Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 29
nicoleta raducu spune:
Ma duc sa-i pun legumele la fiert..salutare natiune..vorbim later..Puuuuup toata secta.......
silvi_2005 spune:
Multumim mult pentru urari, spunem si noi LA MULTI ANI lui Eduard!!
Eu m-am trezit cu o durere de cap de parca ar fi dat tramvaiul peste mine, cred ca ma racesc, imi simt si gatul ca naiba.S-a defectat ceva la etajul 6 si nu am avut incalzire asta noapte, l-am imbracat pe Alain f bine si tot l-am pazit toata noaptea sa vad sa nu-i fie frig ca mie una mi-a fost. Am luat deja ceva paracetamol merg sa vad ce mai gasesc ptin casa de raceala, daca nu scoteau Vit C imi faceam vreo 3 fiole si rezolvam faza
.
O sa inecrc sa-l cantaresc astazi pe Alain din nou, sa vad daca a ami pus ceva in ultima saptamana, daca nu, ramane cu cat am raportat deja.Sper sa ma simt mai bine ca azi ne-am propus sa-l sarbatorim pe Alain cu iesit in oras la cumparaturi si masinute...dar nu stiu zau, mi-a frica si sa nu-l racesc...
Am vazut ca v-ati distrat asta noapte, bravo vou, sa inteleg ca s-a mai facut o logodna?
Cuscra Nicole, merg sa vad si eu poze nopi si cand colo.....nimic nou sau n-am vazut eu.Pupici de la noi.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, intru mai tarziu daca ma dezmeticesc de cap.
Anasebe ca tot vroiam sa te intreb, am vazut in tabel ca a crescut Tibi 9 cm in prima luna?
L-au masurat bine la maternitate totusi?![]()
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Mamica de baietel de 9 luni![]()
silvi_2005 spune:
Acum mi-a sosit carte
mutumesc inca o data Miri, peste o ora il pun pe bebe la nani si ma apuc de citit.Abia astept.
szaboali spune:
Buna dimineata...la mine merge netul ca
poate reusesc sa trimit si eu macar un mesaj
.
A fost distractie aseara pe aici
La noi tot frig e afara
dar o sa tragem o fuga ca ieri am stat in casa
.
Mai fetelor ca tot vorbiti de mucisori...noi nu avem dar sigur nu scapam...eu de cate ori ii scoteam Iarinei(cand avea) imi plangea de mama focului si cu cat plangea se faceau la loc
la voi nu vi se intampla la fel?
si sa treaca repede mucisorii.
Eu sunt in asteptare de trezire bubulina...
O zi superba sa aveti....poate mai intru sa vad cu netul asta
la mamici si bebici frumosi.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
anasebe spune:
Da Silvi, l-au masurat bine in maternitate! Iar la o luna l-au masurat de mai multe ori ca nici doctoritei nu-i venea sa creada (si area aceeasi doctorita ca la nastere).
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
J G spune:
Silvi multa sanatate si lectura placuta (ah, ce invidioasa sunt pe voi ca deja a venit cartea!!).
Deea am inteles, probabil te referi la Baby van Gogh ca doar ala e cu picturi. Deocamdata noi vizionam baby Mozart, Newton si beethoven care sunt cu animalute de plus care fac ceva pe acolo, alte jucarii mecanice pentru bebei, pe muzica clasica. SA-mi zici si mie ce inseamna pictura nociva? Asa, orientativ, sa feresc copilul cand ajung la Versailles
glumesc...
Nico mucii tin mai mult de 5 zile, la noi au tinut 2 saptamani in cap.
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
Biancas spune:
Neatza fetelor...vad ca sunteti o mare familie aici, discutati f deschis despre tot, si nu numai despre copii asta imi place
.
Si Dani e mucos, noroc ca am pompa pt aspirator ca altfel nu stiu ce as fi facut.
La multe lunitze sarbatoritilor zilei de azi... 

Vad ca va petzitzi pe aici...dar nasi aveti?
Despre ce carte vorbiti voi ca ati comandat? Iar sunt in ceatza..
....
O zi placuta la toata lumea...
........Omul trebuie sa aiba si prieteni si dusmani.......
Biancas spune:
Fetelor ce nu am facut bine? Vad ca la album nu imi apare numai numele...ce am gresit oare??
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

[url=http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/]Albumul nostru[/url]
silvi_2005 spune:
Bianca nu ai pus " dupa = cred ca din cauza asata, trebuie pusu si inainte de adresa site-ului si dupa, inainte de ]
Anasebe atunci inseamna ca a crescut minunea te Tibi ca un fat frumos
, pupicei ca imi e f drag are o mutrita simpatica foc.
Fetelor eu i-am facu lui bebe ceai de catina, e f bun pentru ca e cel mai vitaminizant ceai si are cea mai mare concentratie de vIt C, ceea ce se simte ca e acru ca naiba, am pus zahar in el si tot ramane acru.Nu l-am putut prostii sa bea decat vreo 30 ml, dupa care am bagat si un plicutet de maciese si menta, a baut inca 100 si acum se pregateste de adormit. Va recomand ceaiul de catina ca e f bun imunostimulet, eu am tot citit daca sa-i dau sau nu, dar am vb cu asistenta care i-a dat nepotelei ei din primele zile.Nu asta a fost motivul
bineteles dar pana la urma m-am hotarat sa-i dau ca nu e alergizant e ok, nu are ce rau sa-i faca.Ma gandeam sa va zic si voua ca vine sezonul racelilor si un plus de vitamina C face minuni.
Biancas spune:
Fetelor cate filmuletze are CD Baby Einstein? sau e DVD? Am gasit pe dc+ cateva dintre ele. Cine il are nu imi zice cate filmuletze are si daca are chef sa imi scrie si numele lor?
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

[url=http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/]Albumul nostru[/url]