Cirese de Mai-Iunie (16)
Raspunsuri - Pagina 26
dolcebaby spune:
AMAfelicitari pt dinte no 3 !
la mai multi !
Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
DianaR spune:
Geo, bine ai venit!
Lya,
sa-ti treaca supararea! Gandeste pozitiv, dureaza putin si apoi va fi bine. Macar ati descoperit totul la timp.
Ama, felicitari lui Sebi ptr. dintisorul nr 3!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
LYLY809 spune:
Mesajul meu de aseara, din timpul meciului: "'seara cireshici. N-aveti idee cat de aiurea merge la mine netu'
Pagina se actualizeaza in 5-10 minute; abiaam descarcat pozele ultimilor razacioshi veniti! A fost pana de curent, nu mai avem cablu, cred ca s-a stricat si tv-ul din sufra, i-o fi "filat" un circuit integrat
, in baie e FRIG si mi-am spalat parul
(mi-au tremurat suncile pe mine de frig...) iar Moaca adoarme cu chiu si vai din pricina de gingiutze mancatoare. Se trezeste tipand... Bine, tot un razacios a ramas si putem dovedi prin pozna... dar mai incolo, ca pana se deschide pagina de yahoo o sa m-apuce midnight![]()
Astazi Alec a papat pentru prima oara 100ml supa si a iesit
de 2 ori! Si a mancat para coapta la cuptor cu linguritza! Avem si acest moment imortalizat
Nu-i mai dau suc de para, ca sa nu-l doara burtica, de-acum bag para la cuptor. Este incredibil, dar sunt o persoana fericita cand descopar mimica lui Alec de "scremut" si mirosul aferent
, caci prea se chinuia pana acum bebelushul meu cel razacios
Ah, si tocmai a cazut si netu', mi-a zis sotul, asa ca trebuie sa salvez ce-am scris acum k sa trimit mai tarziu..
Si-acum numaieste nici curent! Na, ca nu mai pot nici parul sa-l usuc! Noroc ca scriu pe laptop si are incarcat acumulatorul
. Ma intreb ce-o sa mai urmeze... ma duc sa-mi fac un ceai; oi avea gaze??"
Abia l-am salvat in word, la mare repezeala, peste cartea lui Montignac![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE 
arleena spune:
diana si ama multumesc de raspunsuri.....nu stiu sincer care e treaba....nu are nimic alb in gurita copilul dar totusi par simptomele descrise de diana dar imi sunt si f iritate sfarurile si imi merge piele, intr-adevar nu s-a mai facut besica ca prima data cand am avut ragade, ci mi se exfoliaza pielea...si ma ustura...si mi-e groaza sa-i dau copilului sa suga
...daca ar fi totusi o ciuperca p-acolo??
la ce fel doctor sa ma duc sa vad ce si cum??
miti si bebita welcome to the club
felicitari si pt al 3-lea dintisor a lui Seby
...ce harnicut e
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea
LYLY809 spune:
Clubul veseliei s-a inseninat
Cand MICUTZA SARA in el a intrat
Caredintre voi va face mishto de rimele mele
va fi "condamnata" sa compuna mesajele de intrare in Club a noilor razaretzi![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUM POZNE 
arleena spune:
lacri cum ai facut para la cuptor?la microunde sau la aragaz?
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea
vivighe spune:
Noi tocmai credeam ca vom avea o zi de groaza caci de cum am facut ochi am tushit iar pana am vomitat.Dam telefon la pediatra...ce credetzi ...racita si ea cobza si insarcinata pe deasupra cu gretzuri vai de ea...asa ca nici o shansa sa vina sa consulte bebel bolnav.Apoi sun eu prietena mea farmacista,sa dea fuga la mine si sa-mi aduca ce-o sti ea ca io nu mai suport s-o vad pe Ingrid cum se chinuie.Mi-a adus Ambroxol picaturi pt tuse(ca deja a dat in tuse cu expectoratzie) si ser efedrinat pt nas(stiu ca nu tre sa abuzez de el ca da dependentza.I-am pus o data pe la 11 si-i mai pun deseara).Deja bebel e mult mai bine.Acum doarme de v-un ceas juma'...in sfarshit se odihneshte si ea mititica.Eu...eu nu mai am cu ce sa ma imbrac nici macar in casa...avand in vedere voma care urma tusei.Azi pe la 9 jumate,dupa ce a papat mai linishtit ca niciodata,nici nu am apucat s-o ridic sa ragaie si a deversat totul in decolteul meu de aveam lapte si in chilotzi.Asta sa fie necazul...vom omori mashina de spalat...Deja sunt mai bucuroasa cand vad ca nu mai fornaie in halul ala.De cand cu tanti pediatru gravida ma bate si pe mine gandul sa ajung la nenea Stanciu.Poate imi trimite si mie careva informatzii pe PM.(desi am vazut ca el e la Budimex iar eu locuind in sect 6 sunt la Alexandrescu...exact unde era madam...n-a putut macar sa ne recomande v-un coleg
)
Ama felicitari pt Seby...ce sa mai...ai baiat mare..el daca va avea 4 dintzishori poate sa inceapa sa pape pasat mai mare...iti dai seama ce mare e?
Miti,Bebita...bine ati venit!
De depresie si frustari sa stitzi ca nu am scapat inca...De multe ori ma simt aici ca musca in lapte...nici n-am terminat bine facultatea si m-am trezit maritata si peste cateva luni cu bebel in burtik(desi teoretic asta voiam
)...sa mai zic ca de multe ori huzureala mea il excludea si pe sotz
...nu mai zic...ma fac mica si cuminte ca acum sunt sotzie si mama.
Plange bebe...revin...
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe
camelia.t spune:
Vivi, multa sanatate bebelinei.Ai grija cu nasucul sa-l desfunzi cum poti ca noi de la nas infundat si nedrenat am facut otita. Da cred ca stii tu mai bine ca doar esti doctorita.
pt Ingrid.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
Steluta spune:
Buna fetelor,
Bebita, Miti, bine ati venit in livada noastra!!!
LA MULTI ANI, RAALUCUTZA!!! 
LA MULTI ANI, IULYP!!!! 
Amy, la cat mai multi dintisori lui Seby! Felicitari!!!
Lya, imi pare rau de Erik. Insanatosire grabnica! Totusi tu cum ai ajuns la medic pentru a verifica acest diagnostic? Scuze daca ai mai scris, dar neuronul meu nu isi aminteste acum 
Bogdanai, multumesc pentru informatii!!!
Am fost astazi cu Andrada sa-i recolteze sange. A fost cumplit 
!!! La Policlinica nu s-a incumetat tipa sa-i ia sange, asa ca ne-a trimis alaturi la spitalul Gomoiu, la reanimare. Acolo au incercat de 3 ori fara succes. Au intepat-o in ambele picioruse, si in manuta stanga, cu un ac destul de subtirel la capatul caruia era atasat un furtunas (scuzati modul rudimentar de descriere). A patra oara au intepat-o in brat cu un ac dintr-acela mare. Si ea plangea mititica de aproape ragusise. S-a scurs ceva sange totusi. Laboranta a spus ca va face tot posibilul sa-i faca analizele.
Sotul a zis ca el nu ii va mai face analize... Dar totusi ce puteam face??? Sa-i dau Ca, Fe, asa dupa ureche?? Mai ales nu imi place ca in ultimele 2 saptamani, nu prea a luat in greutate: o fi calitatea laptelui meu, nu se mai satura ea, are vreo anemie??? Nu as vrea sa incep cu diversificarea de la 4 luni, dar daca ea stagneaza cu greutatea, ce sa fac??
Ah, dr. pediatru mi-a spus ca in principiu diversificarea se incepe la 6 luni, dar pot sa incep sa ii dau intre mesele de lapte, suc de morcov si apoi mar... Pai asta nu e diversificare???
Doroti, cand ai timp si pe noi in listuta cu 6300gr, 62 cm, la 4 luni!

Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
DianaR spune:
Arleena, nu-i obigatoriu ca Alex sa aibe simptome ca sa fie vorba de candida, e suficient daca tu ai simptomatologia descrisa de mine, sa se inceapa tratmentul. Pediatrii de la noi sigur stiu sa puna un diagnostic de candida la copil, dar nu stiu cati din ei stiu ca tratamentul trebuie facut simultan la mama si la copil si care sunt simptomele la mama. Poti incerca sa mergi la un pediatru.
Pana atunci daca ai nervi si rabdare, iata cateva linkuri (de la americani ca-s mai destepti
):
http://www.breastfeedingbasics.com/html/candida.shtml
http://www.pregnancy.org/article.php?sid=873
http://www.bflrc.com/newman/handouts/0501-HO06-Gentian_Violet.htm
http://www.medela.com/NewFiles/thrush.html
La mine tratamentele recomandate de medicii de aici n-au mers, se bazau pe nistatin in glicerina si se pare ca ciuperca era deja rezistenta, plus ca e destul de dificil sa te dai dupa fiecare supt si tu si puiul. La 5 luni disperata am inceput sa caut pe net si am gasit tratamentul cu violet gentiana care a mers super, plus ca te dai doar o data pe zi numa ca te murdaresti de numa (iese la spalat simplu, oricum). Citeste si mai vb.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)