Piticlontzi de iulie-august 2004 (200)
Raspunsuri - Pagina 16
roxanaz spune:
Cristal n-are nimic, poti face oricare: influvac, vaxigrip, cantacuzino, etc. sunt identice si echivalente.
scuze ca nu mai raspund, is pe mare fuga si nu ma inteleg cu nimeni azi ![]()
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by g_ioana
Pana pe 30, am maine,intalneala de 10 ani de la terminarea facultatzii,bashca ca eu is si organizator,iar acum nu ma pot ridica de pe scaun si viceversa dar sa ma mai si unduiesc!Da sper ca pana maine sa-mi treca,mi-ar prinde bine un masaj,da' cine sa mi-l faca?
gorodeii
aripile mele
Asta cu viceversa cum vine?Nici scaunul nu se poate ridica de pe tine??
Iar ca organizator...e musai sa te sherpuieshti,asta scrie in fisha postului

Cu masajele...io m-am oferit,iar daca nu-ti place...iti inchiriez husbandul,dar sa nu zici apoi ca te dor toate alea
..iti place apoi prea mult si adormiNora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Adema spune:

Azi Codrut mi-a pus nervii la incercare rau de tot! M-am chinuit 2 ore sa il adorm acum la pranz! Este din ce in ce mai greu cu somnul de dupa-amaiza! Cum mai stau piticii vostrii la capitolul asta?!
La privirea aruncata in fuga am constatat ca vaccinati copiii antigripal...Noua pediatra ne-a recomandat numai Oscilococcinum(o doza pe sapt.) si Imunoroyal Junior...Tinand cont ca nu merge la gradi si nu e in colectivitate de copii, cred ca merg numai pe linia asta...
Voi faceti aici schimb de retete de prajiturele?! Eu ma vait ca m-am ingrasat pe motiv de ciugulit dulcegarii:(
Adema&Codrut
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by Adema
Azi Codrut mi-a pus nervii la incercare rau de tot! M-am chinuit 2 ore sa il adorm acum la pranz! Este din ce in ce mai greu cu somnul de dupa-amaiza! Cum mai stau piticii vostrii la capitolul asta?!
Heheee, uelcom tu za klab !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Andries spune:
Dana, mie gradi Sf Andrei mi se pare cam departe, nu am cum sa il duc si sa il aduc de acolo. Eu astept pana la anul in aprilie cand sper cu o spaga tapana sa il dau la gradi de stat pe program scurt si sa pastrez si bona.
Cu somnul de pranza stam exemplar: 3 ore!! Dar numai dupa alte 2 ore de alergat pe afara. Ce bine ca bona mea are conditie fizica, nu ca mine.
Io prin viceversa am inteles ca nici nu se poate aseza pe scaun (adicatalea viceversa de la a se ridica) ![]()
![]()
![]()
Andries
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Gabi, nu stiu de ce nu se vad, mai intru o data la yahuu si sa verific !
aduce a cremsnit, dar umplutura are alta consistenta, nu stiu daca m-am exprimat bine, ca eu nu prea le am pastea cu prajiturile ! Si mai cred ca mergeau si neste stafide in compozitia de iaurt, eu sint fan stafide in dulciuri !!
Vreau si eu reteta unde o gasesc???
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by Andries
[
Io prin viceversa am inteles ca nici nu se poate aseza pe scaun (adicatalea viceversa de la a se ridica)
Andries
sssssssssssssssssstttttttttttttttt.....trebuia tu sa-i soptesti
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Hehehe, nOra, ce facusi, mey ?? Vezi, acum toate vrem reteta ta !! Mihaela, stai sa vad daca o gasesc io repede, e ceva mai in urma ...
Alice si Andrei
alice2004 spune:
Mihaela, nu am gasit linkul, dar ti-am trimis PM ! Sper sa intelegi ce si cum !! Si pofta buna !!![]()
Alice si Andrei
Adema spune:
Alice, suntem numai noi in clubul ala?! :(
Stefanutz avea si el platfus sau fac confuzie?
Adema&Codrut

Da sper ca pana maine sa-mi treca,mi-ar prinde bine un masaj,da' cine sa mi-l faca?