Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)
Raspunsuri - Pagina 18
Adema spune:
Lia, ce pofte ai!! Mai trebuie o...
si gata!
mitzura, bine ca aud ca mai sunt persoane in suferinta la cap. somn de amiaza!Eu nu am spus insa tot! Dupa atata chinuiala cu adormitul, faza tare e ca nu doarme niciodata mai mult de o ora si jumatate!
Vad ca e serioasa treaba cu retetele p-aici! daca vreti si un tort de ciocolata, spuneti!
Adema&Codrut
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by Adema
Da, Gabi, de Stefanutz al tau ziceam! Deci am retinut eu bine cu platfusul! Si Codrut are, tot asa ne-a zis dr. ce spui si tu, ne-a recomandat masaj, ghetute cu talonet sau daca nu au talonet sa schimbam stangul cu dreptul cand il incaltam...(?!) Ma intrebam daca se mai poate face si altceva.Ai primit alte sfaturi?
Adema&Codrut
In cartea pe care mi-a dat-o dr. zice ca nici macar astea nu trebuie facute. Ca talonetul nu ajuta in niciun fel si nici incaltatul pantofilor invers (ca astea ar fi practici invechite, care nu dau rezultate). Daca vrei am sa scanez paginile referitoare la platfus si ti le trimit pe mail, saptamina viitoare.
Cit despre masaj - asta este singurul lucru pe care i-l fac lui stefan (adica i-l face kinetoterapeuta) si cu asta am obtinut intr-adevar rezultate).
Am gasit in sfirsit si dresuri pentru Stefan, asa ca i-am luat 3 perechi
Va pup ca ma duc spre casa. Miine sunt la Linz asa ca nu intru sa va salut, dar va urez de pe acum un weekend super!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Adema spune:
leeloo, cand ai tu timp, trimite-mi te rog si mie paginile de care spui! Multumesc mult!
Adema&Codrut
kim222 spune:
Saluti!
Mey nu mai vorbiti de mincarica...ca eu de cind am venit din Ro deci de 2 luni di juma" m-am ingrasat 4,5 kg...
...incredibil ...si asta si din cauza vietii care este gen cea descrisa de Andries! De pe un scaun pe altul ..adeka![]()
Soo....retete numai pe PM...sorry..aici este interzis!
Va multumesc pt intelegere!
Multumim de urari!Ieri am cumparat un tort...si cind Uka a vazut cake-ul...nu ne-a lasat pina nu am adus si luminare sa sufle in ea
.Asa ca ieri a mai implini 2 ani..din nou!
Cristalinule..abtine-te!![]()
Ioana o sa ai ceva de lucru!
Liliana imi pare tare rau..dar eu nu am inteles care-i problema..sint f scumpe? Ca eu stiam ca in perioada asta sint cele mai ieftine..Mai vrei un nr de telefon..eu te-am mai intrebat! Si pune
pe sot! Si treci la povesti..ma lasi singura pe aici?
Nora ..ma speriasem..citisem deja o pagina si lipseai..credeam ca te-au prins sefii!![]()
Roxi ..ai trecut de faza de neintels cu nimeni?![]()
Dana(roller)..o sa fie bine cu Vic, noua ne-au luat cam 4 saptamini...Si o idee cind se trezeste tirziu..du-l in pijama decit sa-l faci sa plinga!
Si nu va sfiiti ..va astept in California! Acusica repejor cit mai sint pe aici!![]()
Au absente multeee: Pako, Kro, Anca , Dana...
kim222 spune:
Toate ca toate...dar am vazut piticii norei si-mi rod unghiile de invidie? Se aude??? M-ati omorit ...se gasesc astfel de pitici???? V-am spus ca pasiunea lui Uka este Apata si icii...dar aici nu exista de vinzare asa ceva!
Gata mi-ati stricat ziua!![]()
Robi tu pe unde esti? Deja ai inceput sa te coafezi?![]()
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by Andries
placinta creata cu branza de vaci o sa o incerc si eu in week end, Nora vad ca esti di'pi'la iesi, moldoveanca de-a lu'barabata-miu deci sper sa capat 3 bile albe si vreo doua nocturne cu placinta aia
Andries

...ai fost grozava.Auzi ca ar trebui si o fantana arteziana in nocturnele alea...nu te lasa asa usor...si in nocturne,musai sa fie ca in filmeDar io as zice sa faci si aia cu iaurt....este fooooaaaarte buna,sa zica si fetele!Si daca ii mai si faci doo placinte deodata....ar trebui sa-l aduca si pe Becali ca sponsor la fantana,sa se plateasca fata de tine
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Nora__ spune:
Kimule....am io destui pitici pe creier,dar fara Alba ca zapada.Io-s doar Alba ca Roscata
Piticii din poze sunt ai Ioanei.
Cat despre retete...io zic sa le faci...si ce kg pui in plus,le dai jos in nocturne.Cat despre dat pe PM...e periculos....de unde sa stim care ar vrea si apoi....daca zice lumea ca trimit spam-uri?![]()
Atunci facem altfel.Iti zic io...is nashpa tare retetele alea...zaaauuuuu...is amare si cu gust de mucegai...parol...si te strici si la burta.
(tu sa nu ma spui la gagici...lor le-am zis ca e buna,dar le-am tras tzeapa...ete asa.)
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
kim222 spune:
Mey..Alba ca Roscata...pai la piticii Ioanei ma refeream!
Uk anu este ginerele ei?? Cu noscturnele nu-s ce sa zic...oboseala este mare!![]()
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by kim222
Mey..Alba ca Roscata...pai la piticii Ioanei ma refeream!Uk anu este ginerele ei?? Cu noscturnele nu-s ce sa zic...oboseala este mare!
hahahahaha...m-am pacalit...am zis ca te-ai referit la mine si n-ai scris cu litera mare...

Cu nocturnele....ti-as sugera sa iti imaginezi ca esti in Romania,unde e ziua...deci esti inca apta,ca doar nu dormi ziua in amiaza-mare
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati