Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Iar pentru a tine minte retetele, eu le am pe mail!! o sa spuneti ca sunt dusa ...dar acolo sunt intotdeauna cu mine, am un folder de retete!
Ieri seara am facut snitele de pui si chiftelede vitel (pentru Victor mai ales), mai am si juma' de oala de supa de pui, acum doua zile am avut ciuperci la cuptor (a mancat sotul meu toata tava de ciuperci si dupa aia umbla prin casa si se tinea de burta si imi cerea colebil). Dar mancarea mea de "avarie" adica atunci cand nu am nimic gatit este branza cu smantana si cu dulceata! si cu paine, mancam toti trei din ea si gata.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alice e cuptor electric? daca da sa stii ca, daca vrei sa iti "aci mana"cu el, te poti uita pe bbc.co.uk/food. acolo sunt tare destepte retetele si dau temperaturile cuptorului in gaz/normal si electric. eu asa am facut - plus cartea cuptorului. ce iti trebe e sa vezi la reteta clasice - pandispan, fripturi, torturi, tarte - care sunt temperaturile recomandate. si de la ele iti dai seama rapid cum trebuie aranjate. de exemplu - daca pui ventilatorul in functie trebuie sa scazi temperatura cuptorului fata de ce scrie in reteta cu 10-20de grade. ca asa se fac mai repede. si ventilatia e buna pentru anumite preparate si pentru altele nu. scuze daca m-am intins...daca mai vrei mai zic. daca nu nu
Ioana distractie placuta la intalnire. iti dau link-ul la reteta de tarta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85752&whichpage=7, penultimele doua postari de pe pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

beiii, caut pe net ceva concret despre regimul alimentar la hepatica c si nu gasesc, are cineva ceva date?

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da, Roxi, dala electric ! Am notat si adresa aceea, am sa ma uit, ca eu stiam ce si cum la cuptorul normal, si trecerea e destul de greusoara, ca nu-mi dau seama cit tre sa tin respectivele inginerii inauntru acum !! Multumesc pentru sfaturi, daca mai am nedumeriri, am sa te mai intreb !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Carmen, da un search pe yahuu cu "regim alimentar hepatita C" si vezi ca iti da mai multe linkuri ! Din ce am citit io zice ca varianta C seamana cu suratele ei si regimul este cam acelasi !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by Andries

eu in loc de lichior folosesc o fiola de esenta de rom.

pentu situatii in care nu e voie sa papam ciocolata sau cacao eu fac clatite. Clatite cu dulceata, cu branza sau goale. Papa ai mei clatite, mama mama.

Andries

Si noi papam la greu clatite mai ales ca le face tati, si ii plac indeosebi cu nuca si miere, dar si finetti, gem, branza, etc.

PS . VREAU RETETA DE CHIFTELE DE VITEL

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

de dimineata gugalesc si n-am gasit nica concret, zice ca regimul e acelasi ca la celelalte hepatite, ca totul trebe proaspat si fara conservanti, da` ce n-are conservanti acu? in fine, mai cat...

quote:
Originally posted by alice2004

Carmen, da un search pe yahuu cu "regim alimentar hepatita C" si vezi ca iti da mai multe linkuri ! Din ce am citit io zice ca varianta C seamana cu suratele ei si regimul este cam acelasi !

Alice si Andrei

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Daaa, si noi mincam clatite !! Andrei le stie sub forma de "pizza cu gem" !
Carmen, pai cum toate sau mai toate au conservanti acu, se merge pe cit posibil pe legume si fructe proaspete/fierte, din cite stiu eu, brinza de vaci, supe si mincaruri usoare facute in casa, fara grasimi !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alice, cu mare placere cand ai nevoie.
Carmen deci ar fi asa:
NU - alcool, carne de porc, grasime - aici intrand si laptele nedegresat, smantana, cascaval 80% grasime, etc.,, carne tocata in sarmale, chiftele prajite, mici, bauturi acidulate, junk food in general.
fructele proaspete in minim 3 portii pe zi,
carne preparata la gratar sau fiarta, nici macar prajita.
NU condimente de genul boia iute, piper cayenne, etc
legume preparate la aburi
iaurt si lactate semidegresate in 2 portii pe zi.
orez da, la fel ca si paste.
odihna este obligatorie, repaosul dupa masa la fel.
nu trebuie mancat pe fuga, trebuie musai sa existe 3 mese principale pe zi, stat la masa si mancat in liniste.
regimul de viata este si el extrem de important, de fapt la fel de important ca cel alimentar.
daca mai ai nevoie de ceva zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

va salut scurt de-acasa ca m-am trrezit cu noaptea in cap si acu savurez cafeaua alaturi de voi. ptiu, da ce pofticioase pe aici numai de mancare vorbiti. am sa fac si eu we asta fie tortul cu porto sau tabla de sah, sa vedem ce zice iubi meu. noi suntem bine, pupi cu crizute, dar ne obisnuim si cu ele, merge la gradi, acu nu muceste, cre ca e prima saptamana de cand merge (aviz Andrea!), vb si romana si engleza, intelege in ambele limbi, ii place elmo si muzica lui si cam atat. va pup ca tre sa-mi calc o camasa
sper sa mai scriu in we si sa pun si ceva poze

philip&andreea

Mergi la inceput