Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)
Raspunsuri - Pagina 19
AncaMaria spune:
Va salutez si io in sfarsit... am stat o zi acasa, inca is bolnava dar zic eu spre bine... vocea imi revine insa noaptea tusesc rau.. pe Bia am dus-o aseara la doctor sa ii dea ceva de tuse ca nimeni nu poate dormi in casa din cauza asta... i-a dat un sirop sa vedem ce efect va avea... in timpul zilei e ok, merge la gradi..
Am vazut ca vorbiti despre retete, si ma fac ca nu le vad, ca la greutatea mea nu ma incumet... si asa am facut o praji in ziua cand am stat acasa... tot de pe DC luata cu ceva timp in urma.. si acum o sa incerc placinta aia creata a lui Nora.. ca suna tare bine..
Liliana, imi pare rau ca nu ati gasit bilet, daca vreti sa plecati chiar de sarbatori, atunci sunt mai scumpe biletele... sau mai exista alternativa sa mearga doar unul... noi asa am mai facut cand am vrut sa salvam ceva bani...
Olivia, La Multi Ani sarbatoritului, deci v-ati aniversat ieri din nou 
Roxi, uite o
sa-ti treaca indispozitia..
Adema, si noi suntem in clubul ala de care mentiona Alice
.. da la noi se manifesta numai in week-end, in restul sapt. e la gradi..
Pup si restul gravidutelor si le urez pofta mare (fericitelor!) ![]()
carmenp spune:
norok colega, io n-am ratat niciunu` (coleg)
![]()
quote:
Originally posted by roxanaz
Cristal n-are nimic, poti face oricare: influvac, vaxigrip, cantacuzino, etc. sunt identice si echivalente.
scuze ca nu mai raspund, is pe mare fuga si nu ma inteleg cu nimeni azi
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
nooo, si noi, azi a adormit la 15 iar acu doarme toata casa numa` ea nu![]()
quote:
Originally posted by Adema
Alice, suntem numai noi in clubul ala?! :(
Stefanutz avea si el platfus sau fac confuzie?
Adema&Codrut
Carmen, Ilinca, Ionut
kim222 spune:
Anca ti-am motivat absentele! Biei ia dat sirop over the counter sau din celalat cu reteta! Cele over the counter nu au nici un efect! Da-i si putin Benadryl..ajuta ! Tu nu ai fost la dr pt tine?
kim222 spune:
Carmen asta este pedeapsa pe ziua de azI ca ai fost rea!
...Trebuie sa faci ore suplimentare la schimbul 3!![]()
carmenp spune:
bey, s-o auzi cum isi cinta, zici ca-i in festival lu` mamaia
nah, daca va linisteste cu ceva si io am mai pus ceva grame pe mine ca deh, slabisem vizibil. si-am facut si io aseara placinta cu iaurt
si-am mai facut ceva da` acu nu-mi amintesc
da` vreau sa fac tort de ciocolata, plizz o reteta rapida si la mine
Carmen, Ilinca, Ionut
kim222 spune:
Hi,hi..Mamaia zici, ai? Eu nu pot sa te incurc cu torturi de ciocolata..dar s-a oferit Ema..numai ca trebuie sa astepti pina miine dimineata! ![]()
AncaMaria spune:
quote:
Originally posted by kim222
Anca ti-am motivat absentele! Biei ia dat sirop over the counter sau din celalat cu reteta! Cele over the counter nu au nici un efect! Da-i si putin Benadryl..ajuta ! Tu nu ai fost la dr pt tine?
I-am dat dat initial din ala OTC...de ieri seara am inceput sticluta de pe reteta, sa vedem ce efect va avea... nu e antibiotic..eu nu am fost la doctor ca parca ma simt mai bine.. doar tusea mai ma deranjeaza ... o sa ma duc daca nu trece in urmatoarele zile..
Carmen, io nu am slabit nu m-am ingrasat... ma mentin

maaria spune:
nu ma intrebati unde am fost si de ce-am lipsit, ca bine nu-mi fu:(( am si uitat c-a fost sf Luca, noroc cu voi; multumim de urari si pupam toti Lucacii!.
am citit apropae tot din urma si am vazut pozici cu nazdravani(Cado, Tudor - ptiu, sa nu deochi gravida:) si nastere usoara - si Pat in poienita ), am vazut si pe moata cu codite, vrabiutele cu Ianca, pe Giulia, Nora cu comorile (bancu' cu cerceii pt soacra a fost bestial!!).
Olivia, am citit de realizarile voastre si la mai mare! poze cu Uka nu mai ai?? vb zilele astea...
danule, mare noroc cu Vic la gradi! s-o tineti tot asa si sa fie sanatos!
gabi, am inlemnit cand am citit de superglue...bine ca s-a terminat cu bine. si..felicitari pt bucataria proaspata!
sanatate la mamicile bolnavioare si la cat mai putini mucisori la piticii cu probleme.
ah si inca ceva...m-ati zapacit cu retetele voastre. daca e loc la infieri..vreau si eu:))
sunt pe aici!
Maria si Luca
POZ(n)E