Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)
Raspunsuri - Pagina 14
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Alice - multumesc pentru poze, le-am primit ieri si am salivat pe aici prin birou...deh, atita mi-a mai ramas, uitatul la poze ca pina nu mai dau jos inca 6 kg nici ca pun gura pe asa ceva!
Kim - pai nici eu nu stiu cum i l-am scos din gura...intrasem intr-o frenezie din cauza spaimei - copilul urla, eu ii tinem gura deschisa (de i-am lasat bietului copil urme pe git si obraji...
)- norocul meu a fost ca lipiciul asta in contact cu saliva s-a cristalizat asa ca i l-am smuls literalmente de pe unde se lipise...cred totusi ca inca mai are putin pe un canin si pe premolar, dar sper sa se duca la spalatul pe dinti..of..of..
Lia - pupici pe burtica - deci Danut e si el amator alaturi de tine de afumatura - si mie imi place tare, tare mult!
Mai eu nu pot incheia capitolul haine groase ca nu-i gasesc dres copilului - la Carrefour nu am mai gasit masura lui si nici nu stiu unde sa caut...help!
Gabriela si
Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Nora__ spune:
alice....adriana nu a mai aparut pe forum de cateva zile bune,dar i-am dat un PM si i-am cerut reteta de fursecuri tabla de sah (sper ca pe asta o vrei)De acum...asteptam.Tu intre timp,ai ce face...sa iti rastorni husbandul cu papucii in sus cu alte bunatati![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Nora, multam muult, ior za best !!!
Da, aia cu tabla se sah, despre ea vorbeam ! Mai, mie una imi place sa gatesc, doar ca nu prea am timp!! Iar la capitolul dulciuri si prajituri stau foarte prost, cum spuneam, nu am simtul "fainii", ca sa ma exprim plastic ... pentru mine retetele trebuie sa contina clar ce si cit pui, ca altfel imi prind urechiusele !! Povestea aia cu "pui faina cit cuprinde" imi trimite creierul in vacanta, sincer !!
Asa ca aleg si eu ce e mai simplu ... ca alta varianta n-am ! Si partea cea mai cea este ca al meu hasband a fost obisnuit de la maica-sa cu o gramada de praji si placinte de cind era mic si mereu mi se plingea ca eu nu prea fac deastea !! Asa ca incerc si eu sa compensez pe cit pot ! Plus ca acum am doi barbati care maninca ca spartii, hehehe !!![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Nora__ spune:
Balada pt baba Ioana
Baba mea rupta de shale
Hai la o cafea mai tare
Si-o placinta-nsiropata
Sa-mi dai fata-apoi pe toata!
Facem si masaj cu gel
De-o sa fii un Duracell,
Fata sa poti s-o ridici
Ca baiatu-i da pupici![]()
Foaie verde de cicoare,
Hai noroc si la mai mare,
Shale bune va dorim,
Ca apoi sa ne-ncuscrim!![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
, Noraa !!! Esti si poeta ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Andries spune:
La Multi Ani !!
pentru toti Luca (sa-mi fie iertat dar eu nu stiam ca ieri a fost, stiam de sf. Luca dar nu stiam data).
Copilul meu de doua zile iar face numai la oala, s-a impacat cu ta-su, motiv pentru care nu se mai razbuna. Dar ieri in parc a racit nitel si azi dimineata avea niste muci... mama mama... da-i vitamina C, da-i oscilococinum, sper sa-i treaca. Mega victorie: am reusit sa il conving sa inghita SanaSol (e un sirop cu vitamine pe care l-am cumparat acum o luna, pentru pofta de mancare. Cand l-a gustat prima data a inceput a urle ca nu-i place. Dadusem vreo 200 de mii si ceva pe sirop, ce sa fac cu el? Am decis ca il voi lua eu si in fiecare seara ma duceam sub nasul lui Victor si luam o lingurita. Acum doua zile a vrut si el una, si ieri una deci glorie!! Problema (minora dealtfel) e ca am terminat eu sticla, deci trebuie sa mai cumpar si alta problema e ca mi-a crescut apetitul si am si pus 2 kile pe mine!!
Nora, mersi de sugestie, noi nu avem coji pe cap, nici macar matreata, nici el nu avea pana nu am fost asta vara la Nisipurile de Aur, acolo a inceput sa faca. Nu sunt intinse chiar asa, numai in crestet vreo doua zone cat ... cat sa zic...ca suprafata cam cat o cutie de chibrituri...dar se vad foarte urat si as vrea sa il scap de ele.
Nicole stii ca in Franta par example ai dreptul o data pe an la o pereche de ochelari platiti pe asigurarea medicala. E drept, rama nu poate fi CD sau alta marca scumpa, dar oricum lentilele, manopera si o rama medie sunt platite din asigurare. Sa fii sanatoasa, eu tot timpul am spus ca daca ai o meserie clara in mana e mult mai bine pe cont propriu.
Lia, cu fasolea problema e ca daca nu e bine fiarta in mai multe ape si apa aruncata, fasolea fermenteaza rau in burtica lor si ii doare, matzele lor nu sunt atat de mari ca sa permita expansiunea gazelor create, se baloeaza si ii doare burta.
Azi, iar cu 41... ma doar piciarele... ma dor fesele... acum imi dau seama ca eu zilnic faceam cam asa: dimineata scoala suie fundul in masina, din masina pe scaun la birou, la birou mai schimbam scaunele intre ele in functie de cate sedinte aveam, seara mutam funduletzul iar in matiz, de unde il scoteam pentru o mutare finala in pat in fata tveului (maxim doua ore mai stateam prin bucatarie). Acum... zici ca am fost la altletism frate ...
Andries
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by Nora
Balada pt baba Ioana
Baba mea rupta de shale
Hai la o cafea mai tare
Si-o placinta-nsiropata
Sa-mi dai fata-apoi pe toata!
Facem si masaj cu gel
De-o sa fii un Duracell,
Fata sa poti s-o ridici
Ca baiatu-i da pupici
Foaie verde de cicoare,
Hai noroc si la mai mare,
Shale bune va dorim,
Ca apoi sa ne-ncuscrim!
Nora
Comorile NoreiNoi doi
Costume carnaval
Noutati

gorodeii
aripile mele
cristalina spune:
Neata, grasana la raport!
Am admirat ceferista!...hehehe
Vreau si io pitici d'aia si cu alba ca zapada. Chiar daca e prea mare pentru d;aia, tot ii iau. Da' nu gasesc, se ascunsera toti piticii de mine!
Io n-am chef de nimic...O fi de bine!? ...:)
Am descoperit ca salopetele care ma incapeau la prima sarcina pe la 3 luni acum nu ma mai cuprind deloc...Unde oi ajunge, nu stiu.
Liliana, pupam si iti tin pumnii sa gasesti o varianta sa rezolvi problema!
Ete Nora ce poieta e de dimineata!
Am gasit vaccin...de data asta e Influvac. Luai numa' 3 doze, io nu fac desi lumea zice ca nu are nimic.
Care mai vaccinati cupilu' cu antigripal!?
Si alta intrebare intrebatoare: mai sunt pitici la care nu le-au aparut al doilea rand de premolari!?
O luai de dimineata! Hai noroc si la mai mare (vorba Norei...:))!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Andries spune:
al meu are numai un rand de maselute, adica 4 in total cred ca sunt primii molari, cat despre premolari nu ii are inca.
Andries
cristalina spune:
M-am exprimat eu gresit...vorbeam de molarii secundari. Al doilea rand de maselute.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi