Cirese de Mai-Iunie (16)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Camelia, hoho, papacios mai e Andrei. Las ca-i bine. Atata vreme cat trecerea la cantitatea asta se face treptat si nu brusc nu ai de ce sa te temi. Doar cand mai introduci vreo masa de solide sa ai grija ca totusi sa mai bea si laptic, cam 500-700 pe zi. Sunt totusi inca sugari .
Intrebare, de ce ti-ai spus Cameliat daca te cheama Adela?

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Camelia, hoho, papacios mai e Andrei. Las ca-i bine. Atata vreme cat trecerea la cantitatea asta se face treptat si nu brusc nu ai de ce sa te temi. Doar cand mai introduci vreo masa de solide sa ai grija ca totusi sa mai bea si laptic, cam 500-700 pe zi. Sunt totusi inca sugari .
Intrebare, de ce ti-ai spus Cameliat daca te cheama Adela?

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Diana, ma cheama Adela Camelia Tordoi. Cum Adela am vazut ca mai erau destule nick-uri, am ales camelia. Erau si Camelia destule asa ca a ramas pana la urma camelia.t (de la numele de familie). Dar toata lumea imi zice Adela, nimeni nu mi-a zis vreodata Camelia decat aici pe forum

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Am tinut eri toata ziua sa zic si mam luat cu joaca!
RALUCUTZA LA MULTI ANI!! SA FII FERICITA SI SA AI NUMAI BUCURII DIN PARTEA DRAGOSTILOR TALE!
p.s. hi, hi, iar tiam imprumutat culoarea.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia.t

Buna dimineata.
Vreau sa va intreb ceva. Stiu ca multe dintre voi aveti probleme cu faptul ca bb-ii mananca greu. Nu vreau sa se interpreteze altfel decat ar trebui intrebarea mea in acest context : Cat pireu de legume sau fructe ar trebui sa manace un copil de aproape 5 luni la o masa? Intreb asta pt ca al meu mananca peste 150 gr (aproape 200) de pireu destul de consistent la o masa (legume sau fructe sau amestecate). I-am luat un bol din acela micut pt bebelusi si mananca cate unul intreg la o masa. Nu e prea mult? Daca incerc sa-i dau mai putin se enerveaza si plange. Spun asta pt ca am vazut ca borcanelele cu pireuri au cate 125 de gr si cantitatea pe care o papa piti meu cred ca ar incapea in 2 borcanase din alea. Sper sa mai fie printre noi copii asa flamanziti ca altfel ma gandesc ca ceva nu e in regula cu noi.

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Camelia daca copilul nu varsa dupa ce maninca inapoi, dai cu incredere, a mea tot maninca cind are pofta un borcanas de 125ml, nu am incercat mai mult, dar dupa asta mai papa ceva, adica ar mai papa si pireu, si daca te temi ca o sa se ingrase, nuti fa griji de la fructe nu se ingrasa, dar ii ajuta sa nu se constipe(cel putin asa am observat la a mea) si le face pofta de mincare.
Dar nu te jelui tare ca sare Carmina pe tine ca al ei nu vrea deloc sa manince .

BOTEZ
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Lume, lume tinem sa anuntam iesirea celui de al treilea dinte! Evenimentul a avut loc in cursul noptii trecute, motiv pentru care eu, cireasa Seby, am plans de i-am speriat pe mama si tata care abia dimineata au observat dintele buclucas. Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Doroti, am specificat la inceput ca mi-e cam greu sa pun intrebarea asta tocmai din cauza problemelor pe care le au fetele cu copiii, sper totusi sa nu fie nici un bai.
Piti meu nu varsa deloc dupa ce mananca pireul, il mananca cu lingurita si nu are nici o treaba dupa. Mai avem insa probleme cu regurgitatul dupa lapte si acuma, desi mananca cam 150ml la o masa, rar 180. Are 4 mese de lapte si una de legume sau fructe.

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia.t

Doroti, am specificat la inceput ca mi-e cam greu sa pun intrebarea asta tocmai din cauza problemelor pe care le au fetele cu copiii, sper totusi sa nu fie nici un bai.
Piti meu nu varsa deloc dupa ce mananca pireul, il mananca cu lingurita si nu are nici o treaba dupa. Mai avem insa probleme cu regurgitatul dupa lapte si acuma, desi mananca cam 150ml la o masa, rar 180. Are 4 mese de lapte si una de legume sau fructe.

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Nuti fa griji, copilul maninca bine. Esti o norocoasa, da de Carmina eu nu am zis serios ci in gluma, ca de aceea e forum de mamici sa intrebam tot ce ne doare(chiar si despre 2 limbute, ca eu special dupa asta mam uitat sa vad, nu mai stiam in veci ca au glandele asa de mari).

BOTEZ
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

arleena da, mie mi-a facut rana Seby la san de cand i-au iesit dintisorii..cred ca ma musca tocmai pt ca se pregatea sa iasa al treilea si il durea gingiuta.Pana la dinti eu insa nu am mai avut pb cu ragadele de cand avea el 2 saptamani..Vezi sa nu fie vb de vreo ciuperca cum zice DianaR. pt Alex superstar raalucutza LA MULTI ANI cu intarziere pentru ziua de ieri! Sa fii fericita alaturi de cavalerii tai si multa sanatate!bogdanai daca ajungi la Stanciu, sa-mi spui si mie ce tratament ti-a prescris, rogu-te! Al meu raguseste cam des si cu toate ca i-am dat Nurofen si Eurespal nu observ nicio ameliorare..Lya imi pare rau pt micul Erik ca e nevoit sa poarte acel ham, dar gandeste-te ca e spre binele lui.Hai nu mai fi suparata, uite un si o de la noi, treceti voi si peste asta!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Ama, felicitari pt dintisorul nr. 3....asteapta-te si la nr 4 cat de curand!!

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Lya, multa sanatate la puiut si pt tine multa putere si rabdare cu el. E greu acum dar e spre binele lui si va trece si perioada asta. Asteptam vesti.

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput