Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 28
nicoleta raducu spune:
Buna dimineata secta!
Uite ca mai aparem si noi...dupa ce am tras cu niste mucisori..care simt ca nu se mai termina...
Sa nu uit..
MARAKI...FII TARE..TIN PUMNII ASTAZI LUI IORGOS..
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI ALAIN SI EDUARD!!!SA FIE SANATOSI SI PAPACIOSI!!!

Eu n-am citit nimic din urma gagici..asa ca ma pun la zi..si promit sa revin..
Pina atunci..la toate mamicile si toti minunatii,fara exceptie....cite un mare pupilic...

miraklucker spune:
Buna dimineata si de la mine!!!![]()
am ajuns si eu la servici!...deocamdata somam.
Noi suntem inca bine, fie vorba....Daria e racita mucioasa a inceput azi dimineata si sa tuseasca, asa ca in curand parca vad ca in curand o urmam cu totii.
Selin creste, mananca bine nu face decat f rar mofturi.....dar de deplasat inca nimic. Daca o pui in fundulet acolo ramane, se rasuceste pe toate partile dar nu se misca nici un mm......doar tinuta de manute face pasi, asa e cea mai fericita si daca vrei sa o asezi face ditamai circul.
Mie nu mai imi ajunge timplul pentru nimic, acum am inceput sa cautam o alta locuita.....a inceput stresul, parca vad ca de acum in colo, pana ne vom aseza si noi undeva si voi gasi o solutie pe timp lung pentru copii asa o voi tine.
din pacate nu v-am mai citit de multisor si nici nu stiu cand voi reusii
.
Va pup

Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Franta aug-sept 2006
nicoleta raducu spune:
Mira...
ma bucur mult ca lucrezi in sfirsit...
Si Dariuca mea e mucoasa...trecem noi si de asta....
Fetele..n-am apucat s acitesc..ca ba i-am dat sa pape minunatei...ba am mai frecat-o prin casa..dara cum..asta fac...ma asez la citit.![]()
nicoleta raducu spune:
Am uitat sa va zic:m-am uita la poze..Doamnee ce frumusei sunt copii nostri.....

Hai ca va pun si eu niste poze..sa ne mai vedeti...Puuuup...
anasebe spune:
Bey Nico...stii expresia aia: sedusa si abandonata????????
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
anasebe spune:
Da mai, am vazut ca-i buba mare. Las' ca trece repede. Dar maine...

....nu stiu, nu ma intereseaza, faci ceva. Da?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
anasol spune:
neata
nico,mira si noi avem muci ,asta e ,crec ca acu e sezonul lor,creca pana la vara numai scapam de ei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
nicoleta raducu spune:
Anuta..un soricel si un frape..si trece....![]()

Anasol..
febra sa nu faca..ca mucii..asta e...vorba ta..e sezonul...
nicoleta raducu spune:
Apropos de muci..eu am fost la aspirat cu ea si la aerosoli..doua zile..si cind am vazut ce chin e pe acolo..mi-am zis..stop..lasa copilul...si marimerul cu pompita sa traiasca..plus serul cald....
Doctora mi-a dat ophtamesone sa-i pun si ambroxol..care ee mucolitic...ii mai pun doua zile..sunt curioasa sa vad efectul..ca de duminica suntem cu muci..deci azi ar fi a 5-a zi..nu-i cam mult oare???![]()