoare ca ii fac toate analizele pan adau de ceva. Vorba Oliviei, chiar as vrea sa-i gasesc ceva, sa stiu o treaba.
Daca voi nu prea ati avut probleme, io zic sa nu-i dai. Mai bine fa-i o cura cu propolis, trei luni la rand cate zece zile, sau cu ulei de catina...Propol Pur de la Aboca este f. bun, contine si vit C naturala, cum vrei tu, asa ca impusti doi iepuri!
Va pupacesc, ma duc sa ma culc!

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare natiune ! Intru pe scurt sa va urez muuulta sanatate, un we frumos si calduros Pupici la toti !
De luni sper sa revin si eu pe baricade

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello! Am intrat sa va urez si eu un week-end frumos, sa va bucurati de vremea buna si imi scuz in avans absentele de saptamana viitoare!
Si sanatate la bolnaviorii mari si mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

saru`mina! orice informatie e binevenita

quote:
Originally posted by roxanaz

Alice, cu mare placere cand ai nevoie.
Carmen deci ar fi asa:
NU - alcool, carne de porc, grasime - aici intrand si laptele nedegresat, smantana, cascaval 80% grasime, etc.,, carne tocata in sarmale, chiftele prajite, mici, bauturi acidulate, junk food in general.
fructele proaspete in minim 3 portii pe zi,
carne preparata la gratar sau fiarta, nici macar prajita.
NU condimente de genul boia iute, piper cayenne, etc
legume preparate la aburi
iaurt si lactate semidegresate in 2 portii pe zi.
orez da, la fel ca si paste.
odihna este obligatorie, repaosul dupa masa la fel.
nu trebuie mancat pe fuga, trebuie musai sa existe 3 mese principale pe zi, stat la masa si mancat in liniste.
regimul de viata este si el extrem de important, de fapt la fel de important ca cel alimentar.
daca mai ai nevoie de ceva zic.

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

din pacati, da, mamica.... multu`

quote:
Originally posted by Dorsilia

sal!

Carmencita- ce-ti veni cu hepatita C? sper ca nu aveti probleme ...
http://209.85.129.104/search?q=cache:-JZhZUxPjQUJ:curezone.com/dis/1.asp%3FC0%3D177+hepatitis+C%2Bdiet&hl=ro&gl=ro&ct=clnk&cd=3&lr=lang_en|lang_de|lang_ro

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

pentru tine ie muulte retete de cioco

quote:
Originally posted by kim222

Am intrat sa salut gospodinele!
Nu pot intra in astfel de conevrsatii..silueta cere sacrificii..asa ca ne auzim luni!
Un we placut!

Carmen, Ilinca, Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna dragelor
Olivia mersi ca ma mai sustii si tu....eu de cand tooot zic ca imunostimulatoarele astea is frectie...da ma rog.
Lia, daca vrei sa afli de ce au fost retrase imunostimulatoarele din europa citeste subiectul meu de la clinica cu medicamente retrase de pe piata. am dat citatul exact si link spre comunicat oficial.
aaa, si ca sa nu uit: nici in romania NU sunt inregistrate ca medicamente, in afara de Luivac si Bronhovaxom! restul nu sunt medicamente, deci neautorizate de ANM (omologul FDA).
Carmen imi pare tare rau sa aud de asa ceva....mama ta? cand s-a depistat infectia? ce tratament face? sanatate multa si daca te putem ajuta cu ceva....suntem aci.
pupici tuturor, o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen ti-am scris pe Ym!
Roxana nu stiam ca nu-s inregistrate...cu atit mai mult!
Fug ca plecam in parcul de distractii! O seara /zi buna!

Mergi la inceput