Cirese de Mai-Iunie (16)
Raspunsuri - Pagina 25
doroti_5 spune:
Ama felicitari pentru al 3-lea dintoc, acum asteaptate... la mai multe rani.Trecut la listuta.
Lya acum cit is mici nu suporta asa greu toate nenorocitele astea de hamuri, pe urma va fi mai greu, asa ca
lui Prislea sa se faca bine cit mai curind.
Miti2004 bine ai venit la noi, tiam si facut odoru cireasa.
Virgi felicitari pentru dintoci si voua, trecut la listuta, dar nu stiam exact cind au esit asa ca scrisesei 5luni, daca nu e asa(si sigur nu e) zimi datele corecte.
Am trecut toate masuratorile la listuta.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
magghyc spune:
Ralucis,
eu am produsul asta:
www.bebe-au-naturel.com/eveil,page,zoom,mod,boutique,bio,384-327,70,1.fr.html" target="_blank">http://www.bebe-au-naturel.com/eveil,page,zoom,mod,boutique,bio,384-327,70,1.fr.html
Mi l-a adus o amica din germania...Din pacate mie nu imi foloseste, desi intentionez sa imi mai iau de la ei o crema de bebe, e singurul remediu cu care ii trece lui Nic iritatia de pe fatza.
Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)
poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586
bebita06 spune:
Buna ziua tuturor,
Uite ca ne bagam si noi peste voi, vreti nu vreti. V-am descoperit de ceva timp dar , intrucat nu ma stiu o persoana foarte statornica, nu m-am bagatpentru a nu incarca listuta.
Bebe meu, Anda, e nascuta pe 22 mai la Giulesti si in sfarsit imi lasa ceva timp /zi si pentru mine.
Cam atat, dar revin dupa ce mai citesc din urma (ca nu sunt la zi)
si dupa ce imi spuneti, cel putin doua dintre voi daca ma primiti
.
Geo
camelia.t spune:
Bebita BUN VENIT!Si sedere placuta!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
camelia.t spune:
Miti2004 BUN VENIT si tie.Sedere placuta si lunga in livada!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
adib spune:
quote:
Originally posted by bebita06
Buna ziua tuturor,
....
Cam atat, dar revin dupa ce mai citesc din urma (ca nu sunt la zi)si dupa ce imi spuneti, cel putin doua dintre voi daca ma primiti
.
Geo
Daca iti urez si eu "Bun venit!" e ok? sau trebuie doua neaparat? (eu barbat)
Miti2004
bun venit si tie.
e bine ca ingrosam lista.
cu cit mai multe informatii, cu atit mai bine. mai greu pt Doroti. dar toate lucrurile bune se fac cu sacrificii.
noi sintem bine.
ne pare rau pt bolnaviori si le uram insanatosire grabnica.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
bebita06 spune:
Ok. Multumesc camelia.t si adib.Din punctul meu de vedere sunt acceptata!!
Tocmai vin de la masa de fructe a lui Bibi. Desi o cheama Anda Alexandra noi ii zicem Bibi. Asa ne-am invatat de cand era micuta. Masa de fructe formata dintr-un mar si jumatate mixat cu doi stropi de portocala (cine stie cunoaste)
totul amestecat cu doua masuri bune de lapte cu cereale si alte fructe. Spre surprinderea mea a mancat binisor, m-am oprit eu ca mi-era frica sa nu-i crape burtica. Nu ne intelegeti gresit: in privinta kilogramelor ne incadram cu brio la categoria fibra maimutoi.
Pe la voi, cele diversificate(sau diversificati) in ce consta masa si de unde stiti cat sa le dati?
bebita06 spune:
Vivighe, si eu am momente cand ma intreb unde e viata mea dinainte, ma regasesc complet in ce spui tu. Desi o iubesc enorm pe Bibi, mi-a trebuit mult timp sa inteleg de ce nu mai pot sa iau husbandul si sa merg la un film ca asa ni se nazare, la o discoteca sau la un restaurant ca n-am chef sa fac nimic de mancare in ziua respectiva. Ce sa mai zic de slujba...desi eram hotarata sa imi caut alta si gaseam tot felul de lucruri de barfit, acum m-as intoarce bucuroasa. Ca sa nu mai zic ca meseria mea necesita studiu permanent iar acum, dupa atata pauza, ma simt naiva ca o boboaca.
dolcebaby spune:
RALUCUTZA LA MULTI ANI ! Multa sanatate si numai bucurii si din partea noastra !
Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
bebita06 spune:
Am terminat de citit.
Ama felicitari pentru dintisorii lui Sebi; Bibi a noastra nu daq nici un semn ca ar trebui sa vina dintisorii, se cam chinuie sa se ridice in fundulet deocamdata.
Camelia.t am vazut ca ai aceeasi problema cu cantitatea de mancare; trebuie sa ne lamurim noi, daca nu ne lamureste altcineva
.
Geo si Bibi
(22 mai 2006)