Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)
Raspunsuri - Pagina 20
g_ioana spune:
Neatza,neatza,hai ca azi ii fain afara,acu' savurez si io linistea dinaintea furtunii,ca de la 9 incepe nebuneala cu intalneala
Cristalina daca n-ai suuces nici duminica la vanat pitici,iti trimit io mama, ca doar Mariile noastre is surori gemene(la somn,desigur
)A, nici noi n-avem ultimul rand de maselutze dar la cum doarme noaptea si mai presteaza niste degete si saliva,se pare ca dau semne sa iasa!
Olivia,stai linistita,ca-i dau zestre Mariei si piticii si pe Alba,asa ca o sa se bucure si Uka de ei!!!Si cred ca tinereii toata ziua o sa sufle in lumanari si o sa-si cante "mutzi ani tlaiascaaa!![]()
Nora,pai il inchiriez maine pe sotiorul tau,dupa ce pune la foc ciorba de burta sa-mi faca un masaj de revenire!!!![]()
pupici
gorodeii
aripile mele
roxanaz spune:
buna dimineatza dragelor
iar ati fost in verva ieri, bravo!
Olivia is mai bine, merci. ma consolez ca nu am fost singura
pup sora Carmen
. tort de ciocolata cel mai bun de pe lumea asta e aici, incercat de mine de vreo 14 ori este aici: www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=10122&hl=joffre portocale" target="_blank">joffre cu portocale. bestial si ne-gretos.
Anca sanatate multa, sa treaca tusea!
Liliana succes, poate gasesti o varianta mai ieftina! intra si pe site-urile romanesti, ca sunt ceva oferte din cate am vazut eu. macar sa iei de acolo biletele pentru Adeluta si mama ta.
Maria ce faci, l-ai adus pe Luca acasa?
Gabi distractie placuta...Linz??/ miaaammiaaaaam! niste bomboane, ceva? ![]()
gata, fug la treaba!
sa aveti o zi frumoasa!
alice2004 spune:
Helooou !!
Mama, da ce efervescente fuserati aseara !! V-ati apucat de vorbit despre nocturne si alea-alea !
Mey, io cam ca Olivia, la nocturne cam lipsesc la apel, ca la cit de obosita sint, nu mai rezist sa joc si in prelungiri!!!
Anca, ma bucur ca sinteti mai bine !
Lia, hihii, si eu tot asa eram in perioada sarcinii, de fapt eu asa am fost mereu, eu sint carnivora rau de tot, si parca pe perioada graviditatii foamea de chestii cu carne (cit mai cruda) se accentuase si mai si, ca stiam ca nu am voie !! Asa ca te inteleg tare bine !
Carmen, festival, ai ? Cool !
Lua si un premiu, ceva ?? Ca sa nu fi cintat fata degeaba ! Pupi multi !
Gabi, daca ai sa dai si peste rindurile ele, si daca scanezi paginile de care vorbeai, te-as ruga sa mi le trimiti si mie, ca si noi sintem abonati la povestea cu platfusul ! Multumesc mult !
Meyyy, mai lasati linkurile alea cu praji, ca m-ati omorit ! Ieri am ajuns acasa si am facut krem de la krem, suuuperbuna si foarte usor de facut ! Al meu sotz s-a crucit tare ca n-am facut eu in tz ani de cind sintem casatoriti prajituri doua zile la rind !!![]()
![]()
Acum ma duc sa ma uit pe reteta cu tortul lui Roxi si vorbim dupa ...
O zi linistita va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
amironeanu spune:
Salut!
Toata saptamana mi-am propus sa va scriu despre noi, dar nu am reusit, nici nu am reusit sa citesc ultimele pagini, asa ca nu prea am ce comenta
. Candva la inceput saptamanii am vazut poze cu Ricardo si Pat si Maria de Ioana si Guilia si film cu Andrei si poze cu Moatza si Tudor si Mitzura - insarcinata si frumoasa, niste scumpi si dragalasi.
Stefi s-a adaptat foarte bine la cresa, azi dimineata m-a pupuat si apoi "du-te mami, du-te", trebuia sa se duca sa stea pe olita cu ceilalti copii. A invatat deja poezi si cantecele, ieri dupamiaza canta cantecul cu "se invartesc moristile" si invartea mainile si ceva cu "cad frunzele din copac" si arata cum cad frunzele, din pacate pentru ea mami ei nu stie nici poezi si nici cantecele si nu prea poate sa o ajute
. In schimb, fiecare lucru are doua fete, de o luna ii curge nasul. Cand spun si eu gata hop, o luam de la capat (amandoua, ca si eu sunt in aceeasi situatie ca si ea). Din pacate nu vrea nici un medicament (am avut un scandal monstru pe aceasta tema, si eu si ea cu lacrimi pana la barbie si ea a castigat), nu ma lasa sa ma apropii deloc de nasul ei, asa ca ne tratam cu sirop de muguri de pin si vitamina C si frectii cu spirt si alcool camforat. Si s-ar putea saptamana viitoare sa o tin citeva zile acasa. In schimb este vesela, mananca bine, doarme bine, are chef de joaca.
Stiu ca vorbeati la un moment dat de imunizare. Noua dr. ne-a dat Septulin pentru infectii virale si Lantigen B pentru infectii bacteriene. Septulinul il dau deja, pentru Lantigen astept sa-i mai treaca nasul.
Pupici multi, va doresc un week-end placut!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Nora__ spune:
Neatza!
Acum m-ati omorat voi cu krem a la krem (asta imi aduce aminte de Pisicile aristocrate,cu krem a la krem a la Edgar
).Bagati un link sau o reteta,ca sa fac si io cumparaturi pt we.Mercic!
alice...cred ca pana la urma iti imbolnavesti sotzul de inima,ca ii dai atatea emotii![]()
Ioano...tu vrei sa-mi epuizezi husbandul:si ciorba de burta...si masaj...pai dupa ciorba de burta,trebuie sa-i faci tu masaj...sau viceversa![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Nora, mey, chiar ma intrebam pe unde le esti !!
Iti trim it pe PM reteta de la kremul cu pricina, sa nu ma ucida vreuna din fete ca iara scriem despre dulceturi !!![]()
Alice si Andrei
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by Nora
asta imi aduce aminte de Pisicile aristocrate,cu krem a la krem a la Edgar
si io si ioooooooooo! creme de la creme a la edgaaar
alice2004 spune:
Cred ca in curind mutam subectu la culinare, vaz io !! ![]()
Roxi, iti trimit si tie reteta, daca vrei ! Si ca tot sintem la cap. asat, citii "prospectul" tortului de care spuneai, cam cit trebuie tinut blatul la cuptor ?
Alice si Andrei
mitzura spune:
Bei, dupa cate vad eu, noi gravidele v-am corupt pe toate cu retetele si cu poftele. Hehehe, ce fain. Ca bine zicea Alice ca mutam subiectu la culinare...![]()
Stati sa vedeti cand or veni bebeii cei mici si ne apucam sa povestim de kakutze si alaptat si diversificare, parca vad ca mai corupem pe cateva si baga viteza la bebe2.
Io azi ma duc la o sustinere de doctorat ca sa vaz ce ma asteapta...
Ne-am gandit io si al meu sot sa ne cumparam purificator de aer. E un model care scoate si aerosoli si ionizeaza aerul. Aveti careva asa ceva? Puteti sa-mi dati o parere?
Roxi, tortul ala suna tare bine si nu pare greu de facut. faza e ca n-am nici un eveniment in familie si parca nu-mi vine sa-l fac asa...numai pentru mine, ca al meu sot nu serveste dulciuri, daca va puteti imagina.