Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Voi, voidable, illegal contracts ... Mey Deea vezi ca tocmai fac un curs de drept si cica e ilegal sa te interferezi cu sentimentele copiilor

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Cat despre fetisoara...e falsa are 3 straturi de fond de ten ... si lentile de contact albastre ... si peruca Dar nici nu se obsearva asta in poze, nu ?

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danast

Cum e aia vila "marunta" ?

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Poi tu ai zis ca e marunta Uite aici: " lucruri de-astea marunte"

Deea

Mergi la inceput

Poi ce treaba am eu cu dreptul din Canada? Ca ultima oara cand m-am uitat pe geam .. tot in Romania eram .. si Daria la fel

Deea

Mergi la inceput

Dana, tu ai nascut in Ro? Ca vad ca la 37 sapta ... erai prin Poiana

Hehe, daca stau sa socotesc, cam pe 22 ian cand vad ca ai tu poza in Poiana cred ca am scos-o pentru prima oara pe Daria afara, adica, in Poiana Brasov. Uite pe situl asta photo cu noi in aceeasi zi http://www.copilasi2006.3x.ro/Daria.htm in josul paginii. Noroc cu Dana_Ene ca tine situl , ca eu le-am sters de la poze pe astea vechi

Deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

mai deea n-ai somn,deja negociezi pe fata,mai mai

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Ana, daaaaaa Ar trebui sa ma duc si eu la culcare...ca...uite...sunt "sedusa si abandonata" deja
Cand a auzit ca are lentile de contact, si peruca, n-a mai vrut cuscra Hai noapte buna, ca m-am aberat destul pe seara asta. Am intrat sa caut poza aia pe situl facut de Dana_Ene... si m-au napadit amintirile , cum am scos-o pe Daria pentru prima oara afara, si a plans vre-o cateva secunde, de socul frigului, apoi s-a obisnuit Avea numai 2 saptamani (si daca mai iau dupa calculul burticii, avea de fapt -2 saptamani, ca ea s-a nascut la 35s). Hehe.. ce am mai imbatranit, am ajuns sa povestesc amintiri cu copiii mei Macar pana ma paleste "memo-pauza" si pe mine.

Deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTZI ANI EDUARD SI NICHOLAS!
DAna si Deea -sunettzi mortale!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Vad ca fata se lasa greu convinsa, si e normal la cat de frumoasa e, chiar daca mama ne pune bete in roate Mey Deea, baiatu' are de toate si va avea si educatie buna, ce altceva mai vrei? Si are si bune maniere, ia uite-aici

Poze

Mergi la inceput

Sorry am uitat sa spun ca in ian eram pe la ski aici, in tara am fost in Septemrie anul trecut, pe la vreo 22 de sapta

Poze

Mergi la inceput