Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 30
nicoleta raducu spune:
Bianca..sunt 20 de dvd-uri..deci sunt f multe...
Apropos de Baby Einstein..ia aruncati o ocheada pe niste pareri...Dariuca mea e inebunita dupa Ferma Animalelor...
http://answers.yahoo.com/question/?qid=1006052010521
Giova spune:
Eduard si Alain Nicolas
!!!
Eiu am avut masaj de dim. si pe urma m-am pus pe spalat niste haine, care nu le puteam baga la masina.
Maraki sanatate lui Iorgos si tinem pumnii sa scape repede!!!
Moni mamam cate eficienta pe tine. Pai de-aia nu te ingrasi tu deloc
.
Mira spor la gasit casa si spor la mutat. Mama ce ma asteapta si pe mine.
Silvi mersi de link si spor la citit.
Nico mama mai imi trimiti multe linkuri virusate? ma innebunesc cate intra pe mess. Noroc ca nu le deschid.
la placintica.
Bianca uite o lista:
Baby Einstein - Baby Bach.avi
Baby Einstein - Baby Beethoven - Symphony of Fun.avi
Baby Einstein - Baby Dolittle World animals.Xvid.davinci.avi
Baby Einstein - Baby Galileo.Discovering.The.Sky.avi
Baby Einstein - Baby MacDonald - A Day On The Farm.mpg
Baby Einstein - Baby Mozart - Music Festival.avi
Baby Einstein - Baby Newton - Discovering Shapes.mpg
Baby Einstein - Baby Noah.avi
Baby Einstein - Baby Shakespeare - Un mundo de poesía.avi
Baby Einstein - Baby Van Gogh - World of Colors.avi
Baby Einstein Numbers Nursery.avi
Baby Monet - Seasons.avi
On The GO1.avi
Astea le are Janina. si eu am 2 DVD-uri parca cu filmulete si muzica. sper sa ajung azi sa vad ce am pe ele.
Mie mi-a adormit flacaul, asa ca fug jos la magazin sa mai adun ceva cutii si sa ma bag la pus carti in ele.
Cred ca n-am incotro si plecam in It. Tati vrea sa scape de noi
.
revin mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
anasebe spune:
Bianca Pune ghilimelele inainte de http si inainte de ]. Adica baga adresa site-ului in ghilimele.
Si da, vorbim despre orice, la orice ora. Si acum inca suntem cuminti, se poate si mai si. SI stai sa vezi ce misto e ca ne si certam, si apoi ne si impacam. E misto, iti granatez.![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
J G spune:
Bianca abia acum am vazut mesajul tau. Ai dreptate, maine o sa postez temporar niste fotografii cu Carlita mea. Ca azi ma fac bella - diseara ma duc la concert la Duran Duran 
eu am de la Baby Einstein asa:
baby Mozart, Newton, Beethoven, Noah, Van Gogh, Mac Donald, Bach, Dolittle, Shakespeare, Galileo, Numbers Nursery, on the go, Monet. E bine ca le gasesti pe dc++ ca le-am pus si eu aseara dar merge f prost.
Chair fetelor, ati reusit sa dati jos ceva?
Chiar Nico, fa un scan antivirus ca ne tot trimiti mesaje cu virusi. Cum mai e cu mucii?
Giova ti-a priit masajul?
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

de 
!