Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)
Raspunsuri - Pagina 15
alice2004 spune:
Pai, Cristalina, atunci sa iti uram pofte bune in continuare !!
Eu tin minte ca mincam muuuult si bine, de am luat douaj de kile in sarcina (si la statura mea s-au vazut !! ca plecasem de la 47, cite am si acum !)...
Cit despre maselutele nr.doi, cred ca si lui Andrei ii ies, ca mai tot timpul e cu miinile in gura, ceea ce ma streseaza raaau de tot !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roller025 spune:
Buna ziua!
Raportam:
Andries - Vicu merge la gradi Sf Andrei. E situata pe Str Bulgarus, la iesirea spre Domnesti, la vreo 100 m de la Lukoil. Daca vrei mai multe detalii, spune-mi si iti scriu. Gradi e deschisa din aprilie anul asta.
Nicole - pupici mii si tie si moatzei cu coditze! Vrei bb2? Ti-e dor de Badiu?
Succes cu afacerea! Despre petrecere: daca nu esti tu sa ne mobilizezi, entuziasmul nostru s-a dus rapid pe apa sambetei... Dar kiar ar fi frumos sa ne mai intalnim... Poate de halloween? 
Despre capitolul folost olitza: la inceputul operatiei de despamperizare Vicu se ascundea dupa perdea sau dupa fotoliu cand voia sa faca kk si la intrebarea "faci kki?" raspunsul era invariabil "nu" printre scremete
Dupa ce executa treaba venmea spasit si spunea: kaki... Si trebuia sa-l schimbam...
Alice, daca tu zici ca Andrei sta la filmat, poate ii pui o camera toata ziua in preajma si sta cupilu cuminte
Vazut filmuletz 
Despre masele: noi avem doar 1 rand si nicia lea integral iesite...
Despre caldura: cred ca io impusc vecinii, ca administratorul vrea sa dea drumu' la caldura dar colocatarii nu. Cica la 1 noiembrie... Si intre timp aseara, cand am ajuns acasa bona era imbracata de parca era afara iar Vicu avea caciula in cap
Ca deh, caloriferu' electric e in vizite de lucru ...
Cu intarziere: pentru toti Luca: Sa traiti cu numele! 
Vicu incepe sa se consoleze ca tre' sa se duca zilnic la gradi... Nu prea are incotro... Desi azi s-a trezit cu "nu gadi", la sfarsit imi spunea vesel "paaaa" (l-am momit cu intalnirea cu Andreea
)
Cam asta de la noi...
adi69 spune:
Buna ziua...mei,aud ca ma vorbiti in lipsa...ntz ntz ntz..asta nu-i fromos..
Drept pedeapsa va pun linkul pt fursecurile sah(reteta balbinei)luati de aici.. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77224&whichpage=4#1770718 .Si vedeti ca are Balbina o gramada de reteta bune..cu tot cu poze ,ca ale mele nu v-au placut daca n-aveau retete..
S-auzim de bine!
Adriana
papa-bun
g_ioana spune:
Cristalina iti trimit eu cu trenul un pachetzel cu Alba si piticii!Ca la noi la toneta(unde suntem sponsori oficiali)are di tate!!!
Mai, ceferista mea se joaca vreo 2 ore cu piticii si nu stiu daca l-ati observat si pe bocanila si fratele lu bocanila
si le da si bilete de tren
,dupa care face hora si-i pune sa cante alunelu,aseara i-am gasit pe toti la coltul de rusine ca"au fost obaznici si cadeau de pe shina"
gorodeii
aripile mele
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by adi69
Buna ziua...mei,aud ca ma vorbiti in lipsa...ntz ntz ntz..asta nu-i fromos..
Drept pedeapsa va pun linkul pt fursecurile sah(reteta balbinei)luati de aici.. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77224&whichpage=4#1770718 .Si vedeti ca are Balbina o gramada de reteta bune..cu tot cu poze ,ca ale mele nu v-au placut daca n-aveau retete..
S-auzim de bine!
Adriana
papa-bun
hehehe...adisor...nu ti-am zis ca fetele sunt indragostite de minunatiile tale si vor sa le infiezi?Dar nah...ar trebui sa te intrebam toate,ce reteta am vrea si n-ai mai avea timp de nimic.De retetele Balbinei cred ca stiau...dar de pozele tale,mai putin.Deci le-am bagat in 'Adriana in tara minunilor"
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by g_ioana
Cristalina iti trimit eu cu trenul un pachetzel cu Alba si piticii!Ca la noi la toneta(unde suntem sponsori oficiali)are di tate!!!
Mai, ceferista mea se joaca vreo 2 ore cu piticii si nu stiu daca l-ati observat si pe bocanila si fratele lu bocanilasi le da si bilete de tren
,dupa care face hora si-i pune sa cante alunelu,aseara i-am gasit pe toti la coltul de rusine ca"au fost obaznici si cadeau de pe shina"
gorodeii
aripile mele

....bestial....ar trebui sa o trimiti si la chefereu,sa-i puna pe coji de nuca pe cei de la conducereNora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Moamaaa, ce faiiin !
Ioana, m-ai terminat !! Se intreaba astia paici de ce rid cu gura pin la urechi, heheeee !! 
Si Adriana, mie mi-au placut toate, daia si am zis ca fac cerere de infiere ! Si cu si fara reteta, toate-s super !
Multumesc de link, abia astept sa fac si eu fursecurile acelea, ca tare mishtoc arata !! Si tot sint cu tabla de sah, ca in Alice in Tara Oglinzilor, ca doar daia am io nickul asta !
Dana, vezi mama, ce buna-i "nora" la casa omului ??? Prinde Vicu viteza de tren rapid - ca sa raminem in acelasi ton ceferist de mai sus !!
- cind i se pune intrebarea daca merge la gradi !! Pupi multi !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by Nora
Ioano,babushca,...te pregatesti de bairam pe 30,da?Sa vezi cum iti trece spatele.
Pana pe 30, am maine,intalneala de 10 ani de la terminarea facultatzii,bashca ca eu is si organizator,iar acum nu ma pot ridica de pe scaun si viceversa dar sa ma mai si unduiesc!
Da sper ca pana maine sa-mi treca,mi-ar prinde bine un masaj,da' cine sa mi-l faca?
gorodeii
aripile mele
cristalina spune:
Adi69...multumim de reteta, mai pofteste pe la noi, suntem noi cam guralive dar suntem simpatice!
Ieri strigam si eu si alice in gura mare sa ne infiezi! Suntem foarte cuminti si harnice!!!![]()
Pe mine m-au imbolnavit pozele alea...stau prost cu glicemia!...hehehe
Ioana, vorbesti serios!? Io sa stii ca-ti trimit adresa mea d'acasa si banii prin posta ca sa-mi trimiti piticii...Cred ca au si acilea la tonete dar vine unu' si le cumpara inainte sa ajung io la ele!!!
In weekend iar ma duc in piata la vanat de pitici...:)
Roxi, daca anul trecut ne-am facut vaccin Vaxigrip si anul asta facem Influvac are ceva!? (lui Maria i-am dat comanda tot de Vaxigrip, dar noi adultii m-am gandit ca nu are nimic daca facem din asta olandez...)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi